Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labai gražus katulis Trupinėlis wub.gif Tiesiog gal mažiui viskas susiplakė į vieną vietą, išmetimas, po to veterinarinėj čiupinėjo ir šnypštė mažutėlis.
Sutinku su visom, Merfe, labai teisingas požiūris 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės ,laba diena, 4u.gif nedingau niekur viską perskaitau ,bet po darbo tik į lovą norisi,net futbolo iki galo nebepažiūriu ,nusmingu doh.gif Pas mus vasarinis bumas poliklinikoje-pažymos ir dar kartą pažymos,net pagaunu save ,kad sapnuodama sveriu ir matuoju lotuliukas.gif

Merfe,labai jautri ir šilta istorija apie Trupinėlį Kicmaną ir jo naująją šeimininkę wub.gif Viskas bus gerai su tuo mažu kovotoju,ir nekreipk tu dėmesio į tą šnypštimą -nieko jis nereiškia,kai skauda ir mes pridarom visokių neapgalvotų sprendimų....O Gralis tai tikras Gralis thumbup.gif

Mano kicmanai tai po senovei,tiesa vakar ryte pusę septynių ryte ploviau gryčią,nes gi madama sudaužė vazą su gėlėmis ir kokie 4 litrai jau pastovėjusio vandens buvo passkleisti ant grindų ,įskaitant po minkštu kampu ir dideliu foteliu doh.gif ...ir tai vyko tuo metu,kai vyksta intensyvus ruošimasis į darbą...likau beveik be pusryčių ,nes nebeliko laiko juos ppasidaryt... Bet tai kokio nestabilumo buvo vazos psichika ,kad madama ją išvedė iš proto ir vaza nusižudė doh.gif

Pūkuotas gyvenimas 1
user posted image

Pūkuotas gyvenimas 2
user posted image

Pūkuotas gyvenimas 1+2
user posted image

beje ,Busy ,matyt nepastebėjai mano žinutės ,kad jau trečiadienį pasiėmiau siuntinuką,nereikėjo nieko mokėti thumbup.gif ,ačiū tau mirksiukas.gif
mergytės ,pasigrožėkit ir jūs kiek gėrio gavau
user posted image
ps.vienas šiokoliadas jau pilvelyje blush2.gif
dar gavau patikrinimo aktą(net ant aštuonių lapų),o šinadien dar kartą tą patį atsiuntė muitinė į namus doh.gif
user posted image

ir didžiausia visa ko kaltininkė-delno dydžio simpatulka varliukė- keliauninkė
user posted image
Viktorija liepos mėnesį gydysis kaune ,tai tuomet ją ir įteiksiu su didžiausiais linkėjimais iš Norvegijos!
Istorija su laiminga pabaiga!

Vidam ,tavo siūta varlytė ypatingai naudojama,rūbeliai skalbiami,lovytė klojama..Atskiras dar vienas didelis AČIŪ už tokią dovaną 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 23 birželio 2016 - 11:50
Oi Zundyt tikrai nepastebejau, varlioooooooooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Matyt sugraudino ir itikino mano laiskas muitininke thumbup.gif

Pupse su Kolumbu nu laabia jau pukuoti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 23 birželio 2016 - 11:52
QUOTE(Merfė @ 2016 06 23, 10:49)
Vidam, Nikita vaikas dar juk.

Ne vaikas, jai jau du metai suėjo mirksiukas.gif Bet svoris tik 6,7kg, tik pusę Gralio lotuliukas.gif Ji nėra ėdrūnė ir sauso nepilnai du kg suėda. Taip kad nebrangi mano išlaikytinė biggrin.gif Ji dažnai kramto ir kramto, bet po kelis grudelius, nėra taip kad pripultų ir ištuštintų. Jei maitinčiau tik ryte ir vakare, tai irgi būtų triukšmo.

Zundyte, kaip gerai kad nemokėjai iš karto, o ieškojai teisybės thumbup.gif Aš vis neatsistebiu kokie taviškiai panašūs, net ir snukučiai patrumpinti abiejų wub.gif
Atsakyti
[quote=Vidam,2016 06 23, 13:54]
Ne vaikas, jai jau du metai suėjo mirksiukas.gif Bet svoris tik 6,7kg, tik pusę Gralio lotuliukas.gif

Vidut ne nesakyk...Mano Staslikui sueis 2 metai lapkriti. O kelis simtus gramu numete ir vel 6.300 gr verysad.gif

Vyras nebeleidzia svert. Sako - ar kept ruosies, kad tiek svoris rupi... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti

Vyras nebeleidzia svert. Sako - ar kept ruosies, kad tiek svoris rupi... blink.gif  biggrin.gif

Pritariu tavo TB biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi liepe buvusi seimininke katuko duot jautienos. Man tai negaila,kad tik eda...bet rupuziukas needa schmoll.gif kaio ji pripratint?
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 06 23, 15:04)
Pritariu tavo TB biggrin.gif

tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Hipė pradėjo labai pleiskanoti.. maitinu HILL'S Feline Adult Chicken visas, Zugi irgi truputi pleiskanoja, bet ji visad papleiskanodavo. Gal maniškėm netinka maistas su vištiena?
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 06 23, 11:54)
Ne vaikas, jai jau du metai suėjo

O vat ir vaikas, pats vaikiausias vaikas. tongue.gif Auga jie ir gerokai keičiasi iki gerų 5-erių. Nikita labai jau bučiuotino ir išraiškingo veidelio biggrin.gif

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 23, 12:57)
Vyras nebeleidzia svert. Sako - ar kept ruosies, kad tiek svoris rupi... blink.gif  biggrin.gif

Superinis vyro pasakymas. Nu, sakykit ką norit, koks skirtumas koks svoris. Jei katukas gerai kerta, yra žaismingas, tuštinasi, šlapinasi normaliai, kokio galo jaudintis dėl svorio. Juo labiau Stasiukėlis - toks žavus katukas. Oi, Vasiukas irgi, žinoma. O dėl jautienos. Na jei pačiai kas, pvz gyvatienos siūlytų, o tu nenorėtum jos valgyt, tai juk ir tau būtų tas pats, kad koks Karlas Josefas III liepė ją valgyt ateities kartoms. Čia aš taip, pilisopiškai į tai, kad "veisėja liepė"

Zundyte, gal ir aš galėčiau biškutį prisidėt prie varliukų palinkėjimų blush2.gif Žinau, kad ilgame kovos su liga kelyje tokiem ligoniukam reikia šiltesnių kojyčiu ( deja, bet teko kyštelėt petį draugams panašiame kely, todėl žinau). Aš trupiniuką moku "paminkyt' vilną. ir galėčiau mergytei nuvelt varliukus- tapkytes ( varliukų dar neteko velt, bet peliukus, meškiukus, taip, tai gal ir su varliukais susidoročiau). Jei pasiteirautumėt mergytės mamos ir tai būtų priimtina, tai man reikėtų tik pėdutės dydžio cm ( ir, patikrinimui, išmieros kurią nešioja) mirksiukas.gif
Dabar esu bjauriai "susižalojus", užtat i rašinėju be saiko. Dirbtuvėms šią savaitę- embargas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 06 23, 13:27)
Hipė pradėjo labai pleiskanoti.. maitinu HILL'S Feline Adult Chicken visas, Zugi irgi truputi pleiskanoja, bet ji visad papleiskanodavo. Gal maniškėm netinka maistas su vištiena?

Iš savos patirties, sakyčiau, kad taip. Bet čia reikėtų didesnę patirtį turinčių klaust. Mano Graliui požymiai buvo kailio riebumas, plaiskanojimas, labai kasydavosi apie ausis. Aš jį tuomet pradėjau maitint "Taste of the wild" taip ir šlamščia visą laiką "almo nature" konservais ir jautiena užkąsdamas. biggrin.gif
Atsakyti
Bet kad zinotum kaip as dziaugiuosi, kad tavo dirbtuvems embargas tongue.gif thumbup.gif Uztai pasirodai karta i du metus thumbup.gif

Ideja su varlytem tapkytem manau labai puiki thumbup.gif

Vistiena siaip daznai alergizuojantis reikalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 23 birželio 2016 - 13:41
Pilosopuoja mat jos bigsmile.gif O kad Vetra svajojo nuo mazens turet Meina apie 10-12 kg...i ka i nieko doh.gif Nuostabus pirskis dabar pas mane, su savo 6 kg bigsmile.gif
Atsakyti
Nu pasvajosi i praeis, didelis ci daiktas biggrin.gif
Atsakyti