QUOTE(Irikira @ 2016 07 19, 23:19)
siandien visiems pms

.Pasistenkite nuo ankstyvo ryto nusiteikti ramiai. Likite išmintingi ir pažadėkite sau į viską reaguoti su šypsena! Dabar įtemptas pilnaties metas, kai pakanka menko krepštelėjimo jūsų link, kad pasišiauštumėte... Emocijas bus sunku suvaldyti, tad likite apdairūs, kad netyčia ko nors neįžeistumėte aplinkiniai (o ir jūs patys) būsite linkę ne tik greit užsigauti, bet ir ilgam nuoskaudą laikyti.
Skaitykite daugiau: http://gyvbudas.lryt...utm_medium=Copy
as tai perskaicius siandien nebesinervuoju,o kai tik pajauciu,kad jau spygglys lenda tuoj priverstinai raminuos

Dakotaaaaaa..,ka siandien suraitei
ar tik grikius?
Kazko nutilai itartinai

Labas rytas, pas mane -300g. Vakar atlaikiau, tik vietoj apelsino buvo braskes, vyras parnese nebuvo kaip nevalgyti
Verdu 3 kiausinius, nes kazko jauciuosi labai alkana

QUOTE(jurgiskis @ 2016 07 20, 10:45)
Labas rytas, pas mane -300g. Vakar atlaikiau, tik vietoj apelsino buvo braskes, vyras parnese nebuvo kaip nevalgyti
Verdu 3 kiausinius, nes kazko jauciuosi labai alkana 

As nuo ryto su svarstyklem kariavau,bludijo abi

Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2016 07 20, 11:35)
Gal svarstykles subludijo

Jauciu,kad skysciai laikosi,nes vakar diena sveriau tiek pat kaip ir siandien ryte po svarstykliu ,,pataisymo''

[quote=Mutė,2016 07 20, 12:06]
cia kaip as pasididindavau kiausiniu gydi
kokie gauvosi, L ar XL
Teisingai darai,negalima alkanai but,tada veliau ar ankscia kazka nuciumpi ir svarbiausia,kad ne i tema,griesna..
Gavosi du normalus L dydzio
As dar lanka suku 2.100kg, tai po pirmu kartu net melynes atsirado ant kumpiu
, dabar jau gerai
Vienos kur daugiau rodydavo parode geriau nei tos teisingosios.Tai dejau svorius,elementus iseminejau....kol issiaiskinau,kad sveriu tiek pat kiek vakar-siandien nera minuso 0.
Pilnatis,kad ja kur

Papildyta:
Aha tos svarstykles dazniausiai rodo ne ta
as ir kelis kartus lipu, nes jei kitoj vietoj pastatai tai kartais rodo daugiau, kartais maziaus nei pirmasyk, tai ir kilnoju

Gavosi du normalus L dydzio

Papildyta:
Aha tos svarstykles dazniausiai rodo ne ta

Laba diena. -500g. Lekiu toliau

QUOTE(Mutė @ 2016 07 20, 11:06)
Gal svarstykles subludijo

Jauciu,kad skysciai laikosi,nes vakar diena sveriau tiek pat kaip ir siandien ryte po svarstykliu ,,pataisymo''

Gal kazkiek ir subludijo, rytoj uztat didesni minusa tikiuosi tureti

QUOTE(dovilepp @ 2016 07 20, 14:42)
na va,kazkaip cia pas tave pergerai gavosi,eisiu ir as ledu

Papildyta:
Turiu ir as ta kankinimu lanka,reikes melyniu ant kupiu prisidaryt

Pietums emiau kaizerio bandele,perpjoviau pusiau,paskrudinau,uzsidejau po puse mocarelos -gavosi 2 sumustiniai su suriu.Su balinta kava suvalgiau,dabar dideli pomidora valgau.
Vakarienei noretusi kazko ivairenio,nesumastau net ko noriu

Pavalgiau, 2agurkai ir 4gabaliukai keptos vistienos krutineles. Apsivalgiau
reik eiti pasikavinti gal pas ka nors
As net du lankus turiu, bet irgi uzstumti. Skauda lb, ir melynes tokio dydzio po paskutinio karto buvo
na as ir pati kalta, nes pirma karta sukau 40min... reik po truputeli, bet ai apsieisiu be ju

As net du lankus turiu, bet irgi uzstumti. Skauda lb, ir melynes tokio dydzio po paskutinio karto buvo

Pas mane irgi 0.Labai noriu tikėt,kad svarstyklės sugedo
Geriu kavą ir galvoju ką čia vakarienei nugriebt 
O lankas už spintos ir man kūdėt nepadeda

O lankas už spintos ir man kūdėt nepadeda