Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 19, 22:27)
norit nenorit, bet bus biggrin.gif  ir nebumbekit cool.gif  karscio turim duok dieve pora menesiu i metus, cia jau geriausiu atveju, o salcio nuolat ax.gif  tai leiskit pasidziaugst tiems, kas megsta karsti thumbup.gif

Butent, ypac man sventojoj biggrin.gif siandien keliaus uryte, sportavau su trx dirzais, patiko man jie smile.gif bet sporto salej parinka labiau biggrin.gif nes cia energetiko apsauginis nuolat ziurejo biggrin.gif neleido susikaupt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
jungiuosi Frofei i kompanija, prašom neburbėt čia dėl karščio kurio dar net nėra smile.gif
savaitgalį kaip visada užėdžiau, nu taip proto ribose tik dar atsirado pavakariams batonas su uogiene, daug braškių ir ledų vaiko nedavalgytų
ai dar saldainių pora šeštadienį prieš miegą pilve atsidūrė
nu va nuodėmes išpažinau, galima toliau tvarkingai maitintis biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas;) pas mus apsiniaukę, bet šilta.
Smile at- o mazylei nepus pilvuko nuo zirniu,? Manoji valgo kruopas, bulvė, morka, cukinija, moliūgą. Ragavo bananų ir braškių. Gera idėja dėl špinatų, pas mama dar,e pilna. Dar nokinu ant palangės avokada
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 06 20, 07:36)
Labas rytas;) pas mus apsiniaukę, bet šilta.
Smile at- o mazylei nepus pilvuko nuo zirniu,? Manoji valgo kruopas, bulvė, morka, cukinija, moliūgą. Ragavo bananų ir braškių. Gera idėja dėl špinatų, pas mama dar,e pilna. Dar nokinu ant palangės avokada

Optimistiskai tikiuosi kad ne, pradžiai tik po kelis zirniukais imesiu.
Jus jau nemazai valgot. O špinatai labai gerai dėl geležies, būtinai dek, kadangi turi mamos darže 4u.gif aš kruopas duosiu nuo liepos vidurio, nuo rugpjūčio jau gal mesytes po truputį ir vaisius uogas. Bananus aš desiu virdama vaisinės tyreles, labai gerai dėl konsistencijos ir dėl saldumo ax.gif o kaip tu avokadas nokini? Pirktini? Ar savo užsiauginai?
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 20, 08:51)
Optimistiskai tikiuosi kad ne, pradžiai tik po kelis zirniukais imesiu.
Jus jau nemazai valgot. O špinatai labai gerai dėl geležies, būtinai dek, kadangi turi mamos darže  4u.gif aš  kruopas duosiu nuo liepos vidurio, nuo rugpjūčio jau gal mesytes po truputį ir vaisius uogas. Bananus aš desiu virdama vaisinės tyreles, labai gerai dėl konsistencijos ir dėl saldumo  ax.gif  o kaip tu avokadas nokini? Pirktini? Ar savo užsiauginai?

Pirktinių, kadangi nusipirkus jis visad kietas būna, o pagulejes ant saulėtos palangės kelias dienas sunoksta ir būna minkštas, tai vat bandysiu duot ragaut. Tikiuosi patiko jai, nes ten tikrai daug naudingų medžiagųwink.gif
Atsakyti
labas rytas
karštis man patinka, lai kepina ir saulėje galiu degintis ilgai smile.gif ir nebūna pora mėn tų tikrų karščių verysad.gif įsipaišo į juos ir lietingų vėsesnių dienų
vyrui atoatogos, ryt išvažiuojam į pajūry porai dienų iki joninių, nes turim du jonus šeimoj reik grįžt sveikint biggrin.gif
savaitė be saldumynų pavyko, rezultatas -1,2kg, dabar sveriu 54,9kg bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 20, 08:25)

savaitė be saldumynų pavyko, rezultatas -1,2kg, dabar sveriu 54,9kg bigsmile.gif

o tuoj mane pralenksi reik susimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 06 20, 09:26)
o tuoj mane pralenksi reik susimt  biggrin.gif

biggrin.gif , bet geras jausmas vis tik saldumynai mano priešas nr 1

vakar mama chalvos atvežė, o aš ją taip mėgstu bet atsispirsiu ir nevalgysiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 06 20, 08:10)
Pirktinių, kadangi nusipirkus jis visad kietas būna, o pagulejes ant saulėtos palangės kelias dienas sunoksta ir būna minkštas, tai vat bandysiu duot ragaut. Tikiuosi patiko jai, nes ten tikrai daug naudingų medžiagųwink.gif

Supratau. Aš kol kas dar palauksiu su avokadais, lietuviškas daržovės ragausim ax.gif

QUOTE(lera* @ 2016 06 20, 08:25)
labas rytas
karštis man patinka, lai kepina ir saulėje galiu degintis ilgai smile.gif ir nebūna pora mėn tų tikrų karščių verysad.gif įsipaišo į juos ir lietingų vėsesnių dienų
vyrui atoatogos,  ryt išvažiuojam į pajūry porai dienų iki joninių, nes turim du jonus šeimoj reik grįžt sveikint biggrin.gif

Vau koks rezultatas thumbup.gif
Mes liepos mėn turim 5 išeiginės visi, nesumaišysi kur čia nulėkti per jas g.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 20, 09:25)

Šaunuolė kokia! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif mano svajonių svoris blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 19, 23:49)
ej, bet ziema pas mus puse metu buna, o vasara geriausiu atveju 2 menesius biggrin.gif

ei ei, tai pas mane cia tiek ziema trunka ir dar ilgiau, o ne pas jus biggrin.gif

QUOTE(smile_at @ 2016 06 20, 08:00)
Dvynes siandien sako: gal tikrai tie spinatais stebuklingai, nes mazoji sliauziot pradejo  thumbup.gif

geras biggrin.gif konstatavo fakta thumbup.gif

Labas rytas smile.gif

siandien labai uzimta diena, tai tik pasilabinu smile.gif kambarius jau issikuopiau, dar buta reik iskuopti, nes nuomininkai siandien atsikrausto velai vakare, keliausim i mankstas, o visu geriausia, kad MB isvaziavo i oro uosta mano seses parvezt, net 3 sav pasisveciuos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif planuosim krikstynas, pliurpsim, vaiksciosim po gryna ora ir mergaitiskai leisim laika thumbup.gif
Papildyta:
nei viena nebandet BLW (baby led weaning)? as skaitineju dabar ir kuo toliau, tuo labiau mane traukia si maitinimo technika smile.gif pora mamu is musu vasarinuku irbande ir labai gyre g.gif
Atsakyti
Nuvezem gamtininkam pauksciuka, db prie ezero sedim smile.gif ale valgyt kaip noriu...bus man pusryciam nesamones ryt.
Atsakyti