as siandien irgi su pliusu...nors valgiau mazai vakar,nusiviriau sriubikes,kopustas,paprika,morka,uzkandau,vakare vienas saslyko gabaliukas vistienos ir mazas gabaliukas liezuvio su krienais...ir aisku sampanas
siandien dar nieko nevalgiau,kava laukiu kol atves...turiu dar tos sriubikes,veliau eisiu pasrebt
o jau ledu tai ir as noreciau
pats skaniausias desertas
uz ledus geriau gali buti,tik dar daugiau ledu
QUOTE(dakota24 @ 2016 06 26, 15:23)
as siandien irgi su pliusu...nors valgiau mazai vakar,nusiviriau sriubikes,kopustas,paprika,morka,uzkandau,vakare vienas saslyko gabaliukas vistienos ir mazas gabaliukas liezuvio su krienais...ir aisku sampanas
siandien dar nieko nevalgiau,kava laukiu kol atves...turiu dar tos sriubikes,veliau eisiu pasrebt
o jau ledu tai ir as noreciau
pats skaniausias desertas
uz ledus geriau gali buti,tik dar daugiau ledu 
isskyrus sampana nieko griesno nematau
O ledus tai dukra buvo pasidejus,jie jai istirpe ,beforniai pasidare...na sutvarkiau as ta netvarka
Siandien jau nebenoriu nieko,kavos tik laukiu kol praves
as uzsipirkau pas ukininka braskiu 3 dezutes,galvoju gal bandyt ta trecia savaite
gal antra kart ilgiau nei iki pietu trecia sav islaikysiu
QUOTE(dakota24 @ 2016 06 26, 15:42)
as uzsipirkau pas ukininka braskiu 3 dezutes,galvoju gal bandyt ta trecia savaite
gal antra kart ilgiau nei iki pietu trecia sav islaikysiu 
Su braskem nelengva issilaikyt,nors gali ir pamegint
Ryt 4 savaite
As ryt pirma sav imsiu. Snd ir ledu ir surio torto gavaliuka sau leidau. Plius tas karstis. Nu sustabdo viska man jis. Nes ka isgeriu, tas nuseda 😀
QUOTE(dovilepp @ 2016 06 26, 17:24)
As ryt pirma sav imsiu. Snd ir ledu ir surio torto gavaliuka sau leidau. Plius tas karstis. Nu sustabdo viska man jis. Nes ka isgeriu, tas nuseda 😀
Na ryt bus matyt,dar vakaras ir naktis priesakyje laukia
man kazkaip vakarais reikia irgi nustot ta vandeni gert...bet kad vakare lbiausiai troskina
QUOTE(Mutė @ 2016 06 26, 16:25)
Na ryt bus matyt,dar vakaras ir naktis priesakyje laukia
Mazas gabaliukas torto. Nesaldus. Neriebus. Uosvio gimtadienis tai reikejo nors maza gabaliuka suvalgyt 😀
QUOTE(dakota24 @ 2016 06 26, 16:25)
man kazkaip vakarais reikia irgi nustot ta vandeni gert...bet kad vakare lbiausiai troskina 
Aga. As pastebejau , kad man iki kokios 16val gert galima. Paskui minimaliai tik
cia mums kaip maziems vaikams,po 16 val negert,kad i lova neprislapint
Taip taip, dakota 😁 kad spetume iki miego issipipy 😂
Gavau naminiu agurku. Skonis nerealus. Tai nuodemiauju ir valgau juos 😁
Gavau naminiu agurku. Skonis nerealus. Tai nuodemiauju ir valgau juos 😁
ir kas vakarienei?
as biski salotu,agurko,pomidoro pasipjausciau ir du pusiau kietus kiausinius uzmeciau,nu skanu
maniau 2 dienos per maza pertrauka man juo,bet visgi ne
einu dar pora braskiu sulesiu,gal troskuli numalsins...net liezuvis sausas
as beproto pasiilgus esu trumpavaisiu agurku...pas mus ju nera normaliu
o jai yra,tai 10 eur uz kg