Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Nu va, atrodo, kad su tavimi kartu vaikšto lietaus debesis 4u.gif
Atsakyti
Šponkiuk console.gif ,man regis tu ir galvą nusisuksi.Aš dabar jokiu sportu neužsiimu, ir kojos ir rankos baisios mėlyniuotos, įsivaizduoju kokios taviškės verysad.gif Gydyk kojas 4u.gif Juk suknių sezonas atėjo.
Atsakyti
labas vakaras!

Merfe, nereali istorija. Peper irgi iškeliavo šiandien į šeimą, kur auga 10m. Gabrielė, 8m neįgali Ugnė (cerebrinis, sunkiai kalba), brolis didelis jau. Tai gražu žiūrėti kaip Ugnytė švelniai ją glostė, pakicinta ji pas ją atbėgo (pas nieką daugiau), ir šiaip labai drąsiai naršė namų kertes. Ech, kaip smagu, kad mano draugei ta katytė patiko wub.gif

--------------

Sveikinimai Erodei su gimtadieniu! 4u.gif

Ir Tašei su peliadieniu! wub.gif
Atsakyti
Busy - aš savų nė agurkų nė pomidorų da neturiu tai ir nesisvaidysiu bet savaitgalį jau žirnių bus tai galėsiu saują atsviesti biggrin.gif o šaltienų tai nešk unt stalų biggrin.gif suragausim biggrin.gif
Ruste - smagu dėl Peper 4u.gif
Šponkuti - ar dar liko sveikų vietų 4u.gif visai tu save suatostogavai 4u.gif
Atsakyti
Pamirsau pasidziaugt Merfes istorija. Asarele nubraukiau net... Trupinukui pasiseke.
Ir del Peper dziugu 4u.gif
Atsakyti
Smagu dėl Peper!

O šiaip mėlynių tai nedaug, gal tik 3 smile.gif labiausiai džiaugiuosi, kad neliko ant veido, kai jūroj bangas gaudėm su irklentėm, tai lūždama banga didelė jėga kalė man su irklente veidan.. matyt šaltas jūros vanduo neleido nei sutinti, nei mėlynei atsirasti smile.gif
Atsakyti
Nu ko norėt iš ūsuotos moteros doh.gif bumbuliukų tik biggrin.gif
user posted image
Končita ne kitaip biggrin.gif Ramybės penkiaminutė, nes tik ką suposi ant užuolaidų.
Toris kaip ramiai sėdi.
Pas mane klausimas, ką galima duot iš žalios mėsos? Nes seniau apvirdavau vištą, bet mane išdurnino, kad ten nieko gero nelieka. Bet, kad Bela mesos nori taip, kad kai aš ką nors darau arba turiu uždaryti ją kur nors, arba priklėst kokio guliašo, na arba kovot už šmotą biggrin.gif
Atsakyti
Šponkuti - o tu tikrai atostogauji, o tai atrodo kad kokioj karinėj operacijoj dalyvauji biggrin.gif pasaugok save 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 22 birželio 2016 - 20:07
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 06 22, 19:58)
Smagu dėl Peper!

O šiaip mėlynių tai nedaug, gal tik 3 smile.gif labiausiai džiaugiuosi, kad neliko ant veido, kai jūroj bangas gaudėm su irklentėm, tai lūždama banga  didelė jėga kalė man su irklente veidan.. matyt šaltas jūros vanduo neleido nei sutinti, nei mėlynei atsirasti smile.gif

Skamba labai skaudžiai unsure.gif
Atsakyti
Tadam ir šaltiena, neikenčiau neparagavusi biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 22, 20:04)
Tadam ir šaltiena, neikenčiau neparagavusi 

Labai apetitnai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Gielux- laugh.gif laugh.gif laugh.gif o iš mėsos aš saviškiams anksčiau pirkdavau vištos krūtinėlę, vištų ir kalakutų skrandukus, kepenėles, širdeles, jautienos pirkau, bet maniškiai išbrokijo tia pati išsikepiau ir suvalgiau, dar pirkdavau kiaulės širdis. Mėsytę porcijomis užšaldydavau ir kai reik atitirpindavau ir valgydavo maniškiai bet kai Grikis pradėjo plėstis į šonus tai dabar abudu tupi tik ant sausiukų smile.gif nus kartais kepenėlių nuperku ar šiaip šmotuką duodu kai su ką gaminu smile.gif
Busy - einu šaukšto ieškoti essen.gif manau skanu turi būti biggrin.gif
Atsakyti