Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N4

nemaza 4u.gif puikus minusas mirksiukas.gif as jau pietauju,sriuba tai nzn kokia cia gavosi biggrin.gif kopustas,morka,svogunai cesnakai,pupeles,o dbr dar ir marinuotu burokeliu isidejau biggrin.gif nu ***** skanu biggrin.gif 3 dubeneliai snd planuose,liks ir rytojuj ,dar ananasa nusipirkau,ryt bus pietukams jis ax.gif norejau arbuzo,bet baisu del skysciu,seip isvaryt turetu,bet ziuriu sulaiko cia jis mums rolleyes.gif
Atsakyti
Pavakarieniavau. Skanu buvo ☺ soootu. Nuodemiu neturetu but ☺ tfu tfu tfu... diena tvarkingai atbuta...
Atsakyti
Ir as atlaikiau, na dar koki pomidoriuka suvalgysiu pries pat miega ax.gif
Atsakyti
pas mane irgi viskas tvarkingai,3 valgymai 12,15 ir 18 val,po nedideli dubeneli sriubos...jau ryt jos kaip ir nebenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Irikira,kur pirkai suknele?Man rugpjuciui irgi reikia,bet kol kas niekas i aki nekrito,o gal nezinau ko noriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 06 28, 20:29)
Irikira,kur pirkai suknele?Man rugpjuciui irgi reikia,bet kol kas niekas i aki nekrito,o gal nezinau ko noriu  g.gif

Paziurek sukneliugausa.lt , jei is Vilniaus gali sutarti nuvaziuoti pamatuoti, labai maloni moteriske ir kainos palankios bei grazios kokybiskos sukneles.
Atsakyti
Labas. Ko visos tylios? Nuodemes dideles 😁?

Pas mane vel 0. Nu kaip isjudint ta svori? Patarimu duokit...
Atsakyti
labas rytas 4u.gif pas mane irgi nulis verysad.gif matyt sriubyte suri kalta cia unsure.gif nezinau,gal reiktu pasportuot,kad ta svori isjudint g.gif
Atsakyti
Man -300g, negaliu perlipt 67kg ribos nekaip doh.gif
Gal 3ir4 savaites skirtos labiau svoriui uztvirtinti, nei numesti g.gif todel ir 0 g.gif
Atsakyti
gali buti,o ir pertrauka nuo baltymu...po sitos imsiu pirma savaite 4u.gif
Atsakyti
Labas,-200g,71,4kg.
3-4 savaites nera be minuso,letai krenta,o va 4 oje tai tikrai svoris uztvirtinas.
Kazko nekritimo laikotarpis,As jau nezinau kiek savaiciu negaliu 71 perlipt doh.gif
Vakar saziningai issilaikiau ir fizinio kruvio buvo...
Svoris laikosi,bet rubai tinkami nyksta-laisveja,kelnes linines ilindau ir ziuriu,kad viskas,pramiegojau,nespejau panesiot,teks siaurint ar laikyt nelemtam papilnejimui tongue.gif
Atsakyti
o as prisidirbau blush2.gif issiviriau du kiausinukus blush2.gif pietums ananasas,o vakarienei bus mesyte,pagaliau!!! vakar jau lovoj guledama svaigau kaip noriu mesytes....tai tipo pirmadienis pirma savaite cia iseina.uzpypino tie vaisiai ir darzoves juodai doh.gif siknon biggrin.gif
Atsakyti