QUOTE(Tylene @ 2016 06 29, 11:29)
Aaa Sidėj, o aš apie Beleką kalbėjau

normalus smėliukas, be jokių ten žemių

Nesakau, kad blogai jog jums patinka akmenuotas krantas

tik iš jūsų posto supratau, kad akmenys, o ne smėliukas pliaže yra privalumas
Man akmenukai, privalumas

Pataros papludimyje galiu isbuti laaaabai neilgai. O ten naturalus, smulkaus smeliuko papludimys. Ten aplamai, kopos, primenancios musu pajuri. Man ten ir grazu, i maudytis smagu, nes praktsikai visada bangos. Pirma karta buvau, tai vanduo svarus, taciau del smelio juroje nebuvo skaidrus. O kitais metais ten buvom ir nors bangos, taciau vanduo buvo labai skaidrus, dugnas matesi net toli nuplaukus. Taip ir nesuvokiau, nuo ko tas drumstumas priklauso, gal dar nuo kokiu sroviu. Zodziu viskas ten fantastiska, taciau po kiek laiko smelis erzinti pradeda. Ir dar taip stipriai

Kas vienam privalumas, kitam didelis minusas gali buti. Todel Patara vis stengiames aplankyti, del grozio, ramumo ir smagiu maudyniu, bet apsistoti ten nesirenkam. Bet maciau, kad vaikams ten rojus - smelis smulkus ir svelnus, krantas gileja labai pamazu, ten ir dvidesim metru nuejes pilnavertiskai nepaplaukiosi

, vanduo i jura netraukia, papludimys milziniskas, vietos ten per akis, vaikai su aitvarais rankose laksto. Grozis

Bet... ten tik savarankiskai gali apsistoti, nes dideliu viesbuciu nera, todel organizatoriams dirbti su maziukais neapsimoka. O ir paklausa musu tautieciu kita visai
Papildyta:
QUOTE(Karigailė @ 2016 06 29, 11:38)
Nepanikuoju ir aš kolkas, bet pamąstyt yra apie ką

Į priekį tai kažkaip ramiau, oro uosto teritorijos nepaliksim. Nors terminalus keist reiks, bet tikiuos, kad viduj bus galima pereit, nereiks lauk eit

O atgal skrendant teks iš vieno oro uosto į kitą pervažiuot. Dvigubas pavojus, tsakant
Jus is tarptautinio i vietiniu skrydziu terminala eisite? Sabiha Gokcen tai tarptautiniai ir vietiniai tame paciame pastate. O tarkim dalamane atskirai tie terminalai. Man rodos ir Antalijos atskirai. Jus pasigooglinkite plana oro uosto, maziau neaiskumu atskridus
As tai apie savo isivaizduojamus pavojus patylesiu, o tai mano fantazijos toli nesa