Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Busy - oi kokie mieli kvartirantai biggrin.gif
Atsakyti
busy, kaip smagu tau smile.gif Ale drąsumas paukštuko, nebijo nei katinų 4u.gif Žiūrėk kad taviškiai neišgraibytų jų.

Grikutis džiaugiasi kad mamka sugrįžo sveika gyva iš tokio karščio. Kaip gerai kad sekmadienį po pietų jau žada šiokį tokį atvėsimą. Nepykit driežiukai, bet kad jau tikrai eilinėms gyvybėms per karšta blush2.gif Tik baisu tų škvalų kad nebūtų doh.gif
Atsakyti
Busy vazonėlio gyventojai wub.gif

O man pačios geriausios Joninės smile.gif pūtė puikus, tolygus pakankamo stiprumo vėjas, jūra be be bangų, saulutė švietė. minusas tik, kad lievu įdegiu vėl pasiruošiau smile.gif leškos baltos, blauzdos raudonos biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vėl saulėta šilta diena, atidirbu, susirenku visus ir vėl į kaimuką.Vaikai žada į svečius užsukti, pikniką suruošim.
Eilinės gyvybės, dar kiek pakentėkit. Tuoj atvės, tuoj mes driežai verksim. verysad.gif Man gera kai šilta, aišku virš +30 ir man daug. Ir kraujo spaudimas per karščius normalus, nuotaika puiki.Tikrai , žinau kaip bute, ir dar be balkono karšta.Ir pūkočiams negera kambaryje.Škvalo nenoriu, bet po tokios šilumos visko gali būti.
Grikutis baltas baltutis wub.gif
Busy nauji augintiniai, gerai, kad tavo katai neišeina, sumedžiotų paukštukus kaip mat.
Oi, Šponkiuk, nebeišlyginsi įdegio, teks gyventi lopiniuotai lotuliukas.gif
Šunys veda į rytinį pasivaikščiojimą.Visoms geros dienos, neperkaiskit 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nesumedžiotų, nes krepšiukas pakabintas po pastoge mirksiukas.gif
Atsakyti
Labu ryt 4u.gif
Mano tai sodinis įdegis, su šortukais smile.gif
Na taip driežiukai šį savaitgalį pilnai pasidžiaugėm ax.gif sutiksim kad tružutį ir dėl kitų atvėstų 4u.gif
Imperatorius ilsisi
user posted image
Kas čia po nosim uodega mosuoja?
user posted image
Atsakyti
Kaip nepagarbiai Grikio uodega braukia Maurui per nosį biggrin.gif Aš tai netylėčiau, ne biggrin.gif

Rodau visą savo šeimyną, senai turbūt besirodėm

Virtuvės puošmena Tutikus-naglikus

user posted image

Kiara

user posted image

Vėl Tutikus-naglikus

user posted image

Olis kaimo gražolis

user posted image

Na ir kiti augintiniai

user posted image
Atsakyti
Graži šeimyna, nieko neprikiši thumbup.gif Kūdikėlis Olis kaip kaip gražiai guli wub.gif Stebiuosi Olio ūsais jau kiek jų daug-šepetys. Pas Nikitą suskaičiavau vienoje pusėje tik dešimt ūsų biggrin.gif

Imperatorius matyt paseno, kad apsikenčia braukomas Grikio uodegos biggrin.gif
Atsakyti
Aha šepetys, bet dar trumpučiai biggrin.gif einu paskaičiuosiu Kiaros ūsus thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Busy,tavo trijulė-visiem pavyzdys kaip sugyvena ir draugauja skirtingos katinų kartos thumbup.gif
Saldžioji porelė lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos
Tute wub.gif ir visai ne naglikus, o Pumikus karalikus wub.gif
Kiaros veizoliukai kokie bigsmile.gif O Olio kokia VAU-dega thumbup.gif
Twiksiukai, arba saldžioji porelė thumbup.gif
Atsakyti
Oi ne, žinokit, Imperatorius vis dar tvirtai laiko valdžią savo letenose smile.gif jis visada daug leidžia kitiems bet jeigu nesikėsinama į jo vadovaujančias pozicijas, bet užtenka jam niurgztelėti kad ir tyliai ir visi sprunka į pakampes biggrin.gif Mikutė mėgdžiodama Maurą špypščia net susiriesdama bet niekas į ją dėmesio nekreipia, o jeigu Imperatorius ne nuotaikoje tai visi ant pirštų galiukų vaikšto įskaitant ir dvikojus biggrin.gif
Busy šeimyna thumbup.gif į Kiaros firminę išraišką niekada nenusibosta žiūrėti biggrin.gif Tutikus iš tiesų ir virtuvės ir sofos puošmena biggrin.gif Olis tikras gražOlis wub.gif
Saldžioji porelė ilsisi wub.gif
Aš šiandien vėl sode tupiu, mėgaujuosi oru kol neatvėso ax.gif einu Maurui dsr žirnių paskinto nes vakarykščius jau suvalgė biggrin.gif
Atsakyti