Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N4

QUOTE(as** @ 2016 07 21, 12:58)
na as ir vis trypcioju vietoj  doh.gif tai numetu 2 kg tai atgal parsigrazinu  blush2.gif praeita sav iki 72 numeciau, po savaitgalio jau ziuriu ir vel arti 75, ui kaip atsibodo tas pastriges svoris biggrin.gif

tikrai tas pastriges svoris is proto varo frusty.gif Jau busiu patenkinta jei per sia savaite iki 70 kg dasliausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 07 21, 11:44)
Rugpjūčio vidury,o svoris nekrenta nors tu ką.Matyt pati prisidirbau beeksperimentuodama.Aiškiai buvo parašyta nemažinti porcijų,tai vistiek pamažinau ir stop.Nematyt man tų 65kg.O dar kiek griekų buvo.
O Tu tai šaunuolė,užsibrėžei tikslą ir pasiekei j

Reik man dabar mastyma matyt sutvarkyti, nes 65-66kai pastrigo ir vsio, siaip man jau patinka, bet noriu 61 ax.gif
Atsakyti
Man tai turbut tikras pms,o ne pilnatis....Pietums vietoj vaisiu ledai blush2.gif
Visai as beviltiska doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 07 21, 13:08)
Man tai turbut tikras pms,o ne pilnatis....Pietums vietoj vaisiu ledai blush2.gif
Visai as beviltiska doh.gif  verysad.gif

Ej, drauge console.gif o kada ta pilnatis baigsis, nes ir as kaip sirse...
Atsakyti
kaip sirse ,kad lendi prie saldumynu ar pikta kaip sirse ax.gif
As tai ta kur prie ledu lenda lotuliukas.gif
Menulio fazes : http://oruprognoze.lt/menulio-fazes/
ilgai dar ta pilnatis tesis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 21 liepos 2016 - 14:06
Eikit,mergos,dirbt ir nesinorės jokių griekų biggrin.gif Pvz.agurkų vakuot,kaip aš mirksiukas.gif
Atsakyti
Pikta kaip sirse cool.gif
Tai dirbu, dirbu. Tvarkau vaiku kambari, kiekvienam kampe po saldumyna randu doh.gif bet kolkas rami, nepasiduodu pagundom schmoll.gif
O agurkus uzvakar vakavau, laukiu kol uzaugs dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 07 21, 12:08)
tikrai tas pastriges svoris is proto varo frusty.gif Jau busiu patenkinta jei per sia savaite iki 70 kg dasliausiu ax.gif

kiek iki 70 truksta? man kaip visad 4 kg doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2016 07 21, 12:25)
Reik man dabar mastyma matyt sutvarkyti, nes 65-66kai pastrigo ir vsio, siaip man jau patinka, bet noriu 61 ax.gif

oi kaip noreciau 65, reik nustot apie 70 svajot ir uzsibrezt daugiau, gal suveiks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Oneiga @ 2016 07 21, 14:29)
Eikit,mergos,dirbt ir nesinorės jokių griekų biggrin.gif Pvz.agurkų vakuot,kaip aš mirksiukas.gif

saunuole, as tai gavoju iki pardes palekt, kazko skanaus norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 07 21, 16:29)

Neauginu siemet agurku,nevakuosiu..
O jei ka man ir dirbant gaunasi pakramtyt blush2.gif lotuliukas.gif sakau,kad kazkokia beviltiska tapau,siandien diena visa sudirbta doh.gif Dabaigsiu sia savaite ir imsiu antraja,nematau tikslo tiek daug kartu pirmoje tupet,visvien nukrypimu neisvengiu angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 07 21, 17:19)
kiek iki 70 truksta? man kaip visad 4 kg  doh.gif

siandien turejau 70,7kg,o ryt jau aisku,kad bus kokiu kilogramu daugiau doh.gif blush2.gif

Jau kaip vakarop pasileidau....nebevardinsiu ko prisikisau blush2.gif Dabar nebegerai,pilna,o vis kazko dar norinti doh.gif Koki nektarina reiktu sunaikint,gal palengves ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 21 liepos 2016 - 18:06
Mute,ir mano svoris toks pat biggrin.gif Žiūrėsim,kaip bus ryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 07 21, 21:14)
Mute,ir mano svoris toks pat biggrin.gif Žiūrėsim,kaip bus ryt mirksiukas.gif

Tai mano ryt bus zymiai didesnis nei siandienos,o Taviskis mazesnis mirksiukas.gif
Jei nakti saldytuvo nenusiaubsi busi mane aplenkus ax.gif
Nekenciu PMS mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 21 liepos 2016 - 19:17