Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA

QUOTE(PUka @ 2016 06 27, 23:14)
O jei kazkur yra dar geresnis  bigsmile.gif  ar negali buti, kad antra kart nuvykus viskas jau bus pazinta ir taip nebestebins  g.gif  ... Asmeniskai labai noreciau kazkada , gal kai laimesim melejona biggrin.gif Maxx Royal aplankyti (kad ir abu) ... Ne vienas poilsiaves ten ji labai gyre, tiek suaugusiems, tiek vaikams.
http://www.maxxroyal.com/Hotels

Tai va ir galvoji, o jei ne? unsure.gif
Bet sutinku, idomu visur pabuvoti.

Tas jusu ikeltas ispudingai atrodo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 27 birželio 2016 - 22:29
QUOTE(prekestolen @ 2016 06 27, 16:13)
Apie Lykia rašė forumietė kažkuri , bet bus praėjusios temos paskutiniuose puslapiuose.

Atsiliepimą radau tokį internete:
Turistų atsiliepimai apie LYKIA WORLD ANTALYA LINKS&GOLF
Iš viso keliautojų atsiliepimų: 1Parašykite atsiliepimą »

Marius
3.4
Išsamus įvertinimas »
Nemanykite niekas važiuoti į šia skyle ! Apie ultra viskas iskaičiuota melas visiškas ! Iš šiu gėrimu negausite nieko ! artimiausias miestelis apie 30km ir nusigauti tiktai taxi ir kaina pirmyn atgal 60€ iki Alanijos 100€ iki Kemero 120€ net gidai visi kai užgirsta iškur mus reiketu paimti į kaikokia ekskursija, juokiasi iš to vienkemio biggrin.gif

Kelionės laikas: 2016 m. birželio mėn.

Aciu uz info, ar tik nebusiu smarkiai apsigavus verysad.gif dabar galvoju, kol laiko dar yra, gal reiktu keisti g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diola @ 2016 06 28, 07:56)
Aciu uz info, ar tik nebusiu smarkiai apsigavus  verysad.gif  dabar galvoju, kol laiko dar yra, gal reiktu keisti  g.gif  doh.gif

Gal pabandykite dar kituose saituose paieškoti atsiliepimų. Nenusiteikit taip iš karto negatyviai.. mirksiukas.gif Aš pati šiame viešbe buvau radusi 5 nakvynėms 2+2 už 1300, bet kol vyrą įkalbėjau ir pabrango... doh.gif
Kaip suprantu, tas viešbutis laukuose. Bet ar tai didelė bėda? Aš pvz dabar jei duos dievas dar rugsėjį nuskrisiu į Turkiją vien tam, kad: daug ir ilgai pasideginti tiek prie baseino, tiek prie jūros, daug ir ilgai pasimėgauti skaitymu ar palošti UNO, kortomis ar tiesiog pasiplepėti su vyru... Maisto gausybės man nereikia, nes pvz tokioj Amaroj buvo tiek saldumynų, kad aš teparagavau gal tik trečdalį jų.... rolleyes.gif Man svarbu, kad nereikėtų gaminti, siurbti ir namų darbų tikrinti... lotuliukas.gif Ir kad lietus tuo metu nelytų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diola @ 2016 06 28, 06:56)
Aciu uz info, ar tik nebusiu smarkiai apsigavus  verysad.gif  dabar galvoju, kol laiko dar yra, gal reiktu keisti  g.gif  doh.gif

Aš manau, čia daug niuansų yra. Kokiose viešbučiuose atostogavote anksčiau? Kiek mokėjote ir kokie variantai dabar yra tame kainų diapazone? Kiek kainuoja aukštesnės klases viešbučiai ir ar jums tinka tokio dydžio priemoka?
Jeigu jums kaina nėra pirmoje vietoje, o reikia gero ir kokybiško poilsio, tada aišku keist. 4u.gif

Atsakyti
Sveiki is Lykia Beleke. Viskas cia gerai! Nu negausit brendzio,krutu kokteiliuku. Labai to reikia? Jura super,baseinai irgi, kalneliai su pripuciamais nusileidimais, gultu uztenka. Na,animacija vidutiniska. Maistas geras,skanus. Ledai tik vakare. Taip, Mustafa (ir tos kitos lietuviskos keliones)neima is cia,lieka tik Tezu ekskursijos. Kiek sumokejom,tiek ir gaunam. Viskas normoje. Popcornai,cukraus vata 2€.
Atsakyti
Gal kas poilsiavote Sidėje? Kaip ten nuskridimas? Niekad nesam buve ... Kaip kas, aciu!
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2016 06 28, 10:49)
Gal kas poilsiavote Sidėje? Kaip ten nuskridimas? Niekad nesam buve ... Kaip kas, aciu!

mes, pereita vasara... Nuskridimas kaip ir visur kitur, autobusu veze apie valanda... Man nepatiko regionas, nenoreciau daugiau ten atostogauti blush2.gif
Atsakyti
Vaisiai kasdien tie patys: keliu rusiu obuoliai, arbuzai,apelsinai,slyvos. Per vakariene dar buna kazkoks plius vaisius. Vakar braskes,uzvakar bananai,dar buvo nektarinai. Wifi netraukia tik pliaze. Kas dar domina?
Atsakyti
QUOTE(Diola @ 2016 06 28, 07:56)

Nepatenkintu visuomet buna. Svarbu zinoti kas jums svarbu ir ar tai yra tame viesbutyje. Ir jei nebrangiai pirkot ar rasite geresni varianta uz ta pacia kaina. O jei kaina nesvarbu ir viesbutis visiskai neatitinka jusu lukesciu tuomet keiskit. Bet pirmiau daugiau aysiliepimu paskaitykit. Nes kas vienam minusas kitam kaip tik pliusas gali atrodyti.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 06 28, 11:00)
mes, pereita vasara... Nuskridimas kaip ir visur kitur, autobusu veze apie valanda... Man nepatiko regionas, nenoreciau daugiau ten atostogauti blush2.gif

Kodel nepatiko? Ateiciai idomu suzinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2016 06 28, 11:27)
Kodel nepatiko? Ateiciai idomu suzinoti 4u.gif

Visų pirma - nekalbu vokiškai, ir nesuprantu... Jie nekalba rusiškai (retas tik) ir sunkiai angliškai... Kažkaip parduotuvelese, turgelyje tikrai demonstratyviai imdavo ignoruoti, kai issizioji rusų kalba... Managvate turgelyje jau kitaip... Visų antra - nepatiko panorama - kalnai gana toli... Jūra dumblina kažkokia - bet čia gal laikotarpis toks... Man pasirodė toks daug saltesnis, nedraugiskesnis kraštas nei kemero pusėje...
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2016 06 28, 11:02)
Vaisiai kasdien tie patys: keliu rusiu obuoliai, arbuzai,apelsinai,slyvos. Per vakariene dar buna kazkoks plius vaisius. Vakar braskes,uzvakar bananai,dar buvo nektarinai.  Wifi netraukia tik pliaze. Kas dar domina?

O Gala vakarienė buvo? Kaip vandens kalneliai veikia?
Jei grįžtant prie tų pačių "krutų" kokteilių: tai gėrimai tik turkiškas alus ir jų degtinė?? blush2.gif
Gal jūs parašykite minusiukus, nes dažnai atsiliepimai būna nelabai subjektyvūs... mirksiukas.gif

Kaip ten paaugliams (14, 9 metų) ar būtų ką veikti?? Ačiū.
Atsakyti