Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Daredi @ 2016 06 20, 16:13)
mirksiukas.gif  Gerai, kad mano namuose nėra užuolaidų ax.gif

pas mane virvelinės užuolaidos dėl per daug uolios rainos šeimininkės smile.gif
Palytė wub.gif wub.gif jetus kokio mielumo vaikas wub.gif
Akrobatė Bela lotuliukas.gif thumbup.gif nu pavaro katytė biggrin.gif ir lapcytė, paršučio šoną glostanti, labai miela wub.gif
Ruste - sunku ką ir pasakyti, iš vienos pusės prarandi nemažai stažo metų, kas ateityje kažkada bus aktualu, o iš kitos pusės atsisakius ketvirčio pajamų prarandi.
Atsakyti
Nelabai įsijungiau, bet ar tokio žmogučio slaugymas neįeina į stažą? Man regis, kad šiek tiek priklauso.O tokia mintis,kad esate išlaikytiniai, tik mesk kuo toliau.Kas taip drįsta pagalvoti, tegul pabando savaitę pabūti, dieną ir naktį su spec poreikių turinčiu žmogučiu. Tu Ruste šaunuolė,visiems gali būti pavyzdys. O valstybė pati žmones stumia į šešėlį, ne nuo galo pradeda milijono ieškoti.
Bela aukštalipė.
Smagu žinoti, kad katuliai sėkmingai dovanojasi.
Atsakyti
Busy, pasiūlyk sveiką receptą, eisiu į sveikatingumo dieną. Noriu nusinešti.
Kepiau "cielus" pievagrybius ir išskaidytą kalafiorą žalius Zepter petelnėj.

SU prieskoniukais ir su nedaug sūrio, ale reik parmezaninio, maniškis netiko. Užsikimšau. Nesuvalgiau.
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Katės iškritę. Gal dėl oro, nes visiška sub...ė.
Pusė schmoll.gif tablietkos liko nesuėsdytos...
verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 20 birželio 2016 - 19:42
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 20, 20:29)
Nelabai įsijungiau, bet ar tokio žmogučio slaugymas neįeina į stažą? Man regis, kad šiek tiek priklauso.O tokia mintis,kad esate išlaikytiniai, tik mesk kuo toliau.Kas taip drįsta pagalvoti, tegul pabando savaitę pabūti, dieną ir naktį su spec poreikių turinčiu žmogučiu. Tu Ruste šaunuolė,visiems gali būti pavyzdys. O valstybė pati žmones stumia į šešėlį, ne nuo galo pradeda milijono ieškoti.
Bela aukštalipė.
Smagu žinoti, kad katuliai sėkmingai dovanojasi.

Įeina, tiesiog reikia nedirbti niekur daugiau.

Arba slaugau vaiką, arba dirbu ir tik pilnu etatu, kad apsimokėtų.
Atsakyti
Busy,pagaliau thumbup.gif .....ryt einu pasiimt,mokėt nereiks mirksiukas.gif thumbup.gif ačiū tau 4u.gif
Atsakyti
Na ir nedirbk legaliai, aišku jei tik sugebi.Ten viršuje nenusprogs, žiūrėk savęs ir savo šeimos, nes žmonės jiems nerūpi.
Lyja mūsų krašte, einu miegoti.Labanaktukas visiems.
Atsakyti
Kol viską suskaičiau..... visom po 4u.gif Visiem plaukuotiem po du 4u.gif 4u.gif
Darbai nesibaigia, bet nervus ryja jau mažiau....
Gufis naglas tankas, ugdo paprašaikos įgūdžius, laikausi, neužleidžiu pozicijų... paskutinis nukentėję objektas lango tinklelis, pats suplyšo, Gufis jam nieko nedarė.....
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 06 20, 21:40)
Kol viską suskaičiau..... visom po  4u.gif  Visiem plaukuotiem po du  4u.gif  4u.gif
Darbai nesibaigia, bet nervus ryja jau mažiau....
Gufis  naglas tankas, ugdo paprašaikos įgūdžius, laikausi, neužleidžiu pozicijų... paskutinis nukentėję objektas lango tinklelis, pats suplyšo, Gufis jam nieko nedarė.....

Jis buvo nestabilios psichikos... Tiesiog susijaudino Gufiui priėjus. biggrin.gif
Atsakyti
Su gimimo dienaaaa, Grikuti 4u.gif 4u.gif
user posted image

Sveikos 4u.gif
Kelvis labai skubėjo draugytį pasveikint 4u.gif
Suskaitysiu vėliau, vis dar apkasuose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 20, 21:55)
Jis buvo nestabilios psichikos... Tiesiog susijaudino Gufiui priėjus. biggrin.gif

joooooo sad.gif psichuojanti koki tai tinkleli turejau.
Griki su peliadieniu !!
Atsakyti
Bet tai kaip Tutė įvaldžiusi morzės abėcėlę bigsmile.gif . Turbūt užsimaskavusi slaptoji agentė biggrin.gif

Kelvis gražuolis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gielux @ 2016 06 20, 15:04)
Jis pats paprašė pakasyt nugarą...tikrai tikrai

Čia gal kokia paslauga už paslaugą biggrin.gif

QUOTE(gielux @ 2016 06 20, 16:52)
Kos dar velnias mane užnešė?! Aš pati...galiu įrodyti

Bet su marškineliais ir šitaip varinėja bigsmile.gif . Palaiko formą, kad tik kokio gramo nepriaugtų gulinėdama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruknė*: 20 birželio 2016 - 22:03
QUOTE(Erode @ 2016 06 20, 20:55)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif geriausias sakinys thumbup.gif
Pas mus šiandien nestabilios psichikos kosmetiniai pagaliukai, visa dėžutė išsilakstė po vonią
QUOTE(bruknė* @ 2016 06 20, 22:11)

Čia gal kokia paslauga už paslaugą  biggrin.gif
Bet su marškineliais ir šitaip varinėja bigsmile.gif . Palaiko formą, kad tik kokio gramo nepriaugtų gulinėdama  biggrin.gif

Pagaliau be marškinių thumbup.gif

Ačiū jums visoms už patarimus ir palaikymą labai labai labai 4u.gif
Atsakyti