Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(busycat @ 2016 06 23, 16:18)
Zuvies tauku reik bandyti kailiui drinks_cheers.gif

Prie konservo palašint?
Nes pagal tai ką matau, nelabai gerai parinktas maistas. Niksė vėmalioja. Baigsiu ir kitą sakysimės.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 23, 15:25)
Prie konservo palašint?
Nes pagal tai ką matau, nelabai gerai parinktas maistas. Niksė vėmalioja. Baigsiu ir kitą sakysimės.

As palasinu ant sausiako 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2016 06 23, 16:12)
Erode, AČIŪ, nuoširdžiai. Bet jos ne Vilniuj. Ir kai reiks aš pati nupirksiu. Labai labai dėkui, bet gal yra kam tikrai labiau reikia. Ir, merginos, aš turiu gerą nereikalingą transporterį. Jei kam reikėtų sakykit, mielai atiduosiu. Pirkau Graliui parsivežti, bet vežiausi ant rankų, nu nenorėjau jo niekur dėt ax.gif . O dabar kai pas vetus važiuoju tai tik ant rankų tempiu, nelabai telpa jis ten. Nors transporteris tinkamas bigliam, tai nemažas. ferplasto, jei ką.  Jeigu kuriai reikėtų, sakykit.Tik perduočiau arba išsiųsčiau jau po savaitgalio. Iki.

Nu va...
Aš imčiau, nes mano tas transporteris, kur dedu Tašę, tai suyra ponios svorio ir pastangų ištrūkt. Senutė dar žvitri. Ir išverčia transporterio vartelius... Jau tokie palūžę. Jei išvertimas įvyksta namie - bala nematė, gaudai iš naujo, O jei atsitiks lauke? Bijau galvoti. blink.gif
Nikutė su Fogi telpa į mažesnį, turiu dar vieną, bet 4 į vieną nesuštabeliuosi.

Man nesekas su tablečių sudavimu...
O jei kitą kartą, kai duot tabletes, tą Broadline aš joms sudėčiau ant sprando pagal svorį?

Papildyta:
QUOTE(gielux @ 2016 06 23, 14:47)
Vat šituos konservus brokija, nors tu ką jai  doh.gif . Grįžau dabar namo pietus padaryt, kniaukimas nesvietiškas, tarsi katuką badu savaitę marino, nors sauseko yra dubeny, nu ir pabandžiau vėl įkrėst šitų, priėjo pauostė ir nuliuoksėjo ant užuolaidų suptis  lotuliukas.gif

Fogi nori ėst Nikutės konservą ir kitų neėda. Ir neduodu. schmoll.gif
Reiškia, nealkanas katukas, nes, kai nori, ateina ir suėda, kuomet įdėta. Jei įdėtas maistas 5 min nejudinamas, nuimamas.
O Fogytė ir taip į balioną jau panašėja... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Merfė @ 2016 06 23, 15:17)
Oi, merginos dar gal prajuokinsiu: ryt, tikro darbo (nus ne dirbtuvinio) reikalais važiuoju į Klaipėdą. Tai švystelėjo tokia mintis. Per vėtrą juk Klaipėdos rajone žirgus nuskriaudė ir rašė,kad dar kelių neranda. ( gal jau ir rado, čia pirmadienį rašė). Tai ir galvoju, kad man kokis palei kelią neatsirastų... O tai pirmadienį žiūrit ir matot: merfė rašo: važiuoju, o pakele, dramatiškai nuleidęs galvą, kinkuoja baltas žirgas be raitelio. Kinkuoja niūniuodamas Bremeno muzikantų dainelę. Diena vaiski, saulėta, o jis toks vienišas. Sustojau....

Hmm... žiūrėk, kad baltas žirgas neturėtų princo jojiko... biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Parlėkiau namo po darbo, suskaičiau viską ką parašėt - ne***telėjau, suslaikiau biggrin.gif bet žvygavau garsiai ir nuoširdžiai lotuliukas.gif
Merfe - jeigu tavo nikas pasiteisins ir pasitaikys tavo kelyje žirgas, tai kai tu jį supakuosi pas save į automobilį, nes palikti gi negalėsi, tai būtinai nufotografuok kad mums parodyti biggrin.gif
Ai, Ai, Graliukas kokis fotogeniškas thumbup.gif išraiškingas katanėlis biggrin.gif
Plaktuku per ranką tai baisu doh.gif sveik ir pasveikusi nedink 4u.gif
Zundytės pūkiai labai mieli wub.gif
Jau pradedam savaitgalį
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 23 birželio 2016 - 15:57
Oi oi, kokia puiki savaitgalio pradzia thumbup.gif o pas mus darbo diena ryt biggrin.gif

As irgi labai no pamatyti kaip arkys bus supakuotas i automobili laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 23, 15:59)
Oi oi, kokia puiki savaitgalio pradzia thumbup.gif o pas mus darbo diena ryt biggrin.gif

As irgi labai no pamatyti kaip arkys bus supakuotas i automobili laugh.gif

Nu tai mes už tave ryt ilsėsimės, kol tu mus už mus dirbsi biggrin.gif
I lauksime iš Merfės žinių kaip ten sutais arkliais reikalai biggrin.gif
Atsakyti
Koks Gralis gražus bigsmile.gif bigsmile.gif kur susisarmatinęs katinėlis susilydžiau wub.gif

Grikelis wub.gif

Pasakyk prašau, kad tu valgomas..aaa
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2016 06 23, 15:17)
kinkuoja baltas žirgas be raitelio.
Diena vaiski, saulėta, o jis toks vienišas. Sustojau....

Įsimesk kokių virvių su apynasriais, prisiriši ir tegu tursena iš paskos. Bet per daug nesidairyk į šonus kad nenulėktum į griovį ir pačios nereikėtų gelbėti tfu tfu tfu.
Jau šiandien karšta, driežiukams laimė, o mums su Nikita- bėda.
Atsakyti
Kiek sakei as turiu sverti??? blink.gif

user posted image

Nenusnekek... schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Stasiaus bakenbardai kokie thumbup.gif ach ach wub.gif tikrai, mamka, turi gražų ir laimingą katoncą, ko gi daugiau nori? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bela tai tikra manekenė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 23 birželio 2016 - 17:03
Labu dienu
Merfe istorija tikrai ir liudna ir tuo paciu jaudinanti, Palytes maldos nenuejo perniek 4u.gif
Tiesa del balto zirgo, jei rasi imk, raiteli tik beliks surast ir Magnunai siusk lotuliukas.gif thumbup.gif
Vetra as irgi norejau, bet turiu 7kg ir juos labai myliu, kaip ir jie mane. tik neaisku kada juos cia atsivesiu, nuplauke namas musu, tie zmones neissikrausto g.gif
Man irgi i darba sianakt ir sekancia, cia gi ner Joniniu
Beje skaite vakar straipsniou ka cia nori ta Britanija pridaryt, minimuma kelt, paskui negalios teises kitos tik ju angliskos, ir norint cia atvaziuot kad ir pabut keliom dienom reiks moket 100£, ir tik menesi galesi but . tai pvz as draugei esu nupirkus bilietus rugseji, tai ka jai dar susimoket 100£ reiks, kad drauge aplankyt, kosmosas kazkoks doh.gif . nezinau koki ten straipsni skaite, bet gal visgi nepadarys tokiu cirku, del teisiu, tai man kaip tik baigiasi kita met galiojimas, reiktu pasikeist,, bes esu girdejus, kad turi but LT pusmeti norint pasikiest, o as esu issirasius is LT, kaip negyvenanti Lietuvoj daugiau nei 6men. tikriausiai pasikeisiu i UK tada teises, jei niekas nepasikeis per metus. Siandien referendumas, gal dar isstos is EU blink.gif
Atsakyti
Pas mus jonines švenčia, prie mūsų darbo ir laužas didžiausias yra padarytas thumbup.gif Bet į darbą vistiek reikia

Azu, dar nesipergyvenk, ateis laikas bus aišku, kaip ir kas 4u.gif
Atsakyti