Aciu atsakiusioms,
viliojanciai skamba su pistacijom chalva, viesbutyje ir as lepindavausi chalva, bet niekad neveziau namo
QUOTE(pelytte @ 2016 06 16, 23:30)
Pas mane nieko ner. Reiks vaZiuot pasiit ir uzklaust kaip ten viskas bus.
Praeitais metais tai kas su vaikais buvo iskart rezervuotos vietos. Siemet idomu ar irgi taip.
Praeitais metais tai kas su vaikais buvo iskart rezervuotos vietos. Siemet idomu ar irgi taip.
Paprasykite sutarties nr - tada nereikes niekur vaziuoti - registruojantis jos uztenka. Taip pat dokumentus gali atsiusti el pastu - jie pdf formate visada . Bet Jus ir pasitikite zmonemis....
QUOTE(Kriiste @ 2016 06 16, 22:31)
Kad būčiau žinojusi kokia ji skani, būčiau kelias dėžutes parsivežusi
QUOTE(Saulės ašara @ 2016 06 17, 08:00)
, parvežiau tik vieną dėžutę
Kitąkart žinosiu
, dar žinosiu, kad nepirkti tų jų saldainių dėžutėse, niekam jie neskanūs 
Oi taip nesakykit mano vaikui labai skanus.sake patys skaniausi guminukai.
O ta siuline chalva brangi 11 eur dezute.ar as klystu?kur ja perkat?as taip jos ir nepaskanavau
QUOTE(pelytte @ 2016 06 16, 22:30)
Pas mane nieko ner. Reiks vaZiuot pasiit ir uzklaust kaip ten viskas bus.
Šiaip viską ir el.paštu atsiunčia. Aš išvis visą kelionę su savo agente derinau ir pirkau bendraujant el. paštu ir mesenger pagalba. Turėjo jums po apmokėjimo viską atsiųsti PDF ar pan. formatu,kur yra visa info surašyta. Ir pasiteirauti- ar reikia jus užregistruoti skrydžiui, ar patys....
QUOTE(ointriga @ 2016 06 17, 10:52)
Oi taip nesakykit mano vaikui labai skanus.sake patys skaniausi guminukai.
O ta siuline chalva brangi 11 eur dezute.ar as klystu?kur ja perkat?as taip jos ir nepaskanavau
Pas mane tų guminukų niekas nevalgo
Ne, Pismania tikrai nėra brangi, nepamenu kiek kainavo
QUOTE(Saulės ašara @ 2016 06 17, 09:08)
Pas mane tų guminukų niekas nevalgo
, galėčiau perleisti Jums
,kiekvienam savas skonis
, gal kitos narės primins, kažin ar ne 4 liros, bet tikrai ne 11 Eur
, gerai pamenu, kaip gidė sakė, jog tai pigus ir skanus saldumynas lauktuvėms
Pirkome gatvėje pas prekybininką, bet yra ir prekybos centriukyje, kurio pavadinimo nepasakysiu
, bet ne Migros ir ne 101
, aš jos tik tiek ir paragavau truputį, kai nusinešiau į darbą 
Gaila praziopsojau jau
Bet oro uoste maciau kazka i kamuoliukus panasius bet kaina tikrai buvo didele .tiksliai nepasakysiu ber nuo 9 iki 11..bet gal ten kazkas kito?
QUOTE(Saulės ašara @ 2016 06 17, 08:00)
, parvežiau tik vieną dėžutę
Kitąkart žinosiu
, dar žinosiu, kad nepirkti tų jų saldainių dėžutėse, niekam jie neskanūs 
Mes tuos guminius saldumynus visada perkame sveriamus, jie tada buna svieži ir labai skanus
Labukas reikia pagalbos:) skybios 
skrendam ryte. paskambino agente ka tik . musu viešbutis nepriima. siūlo to pačio tinklo kitus. bet man vieta netinka. Kas galit pasiūlyt gerą višbutį Kemero regione su vandens parku ant jūros kranto. bandysiu išsimušt už tą pačią kainą.ačiū visoms
skrendam ryte. paskambino agente ka tik . musu viešbutis nepriima. siūlo to pačio tinklo kitus. bet man vieta netinka. Kas galit pasiūlyt gerą višbutį Kemero regione su vandens parku ant jūros kranto. bandysiu išsimušt už tą pačią kainą.ačiū visoms
QUOTE(Neili @ 2016 06 17, 12:08)
Labukas reikia pagalbos:) skybios 
na taip, tik agente gali tepadeti. Koks tinklas nepriima, chrystal ? ir kokios alternatyvos ? ar per tezus ar nova?
QUOTE(Udrius @ 2016 06 17, 11:17)
na taip, tik agente gali tepadeti. Koks tinklas nepriima, chrystal ? ir kokios alternatyvos ? ar per tezus ar nova?
per tez. crystal tinklas. būkit geri padėkit apsispręst. stogas važiuoja o dar darbe sėdžiu
QUOTE(ointriga @ 2016 06 17, 11:40)
Gaila praziopsojau jau
reiks laukt kitu metu
Bet oro uoste maciau kazka i kamuoliukus panasius bet kaina tikrai buvo didele .tiksliai nepasakysiu ber nuo 9 iki 11..bet gal ten kazkas kito?
Kitai kelionei, jei važiuosime kada, jau žymiai geriau būsiu pasiruošusi
Kaip mes pirkome, buvo ne kamuoliukai, o tokia kaip medvilnė ar cukraus vata