Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(smile_at @ 2016 06 13, 22:04)
O tu darzovienes jau pradejai?

nes planu del Vilniaus maratono nekeiciu  unsure.gif
Papildyta:

ne, penktad pas pediatre tai pasitarsiu, greit turesim svieziu darzoviu, tai noreciau sulaukt, bet jei lieps jau duot, pirksiu marmaliuzi turbut, kazkaip man atrodo jie sveikiau nei darzoves pirktines, oi dar snd begau pro lauka kuri kazkuom purske, tai galvojau gala gausiu, akis perstet pradejo nuo tos smarves chemikalu...o paskui valgom tuos nuodus sad.gif

Nu sper, eini i kur aktualu  biggrin.gif
Mes su vaikais kartais uzsukam zaislu apziuret, pries tai sutaiam, kad nieko nepirksim. Buna dar atsargus pasiteiravimas, o gal galetum nupirkt, bet pasakau ne ir pasibaigia. Maniskes kazkaip neterorizuoja, nerekia, na buna, kad nelaiminga veideli nutaiso ir dusauja  blush2.gif

nu va kaip sauniai thumbup.gif baisu kai vaikai klykia parduotuvese...
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 13, 22:24)
nu va kaip sauniai  thumbup.gif baisu kai vaikai klykia parduotuvese...

Nezinau ka ir valgyt galima, visur pilna chemijos sad.gif
Pas mane eile marmaliuzi ir pora milupos biggrin.gif dar turiu saldytom moliugo ir zirniu, su jais kazka reiks mastyt irgi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 13, 23:31)
Nezinau ka ir valgyt galima, visur pilna chemijos sad.gif

dabar ir kvepuot nera sveika, bet ar mes to galim isvengt? mirksiukas.gif

as tai nesukau galvos, maniskei primaitinimas prasidejo butent paciu nepalankiausiu metu, kai nebuvo ka tik uzaugusiu svieziu darzoviu. pirkau turgeliuose, pas ukininkus, kiek galejo gimines parupino, kad ir ne paciu svieziausiu, bet saldytu, savu. man kaip tik tos konservuotos koses didesnis nesusipratimas, nei pacios virta kose ax.gif maniske tas pirktines, ir ta pacia marmaluzi, spjove lauk biggrin.gif aisku, nezinau kaip butu buve, jei as su jom buciau pradejusi primaitint, bet pradejau su savom, o i kelione galvojau sueis pirktines, ir nifiga neisdege, visas pirktines ismeciau biggrin.gif vieninteles pirktines maniske pripazino tik vaisines tyreles, nes jos buvo super duper saldzios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 13, 22:45)

as tai nesukau galvos, maniskei primaitinimas prasidejo butent paciu nepalankiausiu metu, kai nebuvo ka tik uzaugusiu svieziu darzoviu. pirkau turgeliuose, pas ukininkus, kiek galejo gimines parupino, kad ir ne paciu svieziausiu, bet saldytu, savu. man kaip tik tos konservuotos koses didesnis nesusipratimas, nei pacios virta kose ax.gif maniske tas pirktines, ir ta pacia marmaluzi, spjove lauk biggrin.gif  aisku, nezinau kaip butu buve, jei as su jom buciau pradejusi primaitint, bet pradejau su savom, o i kelione galvojau sueis pirktines, ir nifiga neisdege, visas pirktines ismeciau biggrin.gif vieninteles pirktines maniske pripazino tik vaisines tyreles, nes jos buvo super duper saldzios biggrin.gif

Tai as nezadu tom marmaliuzi maitinti, cia tik pradziai, kol skanaus. Nieko man ir jos gero, menesiui pabaigoj jau bus savu darzoviu, virsiu. Ir baisines tyreles as pati virsiu. Dvynes pradzioj irgi yra gave hipp berods, nes turkijoj atostogavom, nu nieko, skonio nesugadino.
As chemijos kiek galima noriu vengti, kaip tu Sakai, visur jos pilni, tai bent jau truputeli naturalumo be chemijos norisi...
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 13, 23:45)

as tai nesukau galvos, maniskei primaitinimas prasidejo butent paciu nepalankiausiu metu, kai nebuvo ka tik uzaugusiu svieziu darzoviu. pirkau turgeliuose, pas ukininkus, kiek galejo gimines parupino, kad ir ne paciu svieziausiu, bet saldytu, savu. man kaip tik tos konservuotos koses didesnis nesusipratimas, nei pacios virta kose ax.gif maniske tas pirktines, ir ta pacia marmaluzi, spjove lauk biggrin.gif  aisku, nezinau kaip butu buve, jei as su jom buciau pradejusi primaitint, bet pradejau su savom, o i kelione galvojau sueis pirktines, ir nifiga neisdege, visas pirktines ismeciau biggrin.gif vieninteles pirktines maniske pripazino tik vaisines tyreles, nes jos buvo super duper saldzios biggrin.gif

Mano abu vaikai tokie pat pirktiniu ne i burna tik vaisines.
Atsakyti
O as, deja, chemijos neisvengsiu, savu darzoviu 0, teks parduotuvinem tenkintis...

Labas rytas 4u.gif tusinam su madam nuo ankstaus ryto, tuoj vyras kils i darba ruostis, tai bus man nepertraukiamo miego 1,5 val biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 06 14, 05:35)
O as, deja, chemijos neisvengsiu, savu darzoviu 0, teks parduotuvinem tenkintis...

Labas rytas  4u.gif  tusinam su madam nuo ankstaus ryto, tuoj vyras kils i darba ruostis, tai bus man nepertraukiamo miego 1,5 val biggrin.gif

jetau, o diena nepriguli su ja pamiegot? Ar ir dienom taip nemiega?sad.gif

labas damos,
duodasi vaikas lovelej, reikia keltis, kol su galva virbu neislauze biggrin.gif siandien musu zuikiui puse metuku wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 06 14, 05:35)

Labas rytas  4u.gif  tusinam su madam nuo ankstaus ryto, tuoj vyras kils i darba ruostis, tai bus man nepertraukiamo miego 1,5 val biggrin.gif

ojej 1,5 val unsure.gif
as irgi tusinuosiu jau nuo kokiu 5 ax.gif
Atsakyti
labas rytas
nemiegancioms ar nemiegojusioms 4u.gif

Spaliukės zuikiui su jubiliejuku 4u.gif

siandien kazkaip gerai diena prasidejo, anksciau atsikeliau, pamyniau elipsini, isiviriau koses, energija per krastus verziasi db, kazi kuriam laikui biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas;)
Išgėrusi kokteiliuka-sotu....
Klausė Spaliuke, o dabar aš patarimo noriu, dėl krikštynų....
Maziuke bus su balta, pusta tiulio suknute, kuri bus papuošta šviesiai rožiniais drugeliais. Sau daugmaž irgi nusiziurejsu, kad derėtų prie mažosios. Vyrai mano bus du tamsiom kelnem ir baltais marškiniais, varlytem. Problema tame, kad papuošimai ir tema yra rozine-metine. Bonbonai bus per pusę rožiniai ir metiniai, dar balionai, stalo papuošimai. Ar būtina drabužiuose irgi akcentuoti metu spalva ir ne?
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 13, 22:10)
Prabegau 11km, 700 metru savo rekorda pagerinau !!! wub.gif  wub.gif  wub.gif  net kojos sukudo bebegant biggrin.gif

thumbup.gif šaunuolė
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 06 13, 22:50)
Malacius spaliuke!!  thumbup.gif  thumbup.gif

As irgi savim didžiuojuosi - neprikirtau vakare!

thumbup.gif šaunuolė ir tu

zingeidi, koks aksesuaras mėtinis nepamaišytų smile.gif

labas rytas
prisivalgiau iš pat ryto
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 14, 09:34)
thumbup.gif šaunuolė

thumbup.gif šaunuolė ir tu

zingeidi, koks aksesuaras mėtinis nepamaišytų smile.gif

labas rytas
prisivalgiau iš pat ryto

Pavyzdžiui? Manau sūnui kelnės metines