Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara

Italiska palaidine.S dydis.kaip nauja. + plono dzinso sortukai. 5 eur.
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Nauji, su etiketėm Rock & Republic garinti skinny džinsai su kniedėmis dekoruota kišene, 29 dydis, 2% elastano. Didinti, žemintas juosmuo 42x2cm, klubai 45x2cm, vidinės klešnės siūlės ilgis 88cm. Kaina 58€.
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Nauja, su etikete Free People Sunsetter Dress, S dydis. Sakyčiau, atitinka. Dėl laisvo modeliuko tiks ir XS. Yra vienspalvė mėlyna apatinė suknutė iš 100% viskozės, petnešėlių ilgis reguliuojasi. Apatinės suknutės ilgis 77, plotis ties krūtine 45, ties klubais 53. Pačios suknutės ilgis 86. Pirkta su didele nuolaida. Kaina 26 €.

Naujas, tik be etiketės (bet tokį aš jį jau gavau iš JAV) LOFT bliuzoniukas. Dydis XS. Sudėtis: 63% medvilnė, 37% poliesteris. Modeliukas tiesus, rankovės nepilno ilgio. Visas bliuzoniuko ilgis 52, plotis 48. Kaina 12€.

Porą kartų vilkėti 100% lino J. Crew marškiniai. Dydis XS. Visas ilgis 70, pečiai 39, rankovė nuo peties 61, plotis ties krūtine 48. Kaina 9 €.

Nauji, su etikete Ann Taylor marškinukai. Dydis 2. Audinio sudėtis: 75% medvilnė, 22% nailonas, 3% elastanas. Visas ilgis 69, krūtinė 46, pečiai 37, rankovė nuo peties 62. Kaina 15 €.

Atsakyti
JCrew Ruffle-sleeve top in neon buffalo check, 2 dydis, 49Eur 4u.gif
Atsakyti

ALTIEBASSI firmos itališki odiniai madingi loafteriai.

Visai nauji ,ką tik parsiųsti iš JAV YOXX parduotuvės
Pirkti čia :
http://www.yoox.com/...s...&sizeName=6
Blizganti oda auksinio atspalvio.
36 dydis ,atitinka.
Siauresnei kojai.
Ir kasdienai ,ir pasipuošti.
http://www.yoox.com/...s...&sizeName=6

55 eurai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fule: 18 kovo 2017 - 13:31
Naujos originalios Ugg Royale sliopkes,dydis usa 8,eur 39, vid.25.5cm arba keiciu i usa 9.Kaina 100eur
Atsakyti
Next Signature natūralaus šilko palaidinė. Labai gražių raštų "vieno peties" palaidinė. 100% šilkas, pamušalas poliesteris. Lengvutė, (ne visai) apačioje šone yra raištelis, galima atlaisvinti ar pasiaurinti. Taip pat šone yra užtrauktukas. Nurodytas dydis 10. Mažai nešiota, maks. 5 kartus užsidėjau.
Labai fainutė, geros medžiagos, bet man vis tik nelabai tinka atviresnės palaidinės. 15 eur.

Bench švarkas-plona striukytė, nauja. Nurodytas dydis M, atitinka. Plonas, be pamušalo, kaip tik vasarai, šiltu oru pavasarį, rudenį. 32 eur.

Nauji Diesel Livier-sp jeggings'ai. Ploni ir lengvi. Nurodytas dydis W25. Žavi Burgundy spalva su tamsesniais raštais-"dėmėmis" ir neįkyriais gyvatės odos raštais. 55 eur.

Adidas Respect Me treginsai/plonyčiai džinsai. Lyg vaškuoti, užsisega knopkute, apačioje yra užtrauktukai, šonuose - 3 juostelės. smile.gif Nurodytas dydis 28.
18 eur.

Promod kelnės, 36 d. 50% linas, 50% ramie. 5 eur.

Boss Orange (Hugo Boss linija) lengvi vasariški marškinukai. Baltai ir švelniai violetiniai languoti. Nauji, be etikečių. Nurodytas dydis UK12, manau, atitinka L. 100% medvilnė.
Tarp pažastų maždaug 48.5 cm; per liemenį 43.5 cm; apačioje 51 cm.
12 eur.

Converse naujas laisvalaikio švarkelis-lengva striukytė, L dydis. Yra paslepiamas / užtraukiamas kapišonas. Viršutinė medžiaga balta, kiek persimato apatinė juoda. Apačioje galima sutraukti.
100% nailonas.
18 eur.

Gargždai, siunčiu.
Atsakyti
Parduodu naujas Michael kors odines basutes usa8 eur. 38 Tiks 38-37,5 cm. nešiojančioms. 24-24,5 cm. Spalva - Optic White. Labai ergonomiškos, patogios. Pakulnės aukštis 1,9 cm.Guminis padas. Basutės turi gerą sukibimą su danga ir bus ilgaamžės. Parduodu dėl to, kad jos siauresniai pėdutei, neįkišu pilnai pėdos, nes mano plati pėda. Tikrai neparduočiau unsure.gif unsure.gif Reali kaina 99dol. Kaina 75 69 65 ] 59 tik 57 eur. [/color]

MK

siunčiu 4u.gif
Atsakyti
Parduodu naujas, originalias, odines UGG baletkes dyd. 8 usa eur 39 uk 6,5,5 vitpadis 25 cm. Tiks pėdai 38-38,5 eur. kieno pėda 24,5-25 cm. Vitpadis - natūrali oda. Padas - guma. Labai gerai, nereikės nešti pas batsiuvius :super dėti apsaugų. Labai lengvutės, patogios, minkštos. Parduodu dėl to, kadangi turiu kauliukus, tai negražiai žiūrisi jos ant mano pėdos. Man su plačia pėda ir kailiukais netinka man balerinos, todėl nusprendžiau parduoti, kas turi normalias pėdas arba siauras:)))šiaip jos man labai gražios ir patogios, ilgai svarščiau dėl pardavimo, bet tenka susitaikyti. Spalva - juoda. Reali jų kaina 130 dol. [COLOR=red]Kaina 59 57 [size=14][/size]eur.

ugg baletkes

siunciu 4u.gif
Atsakyti
Parduodu naujus, odinius, labai aukštos kokybės VIC MATIE oxfordukus dyd. usa8 atitinka eur. 38,5- 39 pėdai 25-25,5 cm. Man laisvoki, neužpildo priekinės dalies, didoki, man su 38 eur. 24,5 cm. todėl tenka parduoti. Šiemet ypač madoje blizgios detalės madoje. Padas, kaip gražiai apšlifuotas wub.gif . Padarysiu relias foto įkelsiu vėliau arba kas domėsis asmeniškai. Gaila,net parduoti. Jų reali kaina 298 dol. Pirkti su nuolaida 131 dol. Gavosi 154,47 eur. Parduodu pigiau, kaina 119 eur.

pirkti čia yoox.com

dolitoje tik aukštakulniai tokio modeliuko, mano oxfordukai
vartotojo įkelta nuotrauka[/URL[URL=http://s1283.photobucket.com/user/Inga_/media/Screen%20Shot%202017-03-20%20at%2010.57.46_zpsoefyekfd.png.html]vartotojo įkelta nuotrauka
siunčiu 4u.gif
Atsakyti
Pirkti per black friday paskutinė pora, ką domins galėsiu sąskaitą parodyti,

Parduodu naujus, odinius FRYE paige oxfordukus dyd. 7,5 usa atitinka 38 eur.tiks pėdai 24,5-25 cm. Labai lengvučiai. Pirkti paskutinė pora 6pm. com, kaina čia pati mažiausia pigiau jų nebuvo. Tokius pat turiu dar vienus identiškus daigiu sunešioti, tai antrą porytę parduodu. Spalva - Dark Brown Antique Soft Full Grain Mokėta 69,99 dol. Kaina 86 tik 79 eur.

FRYE oxford video

tiek ir mokėta 69,99 dol.

jie tokie ir realybėje wub.gif wub.gif

siunčiu 4u.gif
Atsakyti
Nauja dryžuota "Esprit" suknelė.Dydis M.Kaina 27eur 4u.gif