Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA

QUOTE(Kriiste @ 2016 06 28, 11:00)
mes, pereita vasara... Nuskridimas kaip ir visur kitur, autobusu veze apie valanda... Man nepatiko regionas, nenoreciau daugiau ten atostogauti blush2.gif

QUOTE(Kriiste @ 2016 06 28, 11:37)
Visų pirma - nekalbu vokiškai, ir nesuprantu... Jie nekalba rusiškai (retas tik) ir sunkiai angliškai... Kažkaip parduotuvelese, turgelyje tikrai demonstratyviai imdavo ignoruoti, kai issizioji rusų kalba... Managvate turgelyje jau kitaip...  Visų antra - nepatiko panorama - kalnai gana toli...  Jūra dumblina kažkokia - bet čia gal laikotarpis toks... Man pasirodė toks daug saltesnis, nedraugiskesnis kraštas nei kemero pusėje...

Opapa ! kokiu laiku buvote? dėl drumzlinos jūros klausiu g.gif
agentūroje dar Barut tinklą pasiūlė ir labai geri atsiliepimai apie Barut Hemera, bet Sidėje.
Atsakyti
Aciu visiems uz patarimus 4u.gif
na mes si kart nei keliaut, nei ekskursiju jokiu neplanuojam, nes norime tiesiog pasivoliot ir nieko neveikt rolleyes.gif
vykstame rugsejo 20 d., 2 suauge ir vienas vaikas 6 m., 7 d., UAI, mokejome 936,70 (na kaina manau tikrai nedidele, abejoju ar galima ka geriau rast uz tokia suma?)
nebent jei pasitaikytu tikrai kazkas super geriau ir damokejimas proto ribose, tai gal ir galima butu keist rolleyes.gif
atsiliepimus ziurejau per cia: https://www.tripadvi...nean_Coast.html

daugiausiai vertino Excellent, kaina gera, del to ir griebiau as ji biggrin.gif
aj viskas bus ok, svarbu silta butu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diola: 28 birželio 2016 - 11:56
QUOTE(BonaDona @ 2016 06 28, 10:02)
Vaisiai kasdien tie patys: keliu rusiu obuoliai, arbuzai,apelsinai,slyvos. Per vakariene dar buna kazkoks plius vaisius. Vakar braskes,uzvakar bananai,dar buvo nektarinai.  Wifi netraukia tik pliaze. Kas dar domina?

QUOTE(prekestolen @ 2016 06 28, 11:04)
O Gala vakarienė buvo? Kaip vandens kalneliai veikia?
Jei grįžtant prie tų pačių "krutų" kokteilių: tai gėrimai tik turkiškas alus ir jų degtinė??  blush2.gif
Gal jūs parašykite minusiukus, nes dažnai atsiliepimai būna nelabai subjektyvūs... mirksiukas.gif

Kaip ten paaugliams (14, 9 metų) ar būtų ką veikti??  Ačiū.

Aš dar papildysiu klausimu:
Ar grįžtumėte antrą kartą į jį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2016 06 28, 12:47)
Opapa ! kokiu laiku buvote? dėl drumzlinos jūros klausiu  g.gif
agentūroje dar Barut tinklą pasiūlė ir labai geri atsiliepimai apie Barut Hemera,  bet Sidėje.

Liepos - rugpjūčio sandūroje...
Atsakyti
Kalniukai dirba 10-12 ir 14-16 val. Kasdien baseine vyksta vandensvydis, darts`ais zaidzia,popiet futbolas,bet ten daugiau vyresniems. Pliaze tinklinis. Gala nakties nera kiek suprantu. Bent jau stenduose nemaciau. Alkoholiniai gerimai visi vietiniai, sprite,cola,fanta irgi vietine. Tik mini bare originalios skardines. Lobby bare yra Smirnof degtine.Man minusai: smelis juroje,krastovaizdis joks. Mes pirma karta Alanijos puseje,tai po Kemero puses nelabai mums vaizdas. Siaip man viskas tinka. Viskas atitinka siumetini musu biudzeta. As adekvaciai ivertinau sio viesbucio kaina, nes juk negali sumoketi 700€ maziau ir gauti tai,ka gavai pernai Amaroj marine.
Ar grizciau? Ne. Grisim i Kemero puse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonaDona: 28 birželio 2016 - 13:40
QUOTE(PUka @ 2016 06 28, 12:47)
Opapa ! kokiu laiku buvote? dėl drumzlinos jūros klausiu  g.gif
agentūroje dar Barut tinklą pasiūlė ir labai geri atsiliepimai apie Barut Hemera,  bet Sidėje.

Aš buvau vienais metais Sidėje, Roma Beach Resort & Spa, liepos antroje pusėje. Nors ten smėlis - na toks turkiškas, su žvyriuko priemaiša - bet vanduo buvo švarus ir mėlynas mėlynas.
Pernai buvau į Sidę nuvažiavusi iš Alanijos, prekeiviai visom kalbom kalbėjo. Aš irgi vokiškai nesuprantu, bet jokių problemų nebuvo, laisvai galima susišnekėt ir angliškai, ir rusiškai.
O kalnų taip arti kaip Kemere ar netgi Alanijoj tai tikrai nėra. Kraštovaizdis nuo kranto neįspūdingas. Bet vaizdingų vietų yra aplinkui, ir Žaliasis kanjonas, ir Manavgato kriokliai, kelias palei upę su vandenin išsikišusiais restoranėliais, seldžiukų tiltas, Aspendos akvedukas ir amfiteatras, pagaliau ir antikinis miestas ant jūros kranto pačioj Sidėj.
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2016 06 28, 14:18)
Kalniukai dirba 10-12 ir 14-16 val. Kasdien baseine vyksta vandensvydis, darts`ais zaidzia,popiet futbolas,bet ten daugiau vyresniems. Pliaze tinklinis. Gala nakties nera kiek suprantu. Bent jau stenduose nemaciau. Alkoholiniai gerimai visi vietiniai, sprite,cola,fanta irgi vietine. Tik mini bare originalios skardines. Lobby bare yra Smirnof degtine.Man minusai: smelis juroje,krastovaizdis joks. Mes pirma karta Alanijos puseje,tai po Kemero puses nelabai mums vaizdas. Siaip man viskas tinka. Viskas atitinka siumetini musu biudzeta. As adekvaciai ivertinau sio viesbucio kaina, nes juk negali sumoketi 700€ maziau ir gauti tai,ka gavai pernai Amaroj marine.

Na va kaip viskas aišku. thumbup.gif Adekvačiai, o ne emocijų vedant parašyta.
nes aš irgi įsivaizdavau, kad ten tokia truputį nykuma, ypač tiems kas yra matę geresnio.

Žodžiu, reikia viską įvertinti per savo piniginės prizmę ir nesitikėti, kad "už pigiai' bus kaip Amaroje... drinks_cheers.gif

O dar pasakykite- ar viešbutis bent puse užpildytas?
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2016 06 28, 14:18)

Mes rugseji varysim i si viesbuti. Kaip kambariai? iejimas i jura?Ar butina vandens avalyne? Ar slidu salia baseino? Ap pusryciam yra blyneliu ar omleto? Maniske penkiamete labai pretenzinga keliautoja blush2.gif Mes mokejom 2+1 10n. 1000 eur tai stebuklo nesitikiu.
Atsakyti
O man smalsu I Eftalia kas vaziavo ar tik ruosisi, kiek mokejote? Rugsejui kaina ojoj kaip pakilo...
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2016 06 28, 15:42)
Aš buvau vienais metais Sidėje, Roma Beach Resort & Spa, liepos antroje pusėje. Nors ten smėlis - na toks turkiškas, su žvyriuko priemaiša - bet vanduo buvo švarus ir mėlynas mėlynas.
Pernai buvau į Sidę nuvažiavusi iš Alanijos, prekeiviai visom kalbom kalbėjo. Aš irgi vokiškai nesuprantu, bet jokių problemų nebuvo, laisvai galima susišnekėt ir angliškai, ir rusiškai.
O kalnų taip arti kaip Kemere ar netgi Alanijoj tai tikrai nėra. Kraštovaizdis nuo kranto neįspūdingas. Bet vaizdingų vietų yra aplinkui, ir Žaliasis kanjonas, ir Manavgato kriokliai, kelias palei upę su vandenin išsikišusiais restoranėliais, seldžiukų tiltas, Aspendos akvedukas ir amfiteatras, pagaliau ir antikinis miestas ant jūros kranto pačioj Sidėj.

susikalbejom ir mes, ir net apsipirkom wink.gif - bet tikrai jautesi diskriminacija rusu atzvilgiu (mes bandem kalbet rusiskai) ir i derybas nesileido - tad daugiausia Managvate pirkomes - ten jau kitas reikalas rolleyes.gif Ir vaizdingu vietu tikrai susiradom - bet tai ne tas pats - kas drybsot prie baseino ar juros ir grozetis kalnais... Ir pats vaziavimas link viesbucio autobusu - i Kemero puse ispudingas, visada pakrantem, kitoje puseje kalnai, o cia atrodo vis tolyn nuo juros... Jos iki pat viesbucio ne karto ir nepamatem... Del kanjono, kriokliu, antikinio miesto (kas megsta) - viena karta pabuvot verta - bet as i Side negryzciau...

O del dumblo - tikrai nekaltinu regiono - gal taip pakliuvo, kad koks 1-2 metrai nuo kranto reikejo perlipt dumblo ruoza... Nu tikrai nemalonu... Tad juroje maudemes tik 1 karta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 28 birželio 2016 - 18:48
QUOTE(Cererakennel @ 2016 06 27, 19:16)
Mes už 7n 3+1 sumokėjom 3000. Mūsų family tipo kambarys t.y 2 atskiri.
Jau po truputį kraunu čemodanus  cool.gif

LAuksim ispudziu 4u.gif
Atsakyti
Kai atvaziavom per iseigines buvo uzpildyta apie 40%. Panasu,kad dabar apmazejo. Pagal tuscius gultus sprendziu. O ir turku seimu maziau, per iseigines buvo ju daug. Kambarys,bent jau musu,tikrai geras. Emem standarta,gavom dideli kambari kotedzuose su terasa ir su isejimu prie privataus baseino. Uz 10€ smile.gif Visai salia receptiono. Vandens batu nereikia. Dugnas smelis. Apie metra prie pat iejimo i jura yra priplauta akmenuku. Pusryciams yra omletu, ivairiu blyneliu ir visokiu uzpilu jiems,sausu pusryciu ir pan. Prie baseinu nepastebejau,kad butu slidu. Aisku visada reikia saugotis,ziuret,kad nebutu l.daug vandens.
Atsakyti