Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 13, 22:17)
tos pacios lotuliukas.gif  blondine su ryziuke lotuliukas.gif  nieko, paaugs taviske, viska suzinosi lotuliukas.gif

tikiu biggrin.gif pries tai lyg hello kity manija buvo mergikem biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 13, 22:10)
Prabegau 11km, 700 metru savo rekorda pagerinau !!! wub.gif  wub.gif  wub.gif  net kojos sukudo bebegant biggrin.gif

sauniai thumbup.gif minusas garantuotas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 06 13, 22:20)
tikiu  biggrin.gif  pries tai lyg hello kity manija buvo mergikem  biggrin.gif

tai ir hello kitty dar nera visai pamirsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 13, 22:22)
tai ir hello kitty dar nera visai pamirsta biggrin.gif

ane? tai maniske dar i mada spejo - turi body ir kepure su hello kity lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 06 13, 22:24)
ane? tai maniske dar i mada spejo - turi body ir kepure su hello kity  lotuliukas.gif  biggrin.gif

taviske man rodos spes visas "madas" pereit biggrin.gif pradzioj hello kitty ir mashos, veliau, kai "suaugs" turputi bus Frozen lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 13, 21:29)
taviske man rodos spes visas "madas" pereit biggrin.gif pradzioj hello kitty ir mashos, veliau, kai "suaugs" turputi bus Frozen lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o gal kokia nauja mada ateis iki to laiko biggrin.gif Man frozen negrazu, ta sviesiai zydra spalva fee... tai tikiuos iki mazosios paaugimo jos neliks biggrin.gif

Spaliuke, o tavo bernuzelis jau sedi? klausiu, nes sakei, kad jau maitinimo kedutej maitini... Kokia kedute pirkai?
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 13, 22:33)
o gal kokia nauja mada ateis iki to laiko  biggrin.gif 

duok dieve, nes jau is proto varo tas Frozen'izmas biggrin.gif spalvinimo knygeles Frozen, barbes Frozen, ka nori ziuret- (tukstantaji karta) Frozen, kas nori buti per kaledine svente- Ana arba Elsa, kokio torto nori gimtadieniu- su Frozen... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 13, 21:33)
Spaliuke, o tavo bernuzelis jau sedi? klausiu, nes sakei, kad jau maitinimo kedutej maitini... Kokia kedute pirkai?

mothercare pirkau, ji triju padeciu, yra pusiau gulima smile.gif dabar jam labiausiai rupi ropot ismokt, sestis net nebebando biggrin.gif o taviske nesiseda? Bandei jau kose duot ?

nu bet kaip geera, siurpuliukai per kuna net eina, kaip savim didziuojuosi.

NoTa saunuole greit Kaune sulakstei!!! 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(?angeliux? @ 2016 06 13, 21:20)
sauniai  thumbup.gif  minusas garantuotas  biggrin.gif

o taip !! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 13 birželio 2016 - 21:46
Malacius spaliuke!! thumbup.gif thumbup.gif

As irgi savim didžiuojuosi - neprikirtau vakare!
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 06 13, 21:50)
Malacius spaliuke!!  thumbup.gif  thumbup.gif

As irgi savim didžiuojuosi - neprikirtau vakare!

ir as tavim didziuojuosi ! biggrin.gif

oj pamenu su drauge Varsuvoj uzejom i didziule zaislu parduotuve, o ten daug teminiu kambariu, ieini i viena ten vien helo kity, kitam vien frozen ... Man baisu butu vaika vestis, nes issivest turbut nebepavyktu biggrin.gif man paciai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 13, 21:37)
duok dieve, nes jau is proto varo tas Frozen'izmas  biggrin.gif  spalvinimo knygeles Frozen, barbes Frozen, ka nori ziuret- (tukstantaji karta) Frozen, kas nori buti per kaledine svente- Ana arba Elsa, kokio torto nori gimtadieniu- su Frozen...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pas mus dar taip baisiai nera lotuliukas.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 13, 21:45)
mothercare pirkau, ji triju padeciu, yra pusiau gulima smile.gif dabar jam labiausiai rupi ropot ismokt, sestis net nebebando biggrin.gif  o taviske nesiseda? Bandei jau kose duot ?

nu bet kaip geera, siurpuliukai per kuna net eina, kaip savim didziuojuosi.

NoTa saunuole greit Kaune sulakstei!!!  4u.gif

Mano dar nesistoja ant 4, nedaug truksta, bet dar truksta. Neskatinu, nes reikia, kad sliauzt pradetu, o ji kol kas apie savo asi blush2.gif Atsiseda vaikai is ropojimo padeties lengviausiai, prades ropot ir atsises. Mano tai galva kelia ir ant alkuniu pasiremus dairosi, o jei ant pilvo - pilnai ant ranku issikelia, atsisedimas kol kas nesviecia biggrin.gif
Kosem ruosiuosi moraliskai, neuzilgo pradesiu, gal nuo savaitgalio arba nuo pirmadienio, nes savaitgaliui i kaima vaziuot planuoju ax.gif O tu darzovienes jau pradejai?

Nota, tikrai labai greit sulakstei thumbup.gif As po to kelio skausmo dar nebegau, nesuprantu kodel, bet baime atsirado, kad vel uzeis unsure.gif reiks pasisemt ikvepimo ir pradet kazkaip, nes planu del Vilniaus maratono nekeiciu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 13, 21:58)
oj pamenu su drauge Varsuvoj uzejom i didziule zaislu parduotuve, o ten daug teminiu kambariu, ieini i viena ten vien helo kity, kitam vien frozen ... Man baisu butu vaika vestis, nes issivest turbut nebepavyktu biggrin.gif man paciai patiko biggrin.gif

Nu sper, eini i kur aktualu biggrin.gif
Mes su vaikais kartais uzsukam zaislu apziuret, pries tai sutaiam, kad nieko nepirksim. Buna dar atsargus pasiteiravimas, o gal galetum nupirkt, bet pasakau ne ir pasibaigia. Maniskes kazkaip neterorizuoja, nerekia, na buna, kad nelaiminga veideli nutaiso ir dusauja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 13, 22:37)
duok dieve, nes jau is proto varo tas Frozen'izmas  biggrin.gif  spalvinimo knygeles Frozen, barbes Frozen, ka nori ziuret- (tukstantaji karta) Frozen, kas nori buti per kaledine svente- Ana arba Elsa, kokio torto nori gimtadieniu- su Frozen...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet kuo jos tokios ypatingos? Multikas cia visa pradzia padare? Geras marketingas? Kodel vaikus taip kabina? Reiktu gal ir man ta multika paziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 06 13, 23:13)
Bet kuo jos tokios ypatingos? Multikas cia visa pradzia padare? Geras marketingas? Kodel  vaikus taip kabina? Reiktu gal ir man ta multika paziuret smile.gif

as nezinau, turbut doh.gif maniske pradzioj multika paziurejo, tada darzelyje prasidejo- va ta turi Ana, va ta turi Elsa, ta Olafa ir t.t., as irgi noriu ir t.t. Ir siaip, nueik i zaislu parduotuve, tai be sansu, kad nebutu kazko su Frozen. nueini spalvinimo knyguciu paziuret, tikrai bus su Frozen, ir viskas, visos kitos neidomios, noriu Frozen doh.gif biggrin.gif kazkada tam Ali vasarai bliuskuciu, sukneliu ieskojau, o dievuliau, pamate, kad yra su Frozen, noriu noriu noriu doh.gif o man jau vemt vercia biggrin.gif
Atsakyti