Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara

Nauji J.Crew medvilnės marškinukai. wub.gif
6us (tiks S-Md) . 27€.

vartotojo įkelta nuotrauka

NAUJOS J.Crew Minnie pant in strech twill
8d, 20 €.

NAUJA J.Crew Summerweight hooded utility jacket
Sp. Melsva
Dydis M. 45 €.

NAUJA J.Crew Petite strapless day-to-night dress wub.gif
Su kišenėmis, yra juostelės, stabilumui. Spalva - žr. ryškiau geltona.
Dydis 8P
Kaina 45 €.

NAUJA J.Crew Tie-waist strapless dress in faille
Spalva alyvinė arba raudona. Šilkas, medvilnė wub.gif
Dydis 6
Kaina - 40 €.

Siunčiu, AŽ
Atsakyti
M&S firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Sodriai žydros spalvos audinuką puošia stilingi balti raštai wub.gif Šone yra užtrauktukas. Priekyje yra kišenuko imitacija wub.gif Labai elastingo audinio sudėtis: 98% - COTTON. 2% - ELASTANE. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 47 cm. Vidinės siūlės ilgis - 55 cm. Ilgis - 80 cm. Dydis - 38(EUR). Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja, originali, su etikete Michael Kors odinė Jessa medium kuprinė. Kaina 85€ su siuntimu į paštomatą.

Atsakyti
Dunnes firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Jaukų tamsiai juodą audinį puošia mielos gėlės wub.gif Labai stilingai sukirpta nugara: ją puošia dvi klostės bei prie apykaklės trikampio formos iškirptas audinys wub.gif Priekyje apykaklės sritis dailiai paklostuota wub.gif Madingas rankovių sukirpimas mirksiukas.gif wub.gif Šonuose yra skeltukai wub.gif Audinio sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 60 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - 48(EUR). ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Jaukų audinį puošia stilingų spalvų gama: juoda, balta, pilka wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Audinio sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 44 cm. Stilingas ilgis - 85 cm. Dydis - 8. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Jaukų baltą audinuką puošia juodos spalvos stilingi raštai wub.gif Rankovės su dailiomis karbatkėlėmis wub.gif Modelis turi diržą wub.gif Stilinga wub.gif Palaidinė susisega sagomis. Šonuose yra skeltukai mirksiukas.gif wub.gif Audinio sudėtis: 100% - COTTON. Per krūtinę - 48 cm. Per juosmenį - 42 cm. Ilgis - 60 cm. Šonai - 55 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ :4u
Atsakyti
Amisu firmos naujas švarkas atvežtas iš užsienio. Stilinga švelniai rausva spalva wub.gif Modeliukas nesusisega - madinga wub.gif Yra pamušalas. Šonuose kišenukų imitacijos wub.gif Dailiai apipavidalintas priekis wub.gif Apačioje sketukai su užtrauktukais wub.gif mirksiukas.gif Per krūtinę - 46 cm. (MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS). Per juosmenį - 40 cm. Apačia - 48 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Per pečius - 40 cm. Ilgis - 63 cm. Dydis - 38(EUR). Kaina tik 15 €.

PAVYZDĖLIS wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

motivi firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą jaukų audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės wub.gif Stilingai sukirptos rankovės bei viršus wub.gif Į juosmenį įverta gumutė kurios dėka audinukas krenta klostelėmis wub.gif Per krūtinę apie 50 cm. Per juosmenį - 31 cm. TEMPIASI IKI 50 CM. Stilingas ilgis - 122 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Kartą dėvėta Michael Kors suknelė, dydis 8, 50€
Atsakyti
Zara w/b colection firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Madingai sukirptas modeliukas apnuogina petukus wub.gif Priekis ir nugara padailinta plačia karbatkėlė wub.gif Per krūtinę – 44 cm. Audinukas puikiai tempiasi iki 49 cm. Ilgis - 58 cm. Dydis – M. MODELIUKAS PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS 4u.gif mirksiukas.gif Kaina tik 15 €.

YRA IR TOKIA Zara w/b colection PALAIDINĖ wub.gif 4u.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
M&S firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Labai stilingas modeliukas wub.gif Sijonas madingai plisuotas wub.gif Dominuojančios spalvos - tamsiai mėlyna bei mėtinė wub.gif Juosmenukas iš gumas. Modelis turi pasijonį. Per juosmenį - matuota ramybės busenoje - puikiai tempiasi - 39 cm. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - M(40). Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
tiger mist firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Lengvą audinuką puošia stilingi dryžiai bei spalvos: juoda - balta - raudona wub.gif Paaukštintas juosmuo wub.gif Labai stilingai sukirptas modeliukas platėja wub.gif mirksiukas.gif Modelis turi pamušalą. Nugaroje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 34 cm. Nuo juosmens iki klynuko - 36 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Vidinės siūlės ilgis - 84 cm. Ilgis - 114 cm. Per šlaunį - 29 cm. Per vidurį - 25 cm. Apačios plotis - 29.5 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
George firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Modeliukas turi pasijonį. Ant jo lengvas stilingų spalvų audinukas krentantis klostelėmis wub.gif #Spalvos: mėlyna, žalia, balta, raudona, geltona wub.gif Šonuose yra kišenukai. Stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Yra kilpelės diržui. Per juosmenuką - 40 cm. Ilgis - 46 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
George firmos nauja palaidinė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Mna deja didoka. Audinuką puošia nuostabi spalvų gama wub.gif Stilingai sukirptos rankovės wub.gif Priekis susisega sagomis. Nugara ilgesnė - dailiai užapvalinta wub.gif Per krūtinę - 60 cm. Stilingas ilgis - 80 - 90 cm. Dydis - L. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Mango firmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia stilinga spalvų gama - mėlyna - kremo bei stilingieji dryžiai wub.gif Pečių ir juosmenuko sritis puošia klostelės suteikdamos modeliukui dar daugiau stilingumi wub.gif Per krūtinę - 48 cm. Nuo siūlės iki siūlės - 37 cm. Per klubus - 37 cm. Nuo siūlės iki siūlės - 34 cm. Per klubus apie 41 cm. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - M. LABIAU TIKTŲ MERGINOMS DĖVINČIOMS S DYDĮ mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara Basic firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga spalvų gama - tamsiai mėlyna - balta bei madingieji dryžiai wub.gif Dailiai apipavidalintas priekis wub.gif Apačia papuošta karbatkėlėmis wub.gif Modelis turi pamušalą. Į juosmenuką įverta gumutė. Yra dirželis. Per juosmenį - 37 cm. TEMPIASI IKI 52 CM. Per klubus apie 53 cm. Šortukų ilgis - 33 cm. Viršus matuojant nuo juosmens - 30 cm. Tinka tiek B TIEK C krūtinei. Dydis - M. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti