Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Dinka dėkoja visom už sveikinimus (Gražuolė ne visom biggrin.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 06 21, 08:21)
Ir aš Bugutį skubiai sveikinu  4u.gif  4u.gif
Reiks temoje mums skubiai steigti etatą gimimo dienom sekti  biggrin.gif

Pasiūlymas - pirmam puslapy gimtadienius surašyti eilės tvarka- pradedant sausio 1 (o skliaustuose nurodyti kieno katas) Tada kiekvieną rytą galima pasitikrinti ar kas tą dieną švenčia peledienį biggrin.gif
Aist, aprašyti kul;inariniai nuotykiai tikrai ne man...man jau čia kvepia žiauriu elgesiu su gyvūnais g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, mielos katukų mamkos ir draugės. Labas, Busiuk smile.gif . Atšlepsiu į Jūsų būrį su prašymu patarti. Vakar, taip jau išėjo, kad iš Rokiškio apylinkių parvažiavau labai nusiminus, nes teko parsivežt netikėtą "dovaną". Istorija, deja, jau tampanti kasdienybe... Važiavom su drauge spirgėdamos nuo puikių emocijų, nes pavyko labai pradžiugint žmogų jo užsakymu. Taip gera ant dūšios buvo. Pliurpėm neužsičiaupdamos. "o tu matei?, o pastebėjai"... Ir staiga man taip keistai "susimėtė" priešais važiuojanti mašina. Ten šalia tarpmiestinio autobuso stotelė. Satbtelėjo,pravėrė dureles ir lyg ką padėjo šalikelėj, lyg švystelėjo. Lijo, lenkiau tą automobilį, tai nevisai ir įžiūrėjau. Bet kažkoks keistas jausmas apėmė, kad susižvalgiusios su podružke, apsigręžėm už kokio puskilometrio ir grįžom... Ne veltui. Katukas. Mažutis. Kniaukimas baisingas ( na, kas jau kas, o Jūsų dauguma žinot koks tas kniaukimas...). Taigi, pasiėmėm nabagiuką. Kojytė kruvina, bet žaizdelė išorinė. Pats tarsi negyvas. Kai pasiėmėm automobilin, jis pasidarė kaip sustingęs. Susigūžė ir lekavo. Grįžom labai vėlai, o su Žirafa turiu nesmagios patirties, tad iki ryto mėginau tvarkytis pati. Mano katas turi nebegaliojantį skiepą, tai "atsiskyriau" su mažium į vonią. Labai sunkiai sekėsi sugirdyt net vandenuko. Su maistu visai ne kas. Tiesą sakant galvojau, kad sutrenktas labai ir nieko nebus. Nes katukas kaip ir ant kojų nestovėjo. kažkaip keistai gulė ir šliaužė. Pralaikiau ant savęs pasiguldžius visą nakt. O ryte, jis man kažkaip, kaip pasirodė susipurtė. Galvoju viskas traukuliai. Tada išsitiesė visas. Man taip suspaudė širdį. Ir.... pasigirdo neįtikėtinai garsus murkimas lotuliukas.gif . Tačiau ėst ir gert jis visai atsisako.Šįryt nuskuodžiau pas vetą. Apžiūrėjo. Sulašino lašelinę. Sutvarkė žaizdelę. Pasitarėm ir nutarėm kol kas nenukirmint ( tiksliau aš gal taip labiau norėjau). Katukas išoriškai neatrodo, kad jam kas labai negerai. Akytės, ausytės švarios. Bet, nors klinikoj truputuką pakramtė, namie visai neėda. Labai susigūžęs, krūpčioja nuo bet kokio garso. Ir visai nenori eiti. Jei tiesi link jo ranką,- šnypščia. Palikau jį bokse. Po paklotu padėjau termoforą. Kaip Jūs galvojat, ar skuost man su juo pas Jakovą. Ir daryt rentgeną ar dar ką. Ar dar mėgint palaukt. Ar gali jis būt tiesiog išsigandęs labai?
Atsakyti
Merfe verysad.gif

Ar klinikoje kačiukui apčiupinėjo pilvelį? gal būt užčiuopę kokių negerumų g.gif Nukirmint dabar jokiu būdu negalima, aš vos nepraradau 2 sveikų mergyčių, o čia net neėdantis...

kiek maždaug laiko jam gali būti? jei visai neėda, mėginčiau skiesti a/d konservukus ir maitinti per prievartą kas kelias valandas po kelis ml - vėl gi - taip mažytes savo ištraukiau. ir stebėti... nes jei gavęs lašelinę ir sutvarkyta žaizda, nelabai ką Jakove daugiau ir padarys.... Na, aišku, čia mano nuomonė. Palaukčiau iki vakaro stebėdama irmaitindama er prievartą.
Beje, ar tuštinasi kačiukas? neviduriuoja? Vilniuje turiu truputį pieno pakaitalo, galėč atiduot 4u.gif

Labos 4u.gif

(nenuotaikoj šiandien, vežiau į onkologinį dėdę biopsijos daryt, kaip užplūdo 3 metų prisiminimai kaip su mama ten 1,5 mėn buvau verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2016 06 21, 09:34)
Laba diena, mielos katukų mamkos ir draugės. Labas, Busiuk smile.gif

Oi laaabas, gal pries kokia savaite dvi, buvau apie tave pagalvojusi, matyt pajautei biggrin.gif

Istorija... doh.gif tokius zmones gyvuliais vadinti nesnori, jie isperos

Tikiuosi katukas atsigaus. Kaip tavo padejejas?

Erendira remkis man i peti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 21 birželio 2016 - 09:54
Ačiū Erendira, katukas tik man labai mažulytis atrodė..., nes namie meškius 11 kg ir didelio ilgo karaliauja.Ko gero jus suklaidinau. Veterinaras sakė,kad kačiukui apie 3 mėn. blush2.gif Pilvelį apspaudė. Šiandien jis tik šlapinosi. Naktį su švirkštu sugirdžiau truputį ožkos pieno, vandens. Tuštintis nuo vakar ne. Šlapimas lyg ir švarus, nes naudoju baltos spalvos smėlį ( ne silikoninį, o tiesiog baltos spalvos) savo katui, turėjom bėdų su šlapimtakiais užtat ir su skiepu "pratempta". Tai matyčiau jei būtų kokių kraujo priemaišų šlapime. Ką tik sudaviau truputį konservų kai labai tylu jis lyg ir bando ėst, bet vos koks garsas iškart gūžiasi. Ir, štai, ką tik pats jis palakė truputį sultinio. Labai ačiū, bet, tikriausiai, mum pieno pakaitalo nereikia? Ne toks jis mažutis juk...
Mėginsim tvarkytis. Gal gi pavyks.
Erendira, aš naujokė čia, bet puikiai suprantu Jūsų emocijas. Išdrįsiu pasakyt, kad grįžtant ten, bet kokiu reikalu, deja, prisiminimai visada bus su Jumis. Tačiau, kad ir kokie skaudūs tie prisiminimai,- Jūs juos turite ir buvote ten KARTU su savo brangiausiu žmogum. Tai labai daug...
Atsakyti
Laba diena,

visiems katinėliams šventusiems gimtadienius 4u.gif 4u.gif

Diinka, svajonių išsipildymo 4u.gif

QUOTE(Erode @ 2016 06 19, 21:54)
Labas vakaras.
Ranitidino negalima, o Omeprazolį laisvai.
4u.gif
Renatelexx, laikykitės.

Erode, labai ačiū 4u.gif

Erendira 4u.gif
Atsakyti
4u.gif , busycat, telepatija ir atsitiktinumai...nusiminiau šiąnakt paskaičius labai daug temos, ieškojau patarimų ir užtikau, kad Bosiukas, o ir Didysis draugas iškeliavo. Et, iškritau iš temų, tai ir nežinojau. Apkabinu. Bet labai džiaugiuosi, kad gyvenimas gražus ir Tutė Su Oliu bigsmile.gif , o ir, mano meilė Kiara. Jergau kokie gražiai prižiūrėti tavo katai. Mano padėjėjas- tikra žemaičių diversija Vilniuje... Viešpatėliau, aną kart bendradarbė pasiguodė, kad katinas sudaužė puodelį... O aš pamislijau, nabagyte tu, kad tu žinotum kiek mano Gralis man visko išpliekęs yr... Jis gi, dažniausiai, kai bėga, tai dar pusę "kvatieros" iš paskos nešasi.
Nesuprantu ir aš tokių žmonių. Nežmonės jie. Yra variantų juk neaugint, palikt, atsisakyt, bet ne taip. Mėginsiu iškapstyt, tada ieškosim namučių. Nes mano lūšis nelabai susižavėjus. O jis gi pas mane su visais žaislais žaidžia juos pasikišdamas po savim, papurtydamas ir perplėšdamas... Tai bijosiu, kad nenutartų taip pažaist su rastinuku....
Atsakyti
Jetkau kaip malonu vel tave matyti Merfe friends.gif neprapulk, parodyk savo kaledu senio padejeja biggrin.gif
Atsakyti
Erendira console.gif Labai suprantu tavo jausmus. Man po daugelio metų ten grįžti irgi buvo labai nejauku (nors ir žinojau, kad man nieko blogo nėra, tik reikia atlikti operaciją).

Merfe, kokia tu šaunuolė 4u.gif 4u.gif Kaip pasisekė katukui, kad tu važiavai pro šalį smile.gif
Atsakyti
Erendira - apbabinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Merfė parašė labai teisingus žodžius 4u.gif
Merfe - tau visas šūsnis balionėlių 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir pritariu Erendirai - pastebėti katuką reikia. Gal tiesiog baisiai įsigązdinęs plius sužalotas twi visai strioke vargšytis. Pagirdyti twi būtinai kad ir per prievartą reikia, gal ir konservukų praskiestų pradės ragauti 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergytės 4u.gif Nesutižau aš visiškai, kartais gal ir gerai pasižiūrėti nerimams į akis ir kautis su jais rolleyes.gif važiuosiu dėdulio po darbo lankyt, nes tas kaip šventė išsiruošė tiesiog vizitui, ne hospitalizacijai doh.gif nesvarbu, kiek vyrui metų, vistiek jis vaikas irnesakyk.gif

Merfe, tuomet pienuko nereikia. Greičiausiai, dėl streso neėda. Manyčiau, stebėkit iki vakaro. jei pats skrebens maistuką, tuomet tiediog kantrybės. Ir, aišku, jaukinti 4u.gif

ir pasirodom puikuosius 11 kg a? ax.gif
Atsakyti
Aga drinks_cheers.gif ir aš noriu Merfės padėjėją pamatyti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti