Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA

QUOTE(Kriiste @ 2016 06 29, 10:11)
zodziu purvinas bandziau spalva nusakyt, o ne svara wink.gif Nu Kemere irgi kai kur buvo privezta zvyriuko, smeliuko - bet specialiai ejom i akmenuku papludimius - man ten labiau patiko. Nesakau kad taip geriau - tiesiog man labiau patiko ir turejau galimybe rinktis - tad su smeliu problemos nebuvo  mirksiukas.gif  Ar tai blogai? Kazkaip pratus prie vaizdu - kai papludimu vaikai zaidzia smelyje ir juo aplipe - neatrodo bjauriai murzinai - o va Sideje tas smelis pajuodes, lyg su zemiu priemaisom - nu man nepatiko ir tiek schmoll.gif

Aaa Sidėj, o aš apie Beleką kalbėjau smile.gif normalus smėliukas, be jokių ten žemiųsmile.gif
Nesakau, kad blogai jog jums patinka akmenuotas krantas wink.gif tik iš jūsų posto supratau, kad akmenys, o ne smėliukas pliaže yra privalumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 06 29, 12:01)
Isterijos nekeliam

Nepanikuoju ir aš kolkas, bet pamąstyt yra apie ką smile.gif Į priekį tai kažkaip ramiau, oro uosto teritorijos nepaliksim. Nors terminalus keist reiks, bet tikiuos, kad viduj bus galima pereit, nereiks lauk eit g.gif O atgal skrendant teks iš vieno oro uosto į kitą pervažiuot. Dvigubas pavojus, tsakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2016 06 28, 23:10)
Iskart i pasa dejom. Tylene mane pamokino,ji irgi toki kambari gavo. 😃 Pries mus lietuvius iskart apgyvendino. Mums liepe nueiti velyvu pusryciu. Po pusvalandzio grizus jau buvo kambarys paruostas.

O paduodant pasa su €, pasaket-papraset kokio kambario norite, kokreciai nurodet? ar tiesiog padavet ir koks bus toks? wink.gif
mes siaip dedam taip pat, bet si kart galvoju, gal sulaukt paziuret koki duos, jei netiks tuomet eit keistis g.gif
Dar jei nesunku parasykite prasau savo kambario numeri blush2.gif
jis ne pagrindiniame pastate ar pagrindiniam?
Dar klausimas, ar viesbutis nemokamai veza i Manavgata? kazkur skaiciau kad turi vezt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2016 06 29, 11:29)
Aaa Sidėj, o aš apie Beleką kalbėjau smile.gif normalus smėliukas, be jokių ten žemiųsmile.gif
Nesakau, kad blogai jog jums patinka akmenuotas krantas wink.gif tik iš jūsų posto supratau, kad akmenys, o ne smėliukas pliaže yra privalumas  4u.gif

Man akmenukai, privalumas smile.gif Pataros papludimyje galiu isbuti laaaabai neilgai. O ten naturalus, smulkaus smeliuko papludimys. Ten aplamai, kopos, primenancios musu pajuri. Man ten ir grazu, i maudytis smagu, nes praktsikai visada bangos. Pirma karta buvau, tai vanduo svarus, taciau del smelio juroje nebuvo skaidrus. O kitais metais ten buvom ir nors bangos, taciau vanduo buvo labai skaidrus, dugnas matesi net toli nuplaukus. Taip ir nesuvokiau, nuo ko tas drumstumas priklauso, gal dar nuo kokiu sroviu. Zodziu viskas ten fantastiska, taciau po kiek laiko smelis erzinti pradeda. Ir dar taip stipriai doh.gif Kas vienam privalumas, kitam didelis minusas gali buti. Todel Patara vis stengiames aplankyti, del grozio, ramumo ir smagiu maudyniu, bet apsistoti ten nesirenkam. Bet maciau, kad vaikams ten rojus - smelis smulkus ir svelnus, krantas gileja labai pamazu, ten ir dvidesim metru nuejes pilnavertiskai nepaplaukiosi biggrin.gif , vanduo i jura netraukia, papludimys milziniskas, vietos ten per akis, vaikai su aitvarais rankose laksto. Grozis wub.gif Bet... ten tik savarankiskai gali apsistoti, nes dideliu viesbuciu nera, todel organizatoriams dirbti su maziukais neapsimoka. O ir paklausa musu tautieciu kita visai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Karigailė @ 2016 06 29, 11:38)
Nepanikuoju ir aš kolkas, bet pamąstyt yra apie ką smile.gif Į priekį tai kažkaip ramiau, oro uosto teritorijos nepaliksim. Nors terminalus keist reiks, bet tikiuos, kad viduj bus galima pereit, nereiks lauk eit  g.gif O atgal skrendant teks iš vieno oro uosto į kitą pervažiuot. Dvigubas pavojus, tsakant biggrin.gif

Jus is tarptautinio i vietiniu skrydziu terminala eisite? Sabiha Gokcen tai tarptautiniai ir vietiniai tame paciame pastate. O tarkim dalamane atskirai tie terminalai. Man rodos ir Antalijos atskirai. Jus pasigooglinkite plana oro uosto, maziau neaiskumu atskridus mirksiukas.gif
As tai apie savo isivaizduojamus pavojus patylesiu, o tai mano fantazijos toli nesa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2016 06 29, 12:29)
Nesakau, kad blogai jog jums patinka akmenuotas krantas wink.gif tik iš jūsų posto supratau, kad akmenys, o ne smėliukas pliaže yra privalumas  4u.gif

Man būtent taip ir yra - akmenukai pliaže privalumas, nei tas zvyrsmelis...
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 06 29, 12:57)
Jus is tarptautinio i vietiniu skrydziu terminala eisite? Sabiha Gokcen tai tarptautiniai ir vietiniai tame paciame pastate. O tarkim dalamane atskirai tie terminalai. Man rodos ir Antalijos atskirai. Jus pasigooglinkite plana oro uosto, maziau neaiskumu atskridus  mirksiukas.gif 
As tai apie savo isivaizduojamus pavojus patylesiu, o tai mano fantazijos toli nesa  lotuliukas.gif

Taip, turėsim pereit iš tarptautinio į vietinį. Atatiurke. O atgal grįžtant iš Sabihos važiuosim į Atatiurką, aš lengvų kelių neieškau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diola @ 2016 06 29, 11:41)
O paduodant pasa su €, pasaket-papraset kokio kambario norite, kokreciai nurodet? ar tiesiog padavet ir koks bus toks? wink.gif

Mes irgi žadama šiemet dėti blush2.gif Tai irgi įdomu, ar iškart sakyti ko norim?
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2016 06 29, 11:32)
Reikia iki rytojaus sumokėt likusią sumą, o rankos nekyla po visų išpuolių sad.gif Gal neverta bijot, o gal verta.... Pernai irgi berots likus mėnesiui iki kelionės buvo tie įvykiai baisūs Tunise. Per kažkokius parazitus visas pasaulis ramybės neturi.

Mes negalim jums užtikrintai pasakyti kas bus..nes nežinom tų debilų ketinimų. unsure.gif Aš asmeniškai vykčiau. Stambulas už tūkstančio km. Sprogdina ten, kur daug potencialių aukų...

QUOTE(Smurka @ 2016 06 29, 12:00)
Buvo paskelbę, kad kels ir ne bet kur, o į Antaliją. Be to, ISIS ir Lietuvą buvo (yra)  įtraukusi į juoduosius sąrašus. Tai ką dabar daryt? Gyvas į žemę nesulįsi.

O šiaip aš fatalistė. Jei jau lemta nuskęsti, tai tikrai nesudegsi

Mano vyras irgi tą patį sako... drinks_cheers.gif Saugaisi teroristo, o žėk mirsi nuo infarkto senelių namuose...
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2016 06 29, 14:39)
Mes negalim jums užtikrintai pasakyti kas bus..nes nežinom tų debilų ketinimų.  unsure.gif Aš asmeniškai vykčiau. Stambulas už tūkstančio km. Sprogdina ten, kur daug potencialių aukų...
Mano vyras irgi tą patį sako...  drinks_cheers.gif  Saugaisi teroristo, o žėk mirsi nuo infarkto  senelių namuose...

Na nebūčiau tuom tikras - vienas teroro aktas bet kuriame viešbutyje galutinai uždaro užsakomųjų skrydžių turizmo biznį Turkijoje, taip kaip tai įvyko Tunise ar Šarme
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 06 29, 12:53)
Na nebūčiau tuom tikras - vienas teroro aktas bet kuriame viešbutyje  galutinai uždaro užsakomųjų skrydžių turizmo biznį Turkijoje, taip kaip tai įvyko Tunise ar Šarme

Tą ir be tamstos "genijaus" mes suprantam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 06 29, 12:05)
Man būtent taip ir yra - akmenukai pliaže privalumas, nei tas zvyrsmelis...

kad jums, tai aš supratau. Bet man pasirodė, kad norit pasakyti jog apskritai akmenys pliaže yra viešbučio privalumas biggrin.gif "Puikus prabangus viešbutis su Akmenuotu paplūdimiu kviečia jus..." biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasniuke @ 2016 06 29, 12:25)
Mes irgi žadama šiemet dėti  blush2.gif Tai irgi įdomu, ar iškart sakyti ko norim?

mes tai nieko nesakėm. Įdėjom ir tiek. Patys gi supranta su kokiu tikslu dedi pinigėlius smile.gif
Atsakyti
Žada leisti rusų turistus į Turkiją.

http://www.delfi.lt/...s.d?id=71684318

Įdomu kaip keisis kainos g.gif Kad nepigs tai jau tikrai ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alls: 29 birželio 2016 - 13:44