Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N4

as braskiauju 4u.gif 100 gr tik 33 kcal?tai is 600 gr braskiu tegausiu 198 kcal per visa diena? blink.gif na dar granatas kokia 80 kcal.grubiai paemus 300,tai cia vien tik tiek pietus turetu sudaryti...rytojuj nusipirkau pupeliu,turiu kopusto,morkos,dar kazkokiu tai sparaginiu,noreciau visai ir burokeli imest,virsiu puoda sriubos,tai visai dienai uzteks ax.gif kazin nieko baisaus jai nuvirsiu rukytu kauliuku kuriuos nuo kepsniu nupjausciau? g.gif kaip saunu as**,kad ir atostogaujant svoris krenta bigsmile.gif
Atsakyti
Iskopiau namus, seimai balandeliu pagaminau, valgau pietums arbuza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 06 27, 14:14)
sveikos  4u.gif  niu kaip karsciu atlaiket, m?  cool.gif mes biskuti paatostogavom, kasdien nesisveriau nes neturejau kur, maista aisku kiek imanoma stengiaus padoriai prisiziureti, savaites rezultate turiu -1,3kg, nezinau sia sav jauciu tik tarpais pasilaikysiu, nes ryt gimtadienis, poryt vel, o kita sav vel isvaziuojam atostogaut, tikiuos orai lepins, man patinka kai karsta ir yra kur maudytis  biggrin.gif juk tiek mazai dienu per metus galim tuom pasimegaut  wub.gif

Jau mintyse pasigedus buvau. Puikiai kratai svori 😂 kaip masazai?
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2016 06 27, 14:53)

masazai gerai, patinka visai, siandien 7 kart buvau, na kg nekrenta labai jau ypatingai, ziuresiu kaip su apimtim bus po 10 kartu, nors ant kelniu jau jauciu pokycius
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2016 06 27, 14:53)

o tu jau kiek kartu viso esi praejus? kiek dar planuoji eiti?
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 06 27, 15:24)
masazai gerai, patinka visai, siandien 7 kart buvau, na kg nekrenta labai jau ypatingai, ziuresiu kaip su apimtim bus po 10 kartu, nors ant kelniu jau jauciu pokycius

Ypatingai nekrenta tikrai. Bet as patenkinta buvau po menesio lankymo plius sita dieta ☺

Eisiu dabar 4karta 72min. Liko dar 7kartai. Kai baigsiu si kursa mastysiu gal dar 3 rata imsiu. Aisku jei kaina bus patraukli ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovilepp: 27 birželio 2016 - 16:06
nu braskes jau nebetokios skanios kaip per pietus biggrin.gif bet alkana nesijauciu ax.gif man svoris sokineja tai pliusas tai minusas,tai skaityk vietoje,bet va dzinsai jau laisvesni pasidare bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane kazko svoris irgi vietoje g.gif gerai nors ,kad rubai palaisvejo,pastebejau,kad rankos ir kojos kazkiek pasitrauke biggrin.gif
Uzsiprogramavau save ,kad sia savaite turiu palikt nelemta 70 riba rolleyes.gif
Pabodo svarstyklese ta 7--- matyti,noriu 6--- biggrin.gif
Atsakyti
pas mane kaimynai jau pastoviai bulvytes kepa,su spirgais,erzina mane tie kvapai bash.gif Kada nors kaip prisisveisiu bulvyciu rolleyes.gif wub.gif lotuliukas.gif
Pomidora suraiciau,kad nenutrukciau kol vista iskeps...vanduo kazkaip nesigeria schmoll.gif
Atsakyti
o granatas kazkoks nedanokes,puse normalus,puse mazuliukai,permatomi doh.gif nu dar dezute braskiu turiu,bet kaip as jau ju nebenoriu biggrin.gif gal suplaksiu su trupuciu pieno,bus kokteiliukas bigsmile.gif
Atsakyti
Skaniai skamba kokteiliukas braskinis wub.gif
As siandien nepersirijau visciuko,grizo dukra tai pasidalinom draugiskai biggrin.gif Ji persivalge,o man pats tas,gal net ir truko kasnelio biggrin.gif
Pasikavinom,dabar mastau,kad dar noriu kavos ax.gif
Atsakyti
indeli braskiu tai lengva suryt,o vat kokteiliukai tai 3 stiklines isejo,nu gal puse stiklines pieno pyliau.tai priputus jauciuosi,kad tik nebutu pliuso ryt doh.gif jau uzdejau mesyte nuvirt,rytdienai ruosiuosi biggrin.gif
Atsakyti