Įkraunama...
Įkraunama...

Taro 27 tema

QUOTE(Irony @ 2016 10 14, 22:23)
Na, gali 6 taures ir tiesiogiai klaidas rodyti smile.gif bet vistik su menuliu apie kokia tai neaiskia situacija noretusi mastyti, kur "akmenukai" - kliutys butent del nepatyrimo buvo padarytos.
O 6 kardus ir as taip panasiai interpretavau  mirksiukas.gif

vienu žodžiu, super, ko gero vėl kortas pradėsiu kalbint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 10 14, 22:36)
vienu žodžiu, super, ko gero vėl kortas pradėsiu kalbint tongue.gif

Pradek pradek mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos. Mano sūnus vakar buvo darbo pokalbyje, rytoj turi būti atsakymas. Gal pabandom pažiūrėti koks bus atsakymas, ką tai jam reiškia-laukia, nelaukia teigiamo, kas iš to išeis. ir dar darbas susijęs su oru, vandeniu ir sausuma? Parašyčiau vakare atsakymą, pasitkrinčiau ir savo interpretaciją, kurią taip pat parašysiu.
Atsakyti
sveikutes, norejau patarimo metuosi kortas, kasdiena dienos kortas po dvi, ta diena kai man bus skrydis, tai bus sis sekmadienis iskrito bokstas ir kardu karalius, tai kazkaip sunerimau, bedos dideles per kazkoki vyra gali buti? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, tarologės smile.gif
Aš dar tik pradedu pažindintis su Taro, reikšmių gerai dar nesuprantu. Gal padėtumėt? ax.gif
Paklausiau kas laukia, jei su vienu žmogum ir toliau bendrausiu, iškrito:
Pentaklių IX; apversta Kardų VII, apversta Kardų IX
O į klausimą kas bus jei santykius nutrauksiu:
Kardų riteris, Lazdų IV, Kardų IX

Ir dar klausimas: ar pradedančiajai verta prasidėti su apverstomis kortomis?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(earl grey @ 2016 11 07, 18:48)
Sveikos, tarologės smile.gif
Aš dar tik pradedu pažindintis su Taro, reikšmių gerai dar nesuprantu. Gal padėtumėt? ax.gif
Paklausiau kas laukia, jei su vienu žmogum ir toliau bendrausiu, iškrito:
Pentaklių IX; apversta Kardų VII, apversta Kardų IX
O į klausimą kas bus jei santykius nutrauksiu:
Kardų riteris, Lazdų IV, Kardų IX

Ir dar klausimas: ar pradedančiajai verta prasidėti su apverstomis kortomis?

Ačiū 4u.gif

Atsakysiu savo patirtim. Kaip pradejau deliot deliojau visokiom, ir galvojsu kad taip aiskiau ;) dabar baigdineju taro kursus pas mokytoja ir po susitikimo su ja ir mokslu pradzios delioju tik tiesiom. Mano galva taip paprasciau isisavint kortas ypac paprastiem klausimams, jei ateiti noras bus didesniu ar gilesniu analiziu gal ir galima naudot apverstas. Bet tam reik ziniu. Ir dabar kiek buvau taro klubo susitikimuose ne viena tarologe is ten esamu neddlioja apverstom, nesigilinau kodel. Cia mano nuomone ir patirtis, kiekvienam kaip priimtina.
Tavo kortu neinterpretuosiu istraukiau savo.
Jei liksi santykiuose kardu pazas/ kardu 10/ 8 diskai
Jei nutrauksi santykius 3 taures/ 8 taures/ zyne

Vienareiksmiskai nutraukti bus i nauda! Issilaisvinsi pasitraukus is tu santykiu issaugosi savo savigarba ir gera varda ;)
Jei liksi tie santykiai tave engs, sekins, damus... rutina tai geriausia kas gali nutikt... nes 10 kardu tai totalus dugnas jum...
Atsakyti

Sveikos, pradėjau aš irgi po truputi mokytis. Perskaičiau pirmas 10 temų (dar 17 laukia  :oh: ) prisikonspektavau gyvą velnią reikšmių, astrologinių/numerologinių atitikmenų, savaitę traukiu dienos kortas... Kol kas su interpretacijom sunku, galvojau čia galima bus pasimokyt, tik kad tema visai numirus :cry2: 

Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2016 11 28, 16:55)
<p>Sveikos, pradėjau aš irgi po truputi mokytis. Perskaičiau pirmas 10 temų (dar 17 laukia  doh.gif ) prisikonspektavau gyvą velnią reikšmių, astrologinių/numerologinių atitikmenų, savaitę traukiu dienos kortas... Kol kas su interpretacijom sunku, galvojau čia galima bus pasimokyt, tik kad tema visai numirus cry.gif 
</p>

Primigus tema biski, issikraustem i fb, jei yra noras gali jungtis prie musu
Atsakyti

Noriu noriu!!! Man labai labai reikia praktikos :))

Atsakyti

Praktikai mečiau kortas: Kokie jo jausmai jai?

Iškrito: Jėga, Taurių 5, Skeptrų 7.

Mano intrepretacija: Jis pasitiki savimi ir tiki, kad gali nugalėti visas kliūtis, kurios jam sutrugdys jos siekti, pasiruošęs kovoti dėl jos. Viduje vis dar nusivylęs, jaučiasi išduotas dėl buvusių santykių, tad praeitis jį dar kurį laiką persekios. Bet dėl jos pasiruošęs kovoti ir ryžto, drąsos ir atkaklumo jam tikrai užtenka

Ir antras klausimas: Kas laukia jos, jeigu ji sutiks su juo susitikti?

Taurių 4, Velnias, Bokštas

Ji šiuo metu išgyvena nuobodžius santykius, jaučiasi užstrigusi rutinoje, nieko nekeičia gal būt iš patogumo, bet tie santykiai ją tiesiog smaugia ir jai būtini nauji vėjai. Jeigu susitiks su juo, šita padėtis staigiai pasikeis, matomai paliks esamą draugą ?

Atsakyti
[quote=Bombonciuke,2016 11 30, 11:21]
<p>Praktikai mečiau kortas: Kokie jo jausmai jai?
</p><p></p><p>Iškrito: Jėga, Taurių 5, Skeptrų 7.

mano manymu butu atvirkščiai, kad jam truksta pasitikejimo del tu jausmu ir kazka del ju daryti, kovoti ar rodyti demesi. Tiesiog jis vidui galvoja kad nieko nesigaus ir ji jam neverta det pastangu.

Papildyta:

</p><p></p><p>Ir antras klausimas: Kas laukia jos, jeigu ji sutiks su juo susitikti?
</p><p></p><p>Taurių 4, Velnias, Bokštas

na kortos tai idomios, bet manau bus nemaloniai nustebinta. bus nejauku ir finale nusivils. pasirodys visai ne toks koks tikejosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritandra: 30 lapkričio 2016 - 11:09

Aciu uz sava interpretacija!

Atsakyti