Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara

Hollister firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlyna su faktūra audinį puošia žavios gėlės wub.gif Modelį dar labiau paryškina rožinis kantas kuris puošia apačią bei apykaklę wub.gif Nugara susisega sagomis mirksiukas.gif Per krūtinę - 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 54 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
George firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Geltonos spalvos audinuką puošia stilingos gėlės wub.gif Nugaroje į juosmenį įverta plati guma. Švelnaus audinio sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per juosmenuką - 33 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 48 cm. Vidinės siūlės ilgis - 73 cm. Ilgis - 100 cm. Dydis - 8. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
George firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Kremo spalvos pagrindą puošia nuostabios gėlės wub.gif Apykaklė madingos V formos wub.gif Priekis kaip ir rankovės susisega dailiomis sagomis wub.gif Sagų ir juostelės dėka rankovės tampa stilingu 3/4 ilgiu mirksiukas.gif wub.gif Priekyje yra dailus kišenukas užsisegantis saga wub.gif Į juosmenį įvertos gumos dėka audinukas krenta dailiomis klostelėmis wub.gif Per krūtinę - 55 cm. Per juosmenuką - 36 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Audinys tempiasi iki 50 cm. Rankovės bendras ilgis - 62 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L. Kaina tik 16 €. PRIDEDAMA APATINĖ SUKNELĖ mirksiukas.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingos formos bordo spalvos audinį puošia madingi raštai wub.gif Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu wub.gif mirksiukas.gif Taikliai suderintas spalvų ir raštų gama viršuje ir apačioje wub.gif Nuo juosmens audinys dailiai paklostuotas wub.gif Nugara užsisega užtrauktuku. Per krūtinę apie 45 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - (12)M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
4u.gif

Naujas vientisas J.Crew maudomas
Dydis : 4(USA), tiks nešiojančioms S dydį ir ūgiui iki 167cm
Spalva : tamsiai mėlyna (Kaip pirmoje foto)
Kaina: 34Eur DABAR 30Eur SU SIUNTIMU

Naujas vientisas J.Crew maudomas
Dydis 4(USA) tiks S dydį dėvinčiom , A-B dydžio krūtinei, apimtis nesvarbi nes maudomas reguliuosi raišteliais gale
Yra pakietinimai, kuriuos galima išsiimti
Kaina: 34Eur DABAR 30Eur SU SIUNTIMU
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Prašom į AZ
4u.gif

Nauja "ANN TAYLOR" suknelė
Gale užtrauktukas
Spalva kaip foto 4u.gif
Dydis : 0 regular atitinka XS-S dydį
Kaina : 35Eur

Nauja "ANN TAYLOR" suknelė
Gale užtrauktukas
Spalva kaip foto 4u.gif
Dydis : 2 petite atitinka XS-S dydį
Kaina : 35Eur
Atsakyti
Nauja, J.crew velvetine bliuskutė su pamušalu, 2 dydis, atitinka S. Juodos spalvos. Labai graži ir puošni.  wub.gif   25eur. Su siuntimu.

Nauji Old Navy mid rise dzinsai. Dzinsas plonas, malonus. 4regular. 32 su siuntimu. 

Dar siūlau nauja, bet be etikeciu Jcrew suknele. 2 dydis. 25eur.  Labai grazi, su kisenemis, pamusalu, standi medziaga. Man vis tik per didele. 

Kedukai Splendid nauji, 8.5 dydis. 20eur su siuntimu. Vidpadis 25,3cm.
https://www.nordstro...9?color=BLUE-FC

Naujos CAFèNOIR basutes, odines. 39dydis. 40eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 23 liepos 2020 - 19:31
12 dydis, medvilnė su linu. Rožinis. Su kišenėmis. Labai labai wub.gif 27eur arba keiciu i 8 arba 10 d.
Su 165 ūgiu ilgis ties keliais.

Atsakyti
Prašom į AZ
4u.gif

Nauja "LOFT" suknelė
Dydis : 2 Regular, atitinka S dydį
Sudėtis : 100% rayonas(viskozė)
Kaina : 34Eur
SUKNELĖS NUORODA
Atsakyti
papaya firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingą modeliuką puošia madingi dryžiai wub.gif Labai taikliai sudeliota spalvų gama wub.gif Apačioje yra palaidinė ant petnešėlių wub.gif mirksiukas.gif Labai patogu mirksiukas.gif 3/4 ilgio rankovės mirksiukas.gif wub.gif Jaukaus audinio sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 42 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Ilgis: šonas - 75 cm. Ilgiausia vieta priekyje - 100 cm. Dydis - 12. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

bohoo firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga tamsiai mėlyna spalva wub.gif Skater tipo modeliukas priekyje trumpesnis mirksiukas.gif wub.gif Dailiai apnuoginti pečiai wub.gif Per pečius - 45 cm. Per krūtinę - 42 cm. TEMPIASI IKI 50 CM. Per juosmenį - 36 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Bendras ilgis - 59 - 75 cm. Dydis - 12. LABIAU TIKTŲ S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

M&Co firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelniai rožinę spalvą puošia dailios plunksnos wub.gif Priekyje - kantas wub.gif Yra pamušalas. Prie jo prisiūta karbatkėlė tampa dar viena puošmena wub.gif Stilingas V formos apykaklės sukirpimas wub.gif Per krūtinę - 51 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - 12 (M). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Lindex firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modelis wub.gif Jį puošia dabar taip madingi dryžiai: balta ir kreminės spalvos wub.gif Madingas viršaus sukirpimas - rankovių wub.gif Sukirpimas sudaro V formos apykaklę. Į juosmenį įverta gumutė suteikia audinukui lengvą kritimą klostelėmis. Per krūtinę - 47 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - VIETOS DAR YRA NEMAŽAI mirksiukas.gif Per juosmenį - 33 cm. Ilgis - 92 cm. Dydis - S, BET TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Gosha by Vero Moda firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai stilingas modelis. Jį puošia taikliai suderintos spalvos: tamsiai mėlyna ir geltona wub.gif Madingas viršaus sukirpimas wub.gif Sukirpimas sudaro V formos apykaklę. Apačia bei rankovės padailintos mėlynos spalvos ruožais wub.gif Suknelės juosmenį šone puošia klostelės wub.gif Per krūtinę - 52 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - VIETOS KRŪTINEI YRA NEMAŽAI mirksiukas.gif Per juosmenį - 42 cm. Per klubus - 54 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - L. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Vertus firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Balto audinio suknelė padailinta stilingais raštais wub.gif Apykaklė bei apačia padailinta juodu kantu - stilinga wub.gif Yra diržas. Suknelės apačia padailinta klostėmis wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenį - 36 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atmosphere firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Suknelė padailinta stilingais ir visada madingais leopardo raštais wub.gif Modelis peštuko formos - puikiai pabrėžia figūros privalumus mirksiukas.gif Per krūtinę - 42 cm. Per juosmenį - 35 cm. Per klubus - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 94 cm. Dydis - 8(S). Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara BASIC firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai stilingas modelis TINKANTIS VISIEMS SEZONAM wub.gif 4u.gif Audinys madingai languotas wub.gif Taikliai suderinta spalvų gama. Madingas viršaus sukirpimas -paaukštinta apykaklė dailiai atsilenkia wub.gif Modelį dar stilingesniu daro balta apykaklė bei balti rankovių kantai su skeltukais. wub.gif Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu. Per krūtinę - 59 cm. Per juosmenį - 57 cm. Per klubus - 59 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINYS ELASTINGAS. Ilgis - 89 cm. Dydis - XL. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Stefanel firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. NUOSTABUS MODELIUKAS wub.gif PUOŠNUS wub.gif Padailintas karbatkėlėmis wub.gif Modelį galima derinti prie kelnių, sijonų - KURTI SAVO MADĄ mirksiukas.gif PRIE JO PRIDEDU APATINĘ SUKNELĘ. Per krūtinę - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Stilingas ilgis - 132 cm. Dydis - S. BET PUIKAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Mango firmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Švelnutį baltą audinį puošia taikliai protaikyti mėlynos spalvos raštai wub.gif Į rankovių kantus įvertos gumutės stilingai keičia jų formą wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Yra skeltukai wub.gif Stilingai apipavidalinta apykaklė. Per krūtinę - 53 cm. Per juosmenį - 50 cm. Per klubus apie 55 cm. MODELIS NĖRA ĮLEMENUOTAS mirksiukas.gif Stilingas ilgis - 92 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

H&M MAMA firmos nauja suknelė skirta besilaukiančioms mamytėms wub.gif Modeliukas atvežtas iš užsienio. Juodą audinuką puošia mielos gėlytė bei spalvos: baltos - mėlynos - kreminės wub.gif Dailiai sukirptos rankovės. Yra pamušalas. Modelis užsisega sagomis nugaroje. Nugaroje įverta guma. Per krūtinę apie 54 cm. Ilgis - 85 - 94 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti