Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

OI kokie grožiai temoj wub.gif ir daug daug sveikatos balionų mažiukui rokiškėnukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Palytė wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 06 21, 14:30)
Merfe,

aš giliai apakus  wub.gif

OMG ne tu viena swoon.gif

------------

Peper tikrai išvažiuoja, bet ryt, šiandien reikalų ir pas mane ir pas draugę, tai nutarėm nesidraskyti, ir be streso, nuvežti katytę jiem ryt, kad pabūtume, pažiūrėtume kaip jaučiasi smile.gif

-----------

Brigitai bėdos su dantimis, užrašyta 06-30d su narkoze, ale prieš tą gydymą daug tyrimų pasidaryti, jei kraujas blogas, ar sloga ten kokia - nukelia.

Aist patarimu paskambinau vienai vaikų gydytojai, laukia mūsų 06-23d apžiūrai, gal apsiims...

sunku su neįgaliukais, narkozės aš bijau, o mokamai nelabai kas apsiima, poliklinika pasiūlė skambinti liepos 1d, registruoja rugsėjui...
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 06 21, 14:59)
poliklinika pasiūlė skambinti liepos 1d, registruoja rugsėjui...

čia jums tai? doh.gif Bet kokiam vaikui čia jau nežmoniškas laikas, jei su dantukais bėda, o Bri... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2016 06 21, 13:08)
Seniokas man dar vis piktai : nežinau kas ti vaikštą a maniškiai - "aptvari". Gerai, kad nuėjo pažiūrėt, pasirodė, kad jau "nebeaptvari". Užsikūrė mašiniuką i lėkė savo turto susirinkt.

Nuotraukos susipažinimui: Gralis.

Kokia maloni mano ausiai aukštaitiška šneka biggrin.gif

Gralis tai įspūdingas katinas, nieko nepasakysi wub.gif

QUOTE(Vidam @ 2016 06 21, 13:38)
Gralis  panašus į Nikitą, tik svorio kategorija skiriasi  4u.gif O kas liečia pasiutimą ir raziumėlį,tai kaip sesė ir brolis  biggrin.gif

Mano akim tai irgi panašūs. Apie razumėlį tai nereikia... jie razumni, tik nemato reikalo parodyti biggrin.gif

Kiek pas mus auksarankių moteriškių. Merfė su savo kuntapliais ir angelais tai pribloškė bigsmile.gif thumbup.gif

Palytė šalia Gralio ir Nikitos tai tik trupinėlis juodas wub.gif
Atsakyti
Merfi, smagiai prisistatei...bet jau kurpaliai ir laikrodukas aš be žado wub.gif nuostabu 4u.gif štai dar vienas rainas meinas temoje wub.gif bet Kiara kol kas išlieka mano favorite tarp meinų biggrin.gif

QUOTE(Erendira @ 2016 06 21, 14:40)

Padaryk, kad tam katinėliui viskas būtų gerai. Ir dar mama prašė man gerų namučių

Palytės malda katinų dievui wub.gif

QUOTE(Rustė @ 2016 06 21, 14:59)

Brigitai bėdos su dantimis, už

laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Labai dėkui už pagyras, bet čia tik darbai blush2.gif Norėsit, pamokysiu ir visos taip mokėsit smile.gif.Gerai, gal ne su padais, bet tapus sau, ne plačiąjai visuomenei, kad kojom būtų šilta ir jauku. Dėkui už patarimus. Klinikoj lyg ir traumelį suleido, ir sugirdė dar tabletukės gabalėlį raminančios.( jūs jau nepykit, aš katinų klinikose labai išsigąstu ir išėjus nebepamenu ką sakė ir darė) Kad lūžio nėra tai ir su veterinaru kalbėjom, jis tikrai apžiūrėjo ( be rentgeno, žinoma). Žiūrėjo ir akytes ir dabar kiek galiu prieit, jos neraudonos.Magnuna, jis kažkaip labai po savim kojas visas laiko. Bet nežinau ar ne tada kai pamato dvikojį. t.y.mane. Na, kaip čia jum pasakyt. Va, tarsi ežiukas į kamuoliuką susisukęs. Ir vakar taip parvažiavom. Vos tik praveriu duris - iškart. Ir užsimerkia... Konservukų kokių 20 gr. įsiurbė. ir ožkytės pienuko pašildyto. Erendira, kokia katukė. wub.gif Neabejoju, ji turės pačius pačiausius namus. Vakare aš būtinai pasistengsiu parašyt kaip mum sekasi. Jei jau labai suvėlinsiu, pažadu viską papasakot ryte.
Teatleidžia man už piktas mintis, bet visą dien pagaunu save ties linkėjimu,tam automobiliui : kad tu išlėtum posūkyje...tap pat, lygiai taip pat lyjant ir ant žvyro...
Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2016 06 21, 14:24)
Vos tik praveriu duris - iškart. Ir užsimerkia...

Vargeliau... mazutis padarelis. Nu kaip tokius galima skriausti...

Prisiminiau, kai tik atvaziavo Tute smarkute, ir prabuvo pas mus karantina. Isleidau ja ganytis i didziuosius plotus visame name, visuose dviejuose aukstuose. Sunus norejo ja paimti ant ranku, ta begt... tas vytis, ta begt smarkiau, tas vytis energingiau... girdziu na ir po to matau kaip atlekia Tute ZVIEGDAMA, kojos klisos, akys stulpe, zodziu atbego sleptis uz mano sijono. Nu ir pasakyk tu man, kad elgiasi nelygiai taip pat kaip zmogus stresineje situacijoje.

O cia mazulytis is baimes net uzsimerkia, betruktu, kad kaldryte ant galvos uzsitrauktu

kas del palinkejimu, kiekvienas gaus to ko nusipelne, ir be musu palinkejimu, tikrai 4u.gif

Diinka biggrin.gif pazadu tau papurenti Kiaros kuoda siandien

Palytes malda wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 21 birželio 2016 - 14:38
Merfe, kad ėda - thumbup.gif atsigaus kiek, ims smalsauti, tų mažiukų atmintis neilga rolleyes.gif

o dėl palinkėjimų - aš apsiriboju bedetaliniais - kad gautum atgal pagal darbus... kažkaip nesinori negerų palinkėjimų konkrečiai formuluot, kad neatsisuktų... Bet nepalieku nepalinkėjus ax.gif
Atsakyti
Pamaciau FB pasidalinta informacija is grindos su kates seimyna, istryniau kad nematyciau... jautri darausi. Paskui norejau atgrazinti atgal, kad info pasidalinti ir neberadau kaip. Stovi akyse, kad bus pypiec tai seimynai grindoje. Ir tosd kates mamos zvilgnsis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 21 birželio 2016 - 14:52
QUOTE(busycat @ 2016 06 21, 15:52)
Pamaciau FB pasidalinta informacija is grindos su kates seimyna, istryniau kad nematyciau... jautri darausi. Paskui norejau atgrazinti atgal, kad info pasidalinti ir neberadau kaip. Stovi akyse, kad bus pypiec tai seimynai grindoje. Ir tosd kates mamos zvilgnsis...

Mačiau verysad.gif Ir tik rūsį turiu verysad.gif

Pasiieškok FB beglobio, ten ant jų sienos rasi 4u.gif

https://www.facebook...250006/?fref=ts
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 21 birželio 2016 - 15:02
QUOTE(Erendira @ 2016 06 21, 15:03)
čia jums tai?  doh.gif Bet kokiam vaikui čia jau nežmoniškas laikas, jei su dantukais bėda, o Bri... unsure.gif

Sako jai neskauda, bet faktas, tvarkytis reikia.

Ievai BAK'e tvarkiau kai skubiai reikėjo, nes irgi, sausį bėda, pasukau į žalgirio kliniką, sako pasukite kovą registruosim birželiui...arba ateikite į gyvą eilę GAL priims...tai kiek aš ten sėdėsiu, jie GAL nepriimtų...
Atsakyti
Bardakas kazkoks, kaip taip galima siuntineti kaip suni... Nepamirsiu, kai mane siuntineju su vaiku, nuo vieno stomatologo prie kito stomatologo, ir nei vienas nenorejo priimti mazucio vaiko, kuris ''sirgo heptaitu C'', vienintelis, kuris ryzosi priimti, apsauke mane ''kokia tu motina'' ko taip ilgai lauki ir t.t. Gudrute, ja butu taip nuo vieno prie kito pasiuntineje...
Atsakyti