QUOTE(Vidam @ 2016 06 23, 11:54)
Ne vaikas, jai jau du metai suėjo
O vat ir vaikas, pats vaikiausias vaikas.

Auga jie ir gerokai keičiasi iki gerų 5-erių. Nikita labai jau bučiuotino ir išraiškingo veidelio
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 23, 12:57)
Vyras nebeleidzia svert. Sako - ar kept ruosies, kad tiek svoris rupi...
Superinis vyro pasakymas. Nu, sakykit ką norit, koks skirtumas koks svoris. Jei katukas gerai kerta, yra žaismingas, tuštinasi, šlapinasi normaliai, kokio galo jaudintis dėl svorio. Juo labiau Stasiukėlis - toks žavus katukas. Oi, Vasiukas irgi, žinoma. O dėl jautienos. Na jei pačiai kas, pvz gyvatienos siūlytų, o tu nenorėtum jos valgyt, tai juk ir tau būtų tas pats, kad koks Karlas Josefas III liepė ją valgyt ateities kartoms. Čia aš taip, pilisopiškai į tai, kad "veisėja liepė"
Zundyte, gal ir aš galėčiau biškutį prisidėt prie varliukų palinkėjimų

Žinau, kad ilgame kovos su liga kelyje tokiem ligoniukam reikia šiltesnių kojyčiu ( deja, bet teko kyštelėt petį draugams panašiame kely, todėl žinau). Aš trupiniuką moku "paminkyt' vilną. ir galėčiau mergytei nuvelt varliukus- tapkytes ( varliukų dar neteko velt, bet peliukus, meškiukus, taip, tai gal ir su varliukais susidoročiau). Jei pasiteirautumėt mergytės mamos ir tai būtų priimtina, tai man reikėtų tik pėdutės dydžio cm ( ir, patikrinimui, išmieros kurią nešioja)
Dabar esu bjauriai "susižalojus", užtat i rašinėju be saiko. Dirbtuvėms šią savaitę- embargas
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 06 23, 13:27)
Hipė pradėjo labai pleiskanoti.. maitinu HILL'S Feline Adult Chicken visas, Zugi irgi truputi pleiskanoja, bet ji visad papleiskanodavo. Gal maniškėm netinka maistas su vištiena?
Iš savos patirties, sakyčiau, kad taip. Bet čia reikėtų didesnę patirtį turinčių klaust. Mano Graliui požymiai buvo kailio riebumas, plaiskanojimas, labai kasydavosi apie ausis. Aš jį tuomet pradėjau maitint "Taste of the wild" taip ir šlamščia visą laiką "almo nature" konservais ir jautiena užkąsdamas.