Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara

Nauji JCrew 7" chino short, balti, 0 dydis, 27Eur 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Hale Bob suknelė, S dydis, 68Eur.
vartotojo įkelta nuotrauka...vartotojo įkelta nuotrauka

Hale Bob šilkinė maxi suknytė wub.gif (be pop. etikečių), XS dydis (tinkama S, gal net ir M), 70 Eur.

Nauja Peach Love suknytė, S dydis (etiketės nuimtos, nes planavau nešioti), 25 Eur

Galliano džinsai, 25 dydis, ilgis 39 (tiks ilgakojėms), 29 Eur.

Free people Lennon Vegan Zipper Skinny wub.gif , 2 dydis, juodos, 65Eur 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka...vartotojo įkelta nuotrauka...vartotojo įkelta nuotrauka

Frye Dylan sneaker su kailio apdaila, US9 dydis (EUR40), 90 Eur 4u.gif
Atsakyti
Nauja,su etikete J.Crew collection palaidine
US 8 dydis
115€
Daugiau info cia:
https://www.jcrew.co...iss-tulle/F9516
Atsakyti
Nauja, universali JCrew palaidinukė. Sudėtis - poliesteris, bet labai minkštas. Praktiškam nešiojimui. 2 dydis. Atitinka XS-S. Atrodo labai gražiai, santūriai-prabangiai, lengvai skalbiasi, lygint irgi beveik nereikia biggrin.gif Kaina - 30 Eur--> 28 Eur--> 20 Eur.

Atsakyti
Lorenzo odiniai lakuotos odos batai (nemainau) buvo užsidėti vos kelis kartus. Natūrali oda. rašo dydis 37, didinti, manau, atitinka 38 dydį, vitpadis ~25 cm. kaina 58,99 eur.
Atsakyti
Nauji, su etikete gražuoliai ryškiai citrininiai J.Crew kapriai, 100% linas. 2US dydis, padidinti, žemintas juosmuo 40x2cm, klubai 45x2cm, vidinės klešnės siūlės ilgis 65cm. Kaina 25€.
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Naujos S dydžio FP Beach viskozinės dvisluoksnės haremo kelnės su raišteliais, ilgis 76cm, juosmuo tempiasi iki 45x2cm. Kaina 15€.

Nauji plono džinso Victoria Secret London Jean kapriai, 6US dydis, juosmuo 43x2cm, klubai 47x2cm, visas ilgis 89cm. 100% medvilnė. Kaina 12€.
Atsakyti
Parduodu naujas, originalias, odines UGG baletkes dyd. 8 usa eur 39 uk 6,5,5 vitpadis 25 cm. Tiks pėdai 38-38,5 eur. kieno pėda 24,5-25 cm. Vitpadis - natūrali oda. Padas - guma. Labai gerai, nereikės nešti pas batsiuvius :super dėti apsaugų. Labai lengvutės, patogios, minkštos. Parduodu dėl to, kadangi turiu kauliukus, tai negražiai žiūrisi jos ant mano pėdos. Man su plačia pėda ir kailiukais netinka man balerinos, todėl nusprendžiau parduoti, kas turi normalias pėdas arba siauras:)))šiaip jos man labai gražios ir patogios, ilgai svarščiau dėl pardavimo, bet tenka susitaikyti. Spalva - juoda. Reali jų kaina 130 dol. [COLOR=red]Kaina 59 [size=14][/size]eur.

ugg baletkes

siunciu 4u.gif
Atsakyti
Gal jau kas ruošiasi pavasariui ir vasarai iki sezono pradžios parduodu pigiau, nes man mažos,man per siauros, su plačia pėda wub.gif wub.gif

Parduodu naujas Michael kors odines basutes usa8 eur. 38 atitinka Spalva - Optic White. Labai ergonomiškos, patogios. Pakulnės aukštis 1,9 cm.Guminis padas. Basutės turi gerą sukibimą su danga ir bus ilgaamžės. Parduodu dėl to, kad jos siauresniai pėdutei, neįkišu pilnai pėdos, nes mano plati pėda. Tikrai neparduočiau unsure.gif unsure.gif Reali kaina 99dol. Kaina 75 69 65 tik] 59 eur. [/color]

MK

siunčiu 4u.gif
Atsakyti
Naujas nėriniuotas sijonas, šampano spalvos, viduje - šortukai, dydis S. 16 eu, Vilnius, galiu siųsti

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Nauja Vince Camuto labai grazi suknele, S dydis, krutines srityje tamposi medziaga, taigi prisitaiko prie apimties, kaina 45 eur

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eziukas22: 16 kovo 2017 - 10:33
Parduodu už ypač žemą kainą batelius, labai graži spalva realybėje ir ypač gražiai šitie bateliai atrodo normaliai arba siauresniai pėdutei, pati mačiau gyvai kaip gražiai jos atrodė pas vieną pažįstamą wub.gif wub.gif

Parduodu naujus, odinius MICHAEL KORS Olive Slip-On Sneakers dyd. usa8 eur. didintos 39 -39,5 eur. tiks pėdai 25,5- 26 cm. Spalva - pink grapefruit( koraliniai). Realiai labai graži spalva. wub.gif Man dideli jie su 24,5cm. Pirktos su nuolaida. Reali kaina 120 dol. Mokėta 84 do. Labai patogios, lengvutės. Ypač gražiai atrodo siaurioms pėdutėms jie. wub.gif Pirkti macys.com Perforuotos odos batai, ypač gerai kai karšta diena, pėda gerai kvėpuoja,nes skylutės praleidžia orą. Turiu perforuotos odos kedukus ir mokasinus verstos odos, tai labai patinka man vasara, tą dieną tikrai grįžtu nepavargusiom pėdom. :super wub.gif wub.gif Parduodu pigiau nei pati mokėjau, nes man didelės, tikrai neparduočiau. KAINA 74 69 59 55 eur.

video apie batelius

siunčiu
Atsakyti
Simbolinė kaina - 10 Eur arba 2x250 g Lavazza kavos:

1. Mini sijonas "La & B & La" su diržu. 97 % medvilnė, 3 % elastanas (panašu į veliūrą).. Nurodytas 40 dydis. Ilgis - 31 cm.
2. "Amisu" bliuskutė be rankovių. 92 % medvilnė, 8 % elastanas. S dydis.
3. "Adidas" sijonas. 100 % poliesteris. Rašo XL, bet atitinka maždaug M. Ilgis - 40 cm.
4. Vasarinė Mango bliuskutė. Labai spalvinga ir trumpa. Ilgis - 31 cm. Per krūtinę apie 90 cm. Sudėties etiketė nukirpta, bet sudėty bus medvilnės ir elastano, nes labai tamposi. M dydis.
5. Monton kostiuminiai šortai su kanteliu. 63 % poliesteris, 33 % viskozė, 4 % elastanas. 36R/UK10 dydis. Ilgis - 60 cm, per klubus - apie 96 cm.
6. Monton bliuskutė. 100 % viskozė. S dydis.
7. Individualiai siūtas sarafanas. Maždaug M dydis. Ilgis - 75 cm, per krūtinę apie 90 cm, per klubus - apie 96 cm.

Atsakyti
Naujos, tik matuotos, odinės Clarks balerinos, kaip tik pavasariui wub.gif UK 5 dydis, mūsų maždaug 37-38 4u.gif Kaina 40 eurų, Vilnius, siunčiu 4u.gif

Atsakyti