Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Kokia ilga latana kaso parsukui nugara laugh.gif

Erendira dziaugiuos, kad po truputi chebra dovanojasi thumbup.gif

Ruste, grazi Pepper

Zinau, kad kai kurie vaikai turi isivaizduojama drauga, nu bet Tutes Dezutijus - virsune buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 20, 15:55)
Kokia ilga latana kaso parsukui nugara laugh.gif

Erendira dziaugiuos, kad po truputi chebra dovanojasi thumbup.gif

Ruste, grazi Pepper

Zinau, kad kai kurie vaikai turi isivaizduojama drauga, nu bet Tutes Dezutijus - virsune buvo  biggrin.gif

Na, skonio reikalas, koks tas draugas hihihi.gif

Palytė wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 20 birželio 2016 - 15:08
QUOTE(Erendira @ 2016 06 20, 15:06)

Koks gražus vaikas wub.gif wub.gif wub.gif

Sakai keltis, neeeee

user posted image

Kos dar velnias mane užnešė?! Aš pati...galiu įrodyti

user posted image
Atsakyti
uoj... ten kur pati laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Pasiguosiu. Pasimetus ką daryti sad.gif

Dėl Brigitos negalios esu apdrausta valstybės lėšomis, slaugant vaiką metus, man užsiskaito metai stažo.

kadangi dirbu ketvirčiu etato, man užsiskaito tik tas ketvirtis, nes gaunant draudžiamąsias pajamas, valstybinis draudimas nutrūksta...

praradimas nei daug nei mažai...su ketvirčiu 6 metai berods...

Ir dilema ką daryti, išeiti iš to ketvirčio (prarandu 80e) , ar likti ar dar kažkas...

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 06 20, 16:56)
Pasiguosiu. Pasimetus ką daryti sad.gif

Dėl Brigitos negalios esu apdrausta valstybės lėšomis, slaugant vaiką metus, man užsiskaito metai stažo.

kadangi dirbu ketvirčiu etato, man užsiskaito tik tas ketvirtis, nes gaunant draudžiamąsias pajamas, valstybinis draudimas nutrūksta...

praradimas nei daug nei mažai...su ketvirčiu 6 metai berods...

Ir dilema ką daryti, išeiti iš to ketvirčio (prarandu 80e) , ar likti ar dar kažkas...

unsure.gif

bet tai bliam kokia esąmonė, visiškai neadekvatus paskirstymas gaunasi. Tu nori dirbti, ne tik būt išlaikoma valstybės, ir tave nuskriaudžia visiškai neadekvačiai uždarbiui / naudai...

Aišku, kartais labai svarbu kažką uždirbti šiandien, apie ateitį negalvoji, bet ji ateis ir tada gal jau negalėsi dirbti... g.gif
Atsakyti
Oho kokie Belos sugebėjimai bigsmile.gif Manyčiau, kad ligonė pasveiko visiškai mirksiukas.gif Gerai, kad mano namuose nėra užuolaidų ax.gif

Sėkmės naujuose namuose katuliams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 06 20, 17:05)
bet tai bliam kokia esąmonė, visiškai neadekvatus paskirstymas gaunasi. Tu nori dirbti, ne tik būt išlaikoma valstybės, ir tave nuskriaudžia visiškai neadekvačiai uždarbiui / naudai...

Aišku, kartais labai svarbu kažką uždirbti šiandien, apie ateitį negalvoji, bet ji ateis ir tada gal jau negalėsi dirbti... g.gif

Nu ir vat paskui gaunasi, kad išlaiko, ir dar blogai jei dirbti nori... Ir dar pilna nepatenkintų, kad va išlaikytiniai... patys tokias sąlygas sukuria. Pagal mano paskaičiavimus už vaiko slaugą aš asmeniškai gaunu čiut virš 200€ (kita, didesnė dalis yra skirta Brigitai). ti va dirbi 24/7 ir gauni "daug"...
Atsakyti
Ruste paskaičiuok ar tau, kai sulauksi pensijinio amžiaus gausis 35 metai stažo, nes girdėjau kad tiek reiks, jei neturėsi gausi sumažintą pensiją. Valdžia pati priverčia žmones nelegaliai dirbti.
Atsakyti
Eisim siūles trauktis, sakau gal dar palaukt, nes mano kaskadininkė dar iširs doh.gif

QUOTE(Vidam @ 2016 06 20, 16:30)
Ruste paskaičiuok ar tau, kai sulauksi pensijinio amžiaus gausis 35 metai stažo, nes girdėjau kad tiek reiks, jei neturėsi gausi sumažintą pensiją. Valdžia pati priverčia žmones nelegaliai dirbti.

Tai, kad pas pensijinis amžius po geros desietkos gali būti toks, kad dar jo sulaukt reiks doh.gif lotuliukas.gif
Aš irgi pritariu, kad valstybė pati skatina lįst į šešėlį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 06 20, 17:30)

Reikia sužinoti kiek to stažo aš apskritai turiu, dirbau nuo14 metų.
Iš kitos pusės, kol Brigita yra, reikia gal naudotis tuo faktu, kad galiu sau leisti nedirbti, nes kai išeis, nežinia kada čia kas apsiversti gali...
Atsakyti
Ruste, skaičiuok ir daryk taip, kaip tau geriau būtų.
Bijau, kad kai pensija taip tolinama, kad nesulauksim jos ir dirbsim iki smerties
Atsakyti