Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

As labai tau stengiuosi nepavydeti, ba pas mus lyja bigsmile.gif Tikrai labai stengiuosi

Gerai pailsek varle keliauninke thumbup.gif

Nors as is dalies sau irgi bandau pavydeti, sian vaziavau is Kristiansando i darba ir vaziavau tokiomis vietomis, kad slabna daresi is grazumo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 24 birželio 2016 - 15:23
As irgi pavydziu vasaros. Noriu kad ir prie balos padrybsot g.gif
O mes visa nalti balsavimus stebejom. As tai zinojau , kad nubalsuos sitaip. Nepergyvenu dirbu , mokescius moku , pasalpu neimu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 24 birželio 2016 - 16:46
Kaip sekasi išeiginiauti? g.gif Fantastiškas klimatas, gaila, kad rytoj į darbą.Bet kai pusę dienos, tai po pietų vėl į gamtą. ax.gif
Aist, gerai pailsėk, pasisemk jėgų. 4u.gif
Su drauge vakar kalbėjomės, UK sėdi, tai irgi sakė lyja vienodai.Sakė ir man pavydi saulės.
Azu, o UK išstojimas iš ES jums neatsilieps?Ar nevarys jūsų lauk iš šalies? Biškį visur toks nerimas jaučiamas.
Atsakyti
Aist - džiugu, kad puikiai leidi atostogas thumbup.gif biggrin.gif
Man irgi buvo puiki diena - sode truputį pasidarbavau, paskum sukritom po obelim ir tingėjom, paskum pagaminau didžiulį puodą šaltibarščių, iškepiau bulvių žarijose, paskuv vėl patingėjom (nėriau savo megadarbą), paskum išviriau žalios arbatos su sausainiais ir galiausiai parvažaiavom namo. Įdėgiau, vanduo šlangoje šiltas, smaguma. Mama su broliu biškį paburnojo ant šitokio puikaus oro, o aš mėgavausi kiekviena šilta akimirka biggrin.gif rytoj vėl važiuosim biggrin.gif Parvežėm Maurui pirmuosius žirnius paragauti - net juokas suėmė, patiems dar nelabai yra ką valgyti, bet Mauriukui būtinai jau paskynėm - labai jis mėgsta smile.gif
Busy - kadangi galiu įsivaizduoti kokio gražumo vietos tia ir man slabna darosi įsivaizdavus 4u.gif 4u.gif
Azu - 4u.gif 4u.gif 4u.gif manau dar bus ilgas pereinamasis laikotarpis 4u.gif
Isštojimas atsilieps, nes dabar UK lietuviai yra kaip ES piliečiai o tai duoda daugiau teisių ir buvimo šalyje aspektu ir kas liečia įdarbinimą ir darbą, bus dar matyti kaip UK visa tai ketina reguliuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 24 birželio 2016 - 19:39
Nemanau, kad vis lauk, juk darbus, namus, paskolas, biznius turi. Nebent tie, kurie ant pasalpu sedi
Atsakyti
Na geriau tiem, kas 5m pragyvene dirbe ir t.t. pasalpinius pacius pirmus vys lauk, ir lai, nes sedi cia vaikai savo salyse reikalauja konsuliniu namu, pasalpu ir kam dirbt??? o mes viska mokam dirbam, kam mus vyt? Uztektu kad cia nuimtu pasalpu sistema durna ir puse patys isvaziuotu. Bet as galvoju, o kaip jie visokias juodalu babaju problemas ispres, tie tai tinginiai ir pasalpiniai numeris vienas, plius su juodalais atsargiai jie visas teises sau reikalauja, skundzia rasismu jei kas, o dirbt tingi kaip velniai doh.gif .
Pereinamas laikotarpis du metai, taip, kad as tai nieko nebijau, ir gryzt nebijau jei ka . is kitos puses jei neistotu ir paliktu kaip yra, ateitu kracha po visu emigrantu... plaukianciu cia be saiko
Atsakyti
Ilsisi katinėlis po dienos darbų smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Grikis kuo puikiausiai galėtų pagalve dirbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 24, 21:57)
Grikis kuo puikiausiai galėtų pagalve dirbti  biggrin.gif

Labukas. Grikiukas minkštukas. Katės iškritę.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 24, 20:57)
Grikis kuo puikiausiai galėtų pagalve dirbti  biggrin.gif

Pagalve dirbti dar nebandė smile.gif o štai apklotėliu tai dažną rytą padirbėja - užgula mane skersai pilvo, valva su priekinėm lapom vienon pusėj, užpakalinėd lapcės kitoj ir gulim taip pilvais susikryžiavę smile.gif
Atsakyti
Na ir ką jūs pasakysit į tai laugh.gif Įsikūrė sau senam vazonike tiesiai po nosim biggrin.gif
Aš ir galvoju, ko tas paukštukas mitriai po kojom pasipina, kai tik pareinu namo, ar išeinu iš namų
user posted image

user posted image
Atsakyti
Busycat nauji augintiniai thumbup.gif
Grikelis wub.gif

Aist, baltas baltas pavydas.
O del UK, mes ta pati snekejom, patys pasalpine sistema tokia sukure, dabar skundzias, kad blogai, tereikejo sistema sugrieztint ir pasalpininkai issilakste butu.
Atsakyti