Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Astoska46 @ 2018 12 11, 21:07)
<p>Labai slyksciai jauciuosi, sako ar turite klausimu as is streso islemenu, kad nezinau ko klausti,tai zinai ka atsake" u matrosof net vaprosof" tai is to pasimetimo sesute ikiso taloneli tai komisijai ligtais  sake pries kelias dienas  pasiskambinti bet nieko neprisimenu  ka jinai ten murmtelejo. bandysiu skambinti kai nusiraminsiu. verysad.gif</p>

Oho. Gal čia jo toks jumoras, ar kaip? Nežinau aš to daktaro. Man ir į tą NVI taaaip nesinori... jaučiuos lyg ir gerai, tai nevažiuoju, neprisiverčliu. Nes po ten taip būna kažkaip negera, visokie prisiminimai sukyla... bet čia jau psichologiškai man. Dabar kai ten tik rotuojantys ginekologai, tai iš vis turbūt nežinia ant ko papulsi...
Atsakyti

Tai va, kietas diedukas, rankos dreba, pats velavo gal valanda, zmoniu prisirase is  anksciau, stumdosi lenda be eiles, gal del taip nutiko,tikiuosi kai bus ta komisija bus viskas kitaip. Beje, ta komisija nuspres mano gydyma?

Atsakyti
Oho... Santariskese vyras tai susidure visai su kita aplinka ir daktarais – labai tikiuosi, kad ten su visais taip puikiai bendrauja ir chemodaktarai, ir slaugutes. Tik geriausi prisiminimai ir visiskas pasitikejimas 4u.gif

Po triju chemijos bloku poryt manajam operacija Lazdynu ligonineje unsure.gif va ten tai nemalonus personalas blink.gif
Atsakyti

Dėl NVI neturiu jokių nusiskundimų. Operavusi ir prižiūrinti gydytoja-nuostabi. Radiologė Asta irgi buvo labai profesionali. Visas likęs personalas, su kuriuo susidūriau, taip pat paliko gerą įspūdį. Kartais taip būna, kad vienas žmogus gali sugadinti visą įvaizdį, kaip su degutu statinėje, tačiau sutinku-NVI yra konvejeris ir laiko santykiui pacientas-gydytojas nelieka.

Naira, aš dabar tave išbarsiu. Susidūrusi su tokia baisia liga ir tokiu gydymu, negali sau leisti apsimesti, kad nieko neįvyko ir periodiškai nesitikrinti. Suprantama, kad nieko blogo nejauti, bet tokia jau ta liga-"išlenda", kai jau per vėlu. Kiek istorijų žmonių, kurie nebegali atsukti laiko atgal ir pakeisti savo sprendimų, belieka tik gailėtis. Padaryk tai dėl savo vaikų, jei ne dėl savęs. Mums tu taip pat rūpi :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +Burbulė+: 12 gruodžio 2018 - 08:44

Noreciau paklausti, tas drulia mane prieme pirma karta, antra i konsiliuma vel pas ji ar as galiu jo atsisakyti,  nes kai taip susikloste santykiai nezinau kaip cia bus, ar jis tik pirminis gydytojas?

Atsakyti

Aš operavausi NVI, gulėjau ligoninėje kai spinduliavo, tikrai labai malonios ir gyd. ir sesutės ir slaugės, jokiu nusiskundimų. Nejaučiu jokios baimės dėl pačios ligoninės.

Astoska gaila kai papuoli ant tokio gyd. bendravimo  :4u: 

Atsakyti
Man labai maloni aplinka, (gydytoja irgi Asta buvo) buvo spinduliniam. Gal dėl tos gydytojos ten taip būdavo saugu eit, bet ir tos, kurios švytina, irgi lb malonios. Net keista, kad rūpinosi taip. Pamatė , kad labai išbalus, pakvietė gydytoją ir tt. Nors nesiskundžiau.
O chemoterapijos skyriuj, kad ir gydytoja labai puiki, aplinka nelabai... žmonės pikti, pykstasi dėl to susilašinimo. Laukt reikdavo po kelias valandas ir tt.
Atsakyti

Deja,tai ne jumoras...teko matyti si pilieti,kai operavausi NVI...per iseigines nebuvo Intaites,o jis budejo.palatos kaimynei reikejo pagalbos -del streso pries operacija pakilo spaudimas..grubumas baisus,pagalbos nulis.Nezinau,kaip dabar tvarka ten,bet as pas Drulia nesioperuociau,net jeigu teismu priteistu. Sekmes jums ,jegu ir pergales:-)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvensim: 14 gruodžio 2018 - 21:58

Deja,tai ne jumoras...teko matyti si pilieti,kai operavausi NVI...per iseigines nebuvo Intaites,o jis budejo.palatos kaimynei reikejo pagalbos -del streso pries operacija pakilo spaudimas..grubumas baisus,pagalbos nulis.Nezinau,kaip dabar tvarka ten,bet as pas Drulia nesioperuociau,net jeigu teismu priteistu. Sekmes jums ,jegu ir pergales:-)

 Tai va tikrai tau pritariu, negali tokie gydytojai, gydyti, zinok pasijutau, kad ne vezio, o nuo traukiniu stoties venerines ligos buciau atvaziavusi gydytis, taip as praziopsojau beprasidedanti vezys, tai man reikia pagalbos o ne moralu,  man jie nepades tikrai prasysiuosi pas kita gydytoja arba vaziuosiu kitur, as dar galiu pakovoti o isivaizduokikite kokius vienisus senelius vandens stiklines neatnes.

Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2018 12 14, 22:54)
<p>Deja,tai ne jumoras...teko matyti si pilieti,kai operavausi NVI...per iseigines nebuvo Intaites,o jis budejo.palatos kaimynei reikejo pagalbos -del streso pries operacija pakilo spaudimas..grubumas baisus,pagalbos nulis.Nezinau,kaip dabar tvarka ten,bet as pas Drulia nesioperuociau,net jeigu teismu priteistu. Sekmes jums ,jegu ir pergales:-)</p>

Eina sau. Tai įtariu ,kad toks ten pastoviai rotuojantis ir būna...
Bet kodėl tiek daktarų iš NVI pabėgo? Kažkas negerai ten turbūt
Atsakyti

Oi nezinau, gulejau gana senokai..pats skyrius labai patiko,ir sesutes,slauges,gydytojai...Drulia isimtis,deja...nezinau,gal jo tiesiog toks bendravimo budas..bet ,deja, mazai kam priimtinas...mes ten visos kaip be odos,jautrios padidintai..jegos visos turi but skirtos kovai su neprasytu sveciu,o ne su aplinkos grubumu(((

Atsakyti

Merginos, gal galit pasakyti, turesiu MRT dubens pirmadieni, ar ten kaip ir KT turi nevalges ir negeres buti, ir dar ar yra galimybe atsakymus gauti ta pacia diena kad ir susimokejus?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astoska46: 15 gruodžio 2018 - 23:57