Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N4

QUOTE(dakota24 @ 2016 06 29, 13:16)
o as prisidirbau blush2.gif issiviriau du kiausinukus blush2.gif  pietums ananasas,o vakarienei bus mesyte,pagaliau!!! vakar jau lovoj guledama svaigau kaip noriu mesytes....tai tipo pirmadienis pirma savaite cia iseina.uzpypino tie vaisiai ir darzoves juodai doh.gif siknon biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif grobuoniai mes,ne zoliaedziai lotuliukas.gif tik iltiniai dandyt stsipe biggrin.gif
Svoris gerai nekrenta,bent man ,del vandens negerimo.
Atsakyti
nu as tai iki 15 val stengiuosi tiki gerti,nors vakare liezuvis buna sausas,troskina lb bet laikausi unsure.gif
Atsakyti
As eilini karta prisidirbau-surijau bulka su sonine.Nu niekaip negalejau atsilaikyt.Nors sonine buciau iskrapscius ir surijus,tai ne ,sukimsau su viskuo.Oi ilgai as toj temoj busiu biggrin.gif Jus iseisit,pareisit,o as vis dar cia lotuliukas.gif
Atsakyti
na nuodeme iki pietu ,yra geriau nei nuodeme vakare 4u.gif biggrin.gif as jau cia su nuodemem ilgai sedziu,ka per 5 dienas numesdavau,per savaitgali priaugdavau doh.gif biggrin.gif tik va kazkaip dbr rimciau susigriebiau...bet nekrenta juodai tas svoris...pamenu pirma karta kai laikiausi,ot smagiai skaiciukai kasryta zemejo,ir -500 pamatydavau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 06 29, 16:08)
As eilini karta prisidirbau-surijau bulka su sonine.Nu niekaip negalejau atsilaikyt.Nors sonine buciau iskrapscius ir surijus,tai ne ,sukimsau su viskuo.Oi ilgai as toj temoj busiu biggrin.gif Jus iseisit,pareisit,o as vis dar cia lotuliukas.gif

Oi neliksi Tu cia viena lotuliukas.gif
Mane dukra erzina braskini kokteili susiplakus,mat perdaug prisidare ir man kisa.Skanu pagamino,net kate valgo biggrin.gif as laikausi,nepasiduodu showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 06 29, 16:35)
na nuodeme iki pietu ,yra geriau nei nuodeme vakare 4u.gif  biggrin.gif as jau cia su nuodemem ilgai sedziu,ka per 5 dienas numesdavau,per savaitgali priaugdavau doh.gif  biggrin.gif  tik va kazkaip dbr rimciau susigriebiau...bet nekrenta juodai tas svoris...pamenu pirma karta kai laikiausi,ot smagiai skaiciukai kasryta zemejo,ir -500 pamatydavau bigsmile.gif

kas cia be nuodemes drinks_cheers.gif
Priminei tuos gerus laikus,kai kudejau ir sukudejau ne nepajusdama rolleyes.gif tik opa visi rubai dideli,ner ka rengtis biggrin.gif ex....dabar ziuriu i mazu dydziu garderoba sukrauta ir mastau kada galesiu bandyt ilyst..
Atsakyti
Bet lb gerai pastebejot. Pirma kart laikantis dietos krito svoris lb fainai... nu o dabar strigimas kazkoks... pirma mem db krito gerai. O db per 2sav gal tik 1kg numeciau. Stumdos jis aukstyn zemyn 😬😈
Atsakyti
na manau jau,kad liepos gale galesim kraustyt spintas ir matuotis ar tinka tie atidetieji rubai :Dananasas buvo beproto saldus,net zandus sutrauke biggrin.gif bet kaloriju jis turi nedaug,tik 50 kcal 100 gr...vakarui pasiemiau kepsniuku tu paciu skaniuju,parukytu,vel grilinej kepsiu essen.gif jau kaip laukiu vakaro biggrin.gif iltis reik pagalast biggrin.gif
Atsakyti
Ej, dakota palikai mane 3savaitei viena lotuliukas.gif dar laikausi, nors vakare saslykas nusimato, net nezinau kaip atsilaikyti
Valgyti noriu nuo vakar vakaro, nei darzoves nei vaisiai negelbeja doh.gif
Atsakyti
palikau blush2.gif mesytes lb noriu,o ir seip nuo tu vaisiu su darzovem man silpna,galva apsisuka kaskart atsistojus,bijau nualint organizma...tai jai vakare saslykas,imk ir tu pirmos savaites pirmadieni biggrin.gif mesa bus i tema ir netaip sazine graus biggrin.gif
Atsakyti
sudina diena doh.gif as jau po vakarienes... blush2.gif prisipjausciau salotu is aisbergo,pekino,melyno svoguno,agurko,pomidoro,pasikepiau kepsni,susipjausciau,i salotas isimeciau,ir dar majonezo prisidejau doh.gif viska suryjau blink.gif ryt minuso nelaukiu,svarbu,kad pliuso daug nebutu unsure.gif
Atsakyti
Pritariu del dienos sudinumo biggrin.gif ,nes kai parlekiau is kiemo nudirbus kruva darbu,kai pradejau kimst viska,kas po ranka papuole.Zodziu ,dbar sedziu ir svarstau:turiu proto,ar neturiu.Labiau linkstu prie to,kad vis tik neturiu fool.gif Mute,mums abiems,kaip matau,darbas ne i gera. biggrin.gif Tik tiek,kad tau po darbo minusas buna mazas,o man pliusas ir dar didelis.
Atsakyti