Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N4

QUOTE(dakota24 @ 2016 07 06, 12:23)
labas rytas verysad.gif  siaubinga naktis buvoblogai miegojau,nakti sirdi pradejo permusinet,kaip issigandau,valerijono lekiau ieskot verysad.gif  atsikeliau sutinus visa,900 gr pliuso unsure.gif

Va prie ko baliavojimai priveda umn.gif ,gal oras mainosi,o gal kas sunervino? g.gif
Ma siandien sirdi miegant suspaude del sapnu,dar iki dabar negaliu atsigauti... unsure.gif
O siaip tai -900g,zinau tiksliai pas ka mano svoris nuleke lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2016 07 06, 11:35)
Labas rytas 4u.gif jau po pusryciu, -600g siandien ax.gif
Kaip gera keltis be zadintuvo wub.gif

Tirpsti pavydetinai bigsmile.gif
As jau senokai negaliu normaliai atsikelti be zadintuvo doh.gif Visai is ritmo issimusau...
Esu padariusi isvada,kad kai svoris normalus tada ir keliasi lengvai.O dabar jau neprisimenu kada atsikeliau pailsejusi ir issimiegojusi verysad.gif

Vakar uogu asorti nieko blogo nepadare thumbup.gif Bet va,dar 700g griesnuju like doh.gif
Atsakyti
o,issijudinai ir tu bigsmile.gif issiviriau kiausus,kazkokie keisti pasirode,vyras nuleke nupirkt svieziu bigsmile.gif tai su agurku suraiciau...pietums turiu blauzdeliu,nukaulinau ir su susidejau i dezute.vakarui kepsiu greiciausiai kiausinius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 07 06, 14:15)
o,issijudinai ir tu bigsmile.gif  issiviriau kiausus,kazkokie keisti pasirode,vyras nuleke nupirkt svieziu bigsmile.gif tai su agurku suraiciau...pietums turiu blauzdeliu,nukaulinau ir su susidejau i dezute.vakarui kepsiu greiciausiai kiausinius 4u.gif

Issijudinsiu kai persirisiu per 71,dabar dar 72.Griesnieji nenupurtyti blush2.gif Gal dar koki 1kg priimsi is manes mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Tai pagal kokios savaites meniu laikaisi ar improvizaciju savaite pas tave?

Pas mane pietums skrudinto batono riekele su zagares varskes suriu(su kmynais)200g,pomidorai ir balinta kava.
Vakarienei turiu vakar kepto visciuko puse,gal viso neprireiks rolleyes.gif
Vandens 1 stikline isgerta,maziausiai 5 dar reiketu isgert.
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 07 06, 11:17)
O siaip tai -900g,zinau tiksliai pas ka mano svoris nuleke lotuliukas.gif

Puikiai ☺

Pas mane -400g
Atsakyti
improvizuoju blush2.gif
Atsakyti
Dovilepp,o Tu kurioje savaiteje?

Dakota,kiek sveri,ar labai didelis tarp musu skirtumas? mirksiukas.gif Pas mane 72.

12KG REIKIA NUKRATYT fitness4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 06 liepos 2016 - 13:53
pliuso tiek prisidirbus,kad be keliu 100 gr 70 doh.gif vietoje trypcioju doh.gif nors pilvas sumazejo,tai zarnynas prasivales,bet sikna nesitraukia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 07 06, 13:52)
Dovilepp,o Tu kurioje savaiteje?

Dakota,kiek sveri,ar labai didelis tarp musu skirtumas? mirksiukas.gif Pas mane 72.

12KG REIKIA NUKRATYT fitness4.gif

Pirmoje biggrin.gif n-taji karta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 07 06, 16:03)
pliuso tiek prisidirbus,kad be keliu 100 gr 70 doh.gif  vietoje trypcioju doh.gif  nors pilvas sumazejo,tai zarnynas prasivales,bet sikna nesitraukia blush2.gif

Sikna,kad nesitraukia tai nebeda-dabar Tu madinga sikna vadinas turi thumbup.gif Va maniskes nebeliko,reikia su stanga pritupimus daryt,kad uzriesciau ja.Niekad nemaniau ,kad pergyvensiu,kad sikna nutirpo blink.gif Pas mane baisiausiai pilvas atrodo,prilipes toks kliunkis,niekaip nesitraukia doh.gif
Zodziu reikia 12kg numest,veliau 2 prisportuot raumenu.Va toki tiksla issirasiau biggrin.gif

Pas mane nauji pastebejimai;nebemegstu pomidoru blink.gif Suvalgiau per prievarta,visai nebetraukia...o taop as juos neseniai raiciau su pasimegavimu g.gif Vakar nustebau kai taip skaniai vysnios lindo,ju anksciau nemegau.Organizmas turbut pats renkasi ko jam reikia biggrin.gif Dabar pas mane uogu megimas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dovilepp @ 2016 07 06, 16:33)
Pirmoje  biggrin.gif  n-taji karta  lotuliukas.gif

Tai dar syki kartosi pirmaja? mirksiukas.gif As ja megstu del vaisiu ,antroje be ju liudna.Rezgu minti ,kad gal dar karta reiktu pirmoje patupeti lotuliukas.gif Tokia vaisiu uogu ivairove,pats sezonas,negaliu praleisti tokio malonumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 07 06, 14:37)
Tai dar syki kartosi pirmaja? mirksiukas.gif As ja megstu del vaisiu ,antroje be ju liudna.Rezgu minti ,kad gal dar karta reiktu pirmoje patupeti lotuliukas.gif Tokia vaisiu uogu ivairove,pats sezonas,negaliu praleisti tokio malonumo biggrin.gif

Va man irgi pirmoji sav patinka. Joje visko yra. Ir vaisiu. Ir darzoviu. Ir mesos. Ir kiausiniu. Ir meniu neslegiantis, kaip antrojoje. Tik kiausai ir kiausai. Arba treciojoj vaisiai ant vaisiu 😁
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2016 07 06, 18:07)
Va man irgi pirmoji sav patinka. Joje visko yra. Ir vaisiu. Ir darzoviu. Ir mesos. Ir kiausiniu. Ir meniu neslegiantis, kaip antrojoje. Tik kiausai ir kiausai. Arba treciojoj vaisiai ant vaisiu 😁

Trecioji gerai,poilsis nuo baltymu,bet va reikia prptingai vaisius ir darzoves pasirinkti.
Ten uzsispyrimo ir kantrybes kalve biggrin.gif As paskutinemis dienomis paluzau,netinkamas arbuzas sumakalojo reikala mad.gif Tikiuosi,kad iki jos as daeisiu ir visas 4 kazdaka pereisiu rolleyes.gif
Atsakyti