QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 13, 21:37)
duok dieve, nes jau is proto varo tas Frozen'izmas

spalvinimo knygeles Frozen, barbes Frozen, ka nori ziuret- (tukstantaji karta) Frozen, kas nori buti per kaledine svente- Ana arba Elsa, kokio torto nori gimtadieniu- su Frozen...
Pas mus dar taip baisiai nera
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 13, 21:45)
mothercare pirkau, ji triju padeciu, yra pusiau gulima

dabar jam labiausiai rupi ropot ismokt, sestis net nebebando

o taviske nesiseda? Bandei jau kose duot ?
nu bet kaip geera, siurpuliukai per kuna net eina, kaip savim didziuojuosi.
NoTa saunuole greit Kaune sulakstei!!!
Mano dar nesistoja ant 4, nedaug truksta, bet dar truksta. Neskatinu, nes reikia, kad sliauzt pradetu, o ji kol kas apie savo asi

Atsiseda vaikai is ropojimo padeties lengviausiai, prades ropot ir atsises. Mano tai galva kelia ir ant alkuniu pasiremus dairosi, o jei ant pilvo - pilnai ant ranku issikelia, atsisedimas kol kas nesviecia

Kosem ruosiuosi moraliskai, neuzilgo pradesiu, gal nuo savaitgalio arba nuo pirmadienio, nes savaitgaliui i kaima vaziuot planuoju

O tu darzovienes jau pradejai?
Nota, tikrai labai greit sulakstei

As po to kelio skausmo dar nebegau, nesuprantu kodel, bet baime atsirado, kad vel uzeis

reiks pasisemt ikvepimo ir pradet kazkaip, nes planu del Vilniaus maratono nekeiciu
Papildyta:
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 13, 21:58)
oj pamenu su drauge Varsuvoj uzejom i didziule zaislu parduotuve, o ten daug teminiu kambariu, ieini i viena ten vien helo kity, kitam vien frozen ... Man baisu butu vaika vestis, nes issivest turbut nebepavyktu

man paciai patiko
Nu sper, eini i kur aktualu
Mes su vaikais kartais uzsukam zaislu apziuret, pries tai sutaiam, kad nieko nepirksim. Buna dar atsargus pasiteiravimas, o gal galetum nupirkt, bet pasakau ne ir pasibaigia. Maniskes kazkaip neterorizuoja, nerekia, na buna, kad nelaiminga veideli nutaiso ir dusauja
79>65,3>65
startas 2016.01.09