Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Kokia faina zverikus baisikus smile.gif Labai gražus miksas gavosi katytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 22, 14:52)

Diinka, turiu pranesti, kad privalau pagalba atideti iki rugpjucio blush2.gif nes dabar tavo eile, o pas mane situacija, kai sveciu bus pilna trioba, o atostoginiu nedaug doh.gif

Atleisiu, ir net pamiršiu smile.gif jei min. kitais metais į dinkines (ar šiaip) atvarysi biggrin.gif 4u.gif

O jei rimtai, Busiuk, ir taip labai ačiū, juk neprivalai...o aš jau seniai žinau, kad vasarą kažkaip išgyvent reikia savo jėgom, nes dovanojimai nuop liepos stoja, aukojimai taip pat...

žvėrikus baisikus. biggrin.gif wub.gif

Erendira tavo boksiukas pas mane, dar lauktuvė, kuri skirta sunaudoti per dinkines smile.gif ir dar pamačiau jau vėlai, boksiuke sutartis ir pasižadėjimas(abu pasirašyti)... ar taip ir turėjo būti ?

Papildyta:
šunų mes tikrai nebijom smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kad kita vasara atvarysiu Lietuvon tai faktas, tetis nori gimtinen nuvezti, vietas aprodyti, o ir su Magnuna taremes pora Vilniaus baru nusiaubti su kefyro kokteiliukais biggrin.gif
Atsakyti
Diinka, taip, turėjo būti sutartis ir pasižadėjimas.Suvartotino neturėjo būti, bet suvartosim biggrin.gif

Kasdien gaunu ataskaitas apie Kamanę wub.gif Nūūū žynocia, svarstau dabar, kaip klonuoti tokius šeimininkus. Ir labai rimtai svarstau biggrin.gif

Busy, valio clap.gif (priimsit kokiam kokteiliui?o gal užsuksit mano katinų paglostyt? ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 22 birželio 2016 - 15:12
QUOTE(Erendira @ 2016 06 22, 15:11)

Busy, valio  clap.gif (priimsit kokiam kokteiliui?o gal užsuksit mano katinų paglostyt?  ax.gif )

Aisku thumbup.gif ir priimsim ir uzsuksim thumbup.gif

O tiem seiminykam Paleda reiktu isudyti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 22, 16:21)
*Aisku  thumbup.gif ir priimsim ir uzsuksim  thumbup.gif

**O tiem seiminykam Paleda reiktu isudyti  biggrin.gif

* clap_1.gif

** manei nebandžiau? jie kol kas dar galvoja, kad 2 pakanka biggrin.gif
Atsakyti
Reikejo sakyti, kad Paleda taip nemano biggrin.gif

Va pas mane trys tookie dideli bujoja, na isskyrus Tute, kad rodos koks 30 Paledu laiko tau kompanija ir NIEKO biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Ko čia slampinėji, šunie?Pailsėti nebegalima per tave schmoll.gif

Smagu dėl Kamanės. thumbup.gif Va čia sumanymas geras, klonuoti gerus atsakingus šeimininkus lotuliukas.gif O jei dar visus kitus gerus žmones?

Diinka, o kai važiuosim meetukan, ką tavo faunai atvežti.Norėčiau tiksliai žinoti. Jei kada netingėsi tai man į až. Nes aš nežinau kas tau geriau, ko labiau reikia maistuko, daikto kokio ar monetos blush2.gif
Jau Diinkos panelės, kaip čia tokių bijoti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 birželio 2016 - 16:07
QUOTE(Erendira @ 2016 06 22, 16:11)

Kasdien gaunu ataskaitas apie Kamanę  wub.gif  Nūūū žynocia, svarstau dabar, kaip klonuoti tokius šeimininkus. Ir labai rimtai svarstau  biggrin.gif

Busy, valio  clap.gif (priimsit kokiam kokteiliui?o gal užsuksit mano katinų paglostyt?  ax.gif )

bet tave pavadino eglę..o aš ant greičio vardo nesugebėjau prisiminti, mintyse tik Erendira smile.gif... beje tas vartotinas šiaipsau, aš tokių nelabai......neduok D galvą paskui skaudės...bet mažais kiekiais (jei padalinsim visom) galima

Tai manau magnuna nepasišiukšlins ir iki drąseikių kaimo atlėks smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 22, 15:39)
beje tas vartotinas šiaipsau, aš tokių nelabai......neduok D galvą paskui skaudės...bet mažais kiekiais (jei padalinsim visom) galima
[/color]

Tu apie kefyro kokteili? bigsmile.gif biggrin.gif

Lisitejos chebra sauleje ritinejasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 22 birželio 2016 - 15:41
Vasarotojai thumbup.gif

QUOTE(sagyte @ 2016 06 22, 14:39)
Kokia faina zverikus baisikus smile.gif Labai gražus miksas gavosi katytes  4u.gif

Pagal charakterį irgi miksas, šneka žiauriai daug, nešioja žaisliuką, kad jai mėtytum - čia mamos orientalės bruožai, bet mėgsta ilgai pamiegot ir šiap padūksta, o po to poguliuko , čia matyt tetės brito biggrin.gif

Man rodos veterinarė kažką prisiuvo huh.gif laugh.gif
user posted image
Atsakyti
Jei čia būtų katinas, sakyčiau - ataugo blink.gif Gražus miksas išėjo, tik kailiukas žiauriai trumpas. Brolio rainio, va šito, kur su taksu, irgi kailiukas keistai trumpas ir glotnus. Bet kai į lauką Bela neišeina, tai neturi jokios reikšmės. irnesakyk.gif Mūsiškiai visi lauke duodasi, net naktį nepareina namo.
Atsakyti