laba
Taigi, susikirkot du kaimynai K ir M
Esme kad kaimynas K grizo ir pastate masina, nuejo i namus, pradejus kaukti siknalizacijai isejo ir pamate kad nueina kaimynas M . tas ji pasigavo ir apkaltino kad mete akmeni i masina ir tipo "sumokek nuostolius" nors nei mate nei tas kaimynas M mete (mano galva) kadangi uzsipultas kaimynas jaunas pasiskunde broliui, tas atejo gimti kodel terorizuoja jaunuoli ir reikalauja pinigu uz "mesta akmeni" nors net zymes nera kad kazkas tai masinai (isvadas pats padare nes tarp kaimynu ytampa jau nuo seniau) . taip zodis po zodzio ir jie ten apsikoliojo.
Esme kad tas vaikinukas kuris tipo mete tikrai yra nekonfliktinis ir netikiu kad galejo mesti i masina, nu nelogiska. o Kaimynas K yra labai umaus budo ir stiliui nori "pasistatyti visus pagal save" tai ir rodo lyyygi. todel , manau kad sitoj situacijoj tikrai pats kaltas nes net nemate kad mete kas i ta jo masina, o siknalizacija pas ji ale "siaip sau nekaukia" tai sakau koks turi but tas akmuo kad pradedu kaukti jei siaip nekaukia
apsvieciau situacija...
o man nuo pirmadienio ATOTSOGOS

Bet paziurejus i orus tai nusimegsiu pora megstiniu ir perskaitysiu 5 knygas

sudu sudas ... o dar vezuosi kriksto sunu kartu tai turesiu atlaikyti zyzima "ner ka veikti, man nobodu" nes nebus nei telefonu nei planceciu

o jam tai jau cia ziauru...
grisiu paziuresiu ka kortos rodo man apie atostogas. galit gal kuri irgi ismest, kaip man seksis