Irony, blykste38, ačiū už pamokymus, negaliu atsispirti pagundai traukti daug kortų, ir dienai traukiu daug, bet dienai labai man pasiteisina, o va klausimui, jo, makalynė, ir aš ten visko matau, o dar kai išgirdau apie nėštumo derinį Imperatorės ir Taurių tūzo, tai visai susimaišiau, reiks kontroliuoti save

aš naudoju labai gerą dėlionę, bent jau man. Dedasi kortos na pvz. Taurių karalienė - Ji, Taurių karalius - Jis, tada jiems iš apačios po kortą, kuri rodo, ką viens nuo kito slepia, iš šonų ką galvoją. per vidurį vieną - kas juos jungia ir dar po tris kokie planai pvz Taurių karalienės ir tris - planai Taurių karaliaus, labai aiški, gera dėlionė, pabandykit, gal tik neaiškiai aprašiau.
o toje makalynėje naujas jausmų objektas, tai kuri korta rodo, nes aš jei metu tai porai, tai ir pritempiu, kad pvz tas Taurių riteris ir yra tas vyras dėl kurio metimas, o kad čia kažkas naujo aš nematau, nesuprantu

ar čia Imperatorė tas naujas objektas, bet aš galvoju, kad čia būtent ta Imperatorė ir nori palaikyti atstumą nuo vyro?