labas rytas
-200 gr,mazais zingsneliais tipenu...gal po savaitgalio issijudins
labai nenoriu pirma savaite imt,bet jauciu teks,nes grieku bus
+700g
va kad nori
Na nieko,juk zinau,kad nekaltas pliusas
Ziedlapiux,Tavasis mazyyyytis
Turbut taip turejo but.
Pusryciams nektarinas suvalgytas,daugiau nieko nesinori,dabar einu kavos plikyt.
Turiu sriubos,persiku,silauogiu,nektarina.Tad siandien maloniausia ir skaniausia diena.Taip reiketu ryt minuso
Pusryciams nektarinas suvalgytas,daugiau nieko nesinori,dabar einu kavos plikyt.
Turiu sriubos,persiku,silauogiu,nektarina.Tad siandien maloniausia ir skaniausia diena.Taip reiketu ryt minuso
Kaip Jonines svesit,griesysit juodai?
nu *****,taip ir maniau,kad tau pliusas bus...man irgi buna,kai uzkandziauju,o ne tiksliom valandom valgau
As tai nenusidesiu
sventes bus vienumoj,niekas is doros kelio neisves
Svarbu ledu,kad namie neuzsiveistu
Pliusas turbut del didelio angliavandeniu kiekio
o gal paprasciausia skysciai susilaike,nes vandens visai negeriau
Pliusas turbut del didelio angliavandeniu kiekio
manyciau kad angliavandeniai cia pakiso koja...bet gerai,kad tie angliavandeniai vaisiu ir darzoviu pavidalu
gerai biski pertrauka nuo baltymu...pradejus juos vartot turetu isivaziuot kritimas
pietums pasigriebiau jautienos farso lieso,tik 5 gr riebalu,bus baltymu bomba
turebut kotetuka kepsiu is 200 gr,kitus 200 i kamera
labai skanus pietukai isejo,ipyliau siek tiek sultinio i mesyte,tai sultinga,ir nepersudziau si karta 
ka jus pietums rinkotes?
ka jus pietums rinkotes?
Prisiskaiciau apie jusu mesiskuosius pietus,dar per atvira langa keptom svieziom bulvytem kaip uzkvipo,turbut su spirgiukais...prie jusu mesyciu gautusi i tema
Eisiu sriubos pasrebt,o tai jau pirvas uzprotestavo,kad nieko doro neimetu
Kaip karsta jau lauke,prasilekiau su reikalais pestute,sukaitau-reikia mest svori ,bus lengviau vaiksciot.Vakarop i soda leksiu zoles pjaut-gausis dienele,, sportiska''
Kad tik skysciai po sodo vel neuzsilaikytu
Keistai mane tas zemes ukis veikia
Jatau kaip tos bulves kveeeeepiaaaaaa....einu gal pradzioj kavos...Kaip uzsimaniau bulviu su kefyru ir spirgais
Eisiu sriubos pasrebt,o tai jau pirvas uzprotestavo,kad nieko doro neimetu
Kaip karsta jau lauke,prasilekiau su reikalais pestute,sukaitau-reikia mest svori ,bus lengviau vaiksciot.Vakarop i soda leksiu zoles pjaut-gausis dienele,, sportiska''
Kad tik skysciai po sodo vel neuzsilaikytu
Jatau kaip tos bulves kveeeeepiaaaaaa....einu gal pradzioj kavos...Kaip uzsimaniau bulviu su kefyru ir spirgais
Pas mane 0.Tiek dirbau ,galvojau minusas garantuotas-nė velnio.Siandien vėl visa diena darbe,valgymas nenormalus-pomidorai,agurkai ir dar obuoliai
Vėl ryt dejuosiu,kad pliusas.
Tos Joninės,tai nieko gero,kad ir labai nenoriu,bet,jaučiu,griekų bus.
O kur aš** prapuolė?
Tos Joninės,tai nieko gero,kad ir labai nenoriu,bet,jaučiu,griekų bus.
O kur aš** prapuolė?
kiausiniene pasiturbinau siek tiek paprikos ipjausciau ir krapu,vis idomesnis skonis,ir agurko pasipjausciau,tingiu kokias salotas pjaustyt...aš** gal smaguriauja pasislepus nuo musu
jetau ryt visa diena kiausai,kazkaip apsiziurejau ir net pusryciams neturiu
galva issiploviau,neisiu,nenoriu dziovinti plauku,pusryciai ryt bus 13.00
kepuosi 2kiausus,