Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(*Smilga* @ 2016 06 13, 20:42)
Ruste, gaila, kad man toli.. Jau ryt ryte stovėčiau prie tavo durų eilę užsiėmus  biggrin.gif

Labai toli? blush2.gif

pasirodau pirmus bandymus:
Ievos ir mano nenudžiūvę, ir kitoje foto dalis nudžiūvus, nuimta dažai+pripiešta dar.

user posted imageuser posted imageuser posted image

Ir tobulas meistrės darbas(turėjau išpieštą prieš savaitę):

user posted image

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 13, 19:53)
Cha, aš buvau teisi  thumbup.gif

Kur jau ne.Aš buvau teisi, o tu sakei kad trumpaplaukė.

Ruste dar dreba ranka piešiant, reikia dar treniruotis, piešk visur kai tik turėsi laiko smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 13 birželio 2016 - 21:23
QUOTE(Vidam @ 2016 06 13, 22:22)
Ruste dar dreba ranka piešiant, reikia dar treniruotis, piešk visur kai tik turėsi laiko  smile.gif  4u.gif

Pieštuku, flomasteriu vsai kitas reikalas piešti. Chna pasta visai kas kita... jau turiu draugių, jų dukryčių, kurios nori piešinio, ir leisis bandyti man biggrin.gif
Atsakyti
o antra iš kairės ne trumpaplaukė? tongue.gif jei lyginti tik dvi katytes, o ne visus skaičiuoti

Ruste, o per kiek laiko jos nusiplauna?Gražu beje, savotiška
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 birželio 2016 - 21:53
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 13, 18:29)

Brukne - gal pabadyk antrą tuoletą pastatyti  4u.gif gal jepatinka Ryžiukui vųenu tuoletu su jaunėliu dalintis  smile.gif

Pačioj pradžioj buvo dvi dėžutės su skirtigu kraiku, tai Ryžius varydavo į abi smile.gif . Paskui palikau tik vieną. Planuoju ateity pirkti didelį meškėnų tualetą, tai žiūrėsiu kaip čia bus.

QUOTE(Erendira @ 2016 06 13, 19:17)
Pas veterinarą eikit. Pasakos tie kačių kerštai, joms slpimas ner kažkas bjauraus, kaip mums. Daznai katinai ima slepintis kitur, nes jiems skauda ir mano, kad gal kitoj vietoj neskaudės

Niu kad lyg viskas su juo gerai g.gif . Nebent problema nedings, tai teks apsilankyti...
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 13, 19:53)
Cha, aš buvau teisi  thumbup.gif

QUOTE(busycat @ 2016 06 13, 22:48)
o antra iš kairės ne trumpaplaukė? tongue.gif jei lyginti tik dvi katytes, o ne visus skaičiuoti

ne atra iš kairės ilgesnio plauko atrodo...o tu sakei trumpesnio tongue.gif

Grikutis pasislėpė biggrin.gif

Bela kad suviniota wub.gif

O Vėtros berniukai siaučia

Ruste, šaunuolė, kada ir spėji viską....nors aš nenorėčiau tų taturuočių...bet kam pati nka, gražu
Labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 13, 21:57)
ne atra iš kairės ilgesnio plauko atrodo...o tu sakei trumpesnio tongue.gif

aš jau atsakiau į tai Vidam 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas temele bigsmile.gif O stai ir as...na gerai mes...as ir as biggrin.gif bigsmile.gif Na dar Vasia ir Stasia bigsmile.gif Grazios Jums dieneles wub.gif

Geriu kavyte su 1 sumustiniu ir 1 bananu (niam niam) Tiesa, kavyte su pienu...mmm...
Atsakyti
Laba rytą 4u.gif
Aš jungiuosi su žalia arbata kol kas be nieko smile.gif skrsndis dar miega, jam darbo diena vėliau nei man prasideda smile.gif
Brukne - Erendira teisi dėl sysiojimo ne vietoje, darymas ne vietoje dažnai reiškia sveikatos problemas. Tiesiog atidžiau pastebėk Ryžiuką, ar nelaksto į tuoletą dažniau nei paprastai, gal daro dažniau ir po nedaug 4u.gif iš kitos pusės būna, kad nepatinka katinėliui tuoletas pvz. nespėta išvalyti, įpiltas kitoks kraikas ar dar kas nors 4u.gif Bet kuriuoatveju linkiu kad tai nebūtų sveikatos problemos ir viskas greit išsispręstų 4u.gif ir dar - ar tu užtikai kad Ryžiukas šalia tūliko tupėdamas varo o val jis tiesiog per tūliko kraštą perpypia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 14 birželio 2016 - 06:43
Labas rytas 4u.gif Geriam su Vėjuku kavą.Kai su kompanija geri kavą, tai ir kava skanesnė. lotuliukas.gif Šiandien laisva diena, bet reikalų kupeta doh.gif Gerai liaudies išmintis sako - darbas durnių, durnius darbą lotuliukas.gif
Sveikos visos naujai prisijungusios 4u.gif
Mėta ypač graži katytė.
Jūs vakar taip pavarėt, kad parako užteko tik paskaityti blush2.gif Nebesukomentuosiu nei vienos,nes visos pačios pačiausios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 14 birželio 2016 - 06:48
Labas rytas 4u.gif

Aš irgi kavos kulniuosiu darbe pasidaryt bigsmile.gif Vasiukas man koks liūdnas atrodo toj foto kur kaip šukuotis reikia demonstruoja rolleyes.gif

Naujų veidų kokių gražių atsirado wub.gif

Chna tatuiruotės ir man gražu, nesuprantama man kaip ten tiek smulkiai galima pritapyt biggrin.gif

Atsakyti
labas rytelis 4u.gif
Na o aš jau pasikavinau darbe ir skaitinėju ką prirašėt smile.gif
Viską paskaitau, pažiūriu, viską seku biggrin.gif Naujokėlės labai jau simpatiškos wub.gif , aišku ir visi kiti kaip visada thumbup.gif

Na o pas mus naujo tik tai, kad Kuba padovanota thumbup.gif
Šiaip viskas po senovei, mergos dūksta, Friskė paryčiais zbitkus krečia, Pūkelytė sugalvoja padainuoti doh.gif Na o Funtukui irgi nesimiega, šiandien nuo trečios ryto blaškėsi pirmyn atgal. Neramus jis būna iš vakaro, kol atsigula ir paryčiais. Bet valgo gerai, akytės tikrai dar žvalios. Aišku sunku žiūrėt, kai pamiegojęs atsistoja, tai stoviniuoja stoviniuoja, kojytės dreba, bet pagaliau nušoka. Svarbiausia kai pareinu iš darbo jau prie durų nebepasitinka verysad.gif Tai iš karto pirma pasižiūriu kur jis.
Atsakyti