Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA

QUOTE(Kristalė* @ 2016 06 29, 00:40)
Tai va , kad ne per isankstinius, todel ir suabejojau g.gif

klauskite agento smile.gif viskas priklauso tik nuo jo
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2016 06 29, 06:44)
Mes vakar irgi sumokėjom viską iki galo ir čia tik pist! Aš galvoju, kad gal dabar kaiptik bus dar budresni visi, oro uostuose ypač. Merginos, kurios skridot paskutinėm dienom, ar padidėjęs saugumos Antalijos oro uoste? Ar toks pat balaganas kaip prieš 5 metus?

Kažkaip nėra to balagano...žmonių nėra daug,o turint omeny,kad dirba tik antras terminanalas,pirmas visai uždarytas,dėl turistų trūkumo,tai kažkaip ir nepastebėjau ,kad darbuotojai būtų akylesni,ar apsaugos daugiau... tuščia,žodžiu. Į priekį pasų kontrolę išvis labai greitai praėjom-jokių eiliu,net nustebom lotuliukas.gif atgal jau ilgai eilėj stovėjom,bagažą priduot,nes kažkokia mokinė dirbo,tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2016 06 28, 21:10)
Iskart i pasa dejom. Tylene mane pamokino,ji irgi toki kambari gavo. 😃 Pries mus lietuvius iskart apgyvendino. Mums liepe nueiti velyvu pusryciu. Po pusvalandzio grizus jau buvo kambarys paruostas.

Mazdaug kiek reiktu deti I pasa? blush2.gif

QUOTE(Neili @ 2016 06 28, 23:49)
Ką tik iš Sidės. regionas fantastiškas. Bent man atrodo, kad viskas priklauso nuo viešbučio. O  Sidės paplūdimiai smėlėti. jokių batų nereik . nežinau kam gali nepatikt:)

Kuriam visbutyje buvote?
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 06 29, 06:57)
Mazdaug kiek reiktu deti I pasa? blush2.gif

10 eurų užtenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2016 06 28, 20:10)
Jei noriu keisti viesbuti i kita, ar prarasiu avansa? Pirkta is Tezu, ne per isankstinius  ax.gif

Mes irgi pirkom ne per isankstinius. Keitem krypti, avansa iskaiciavo i kaina. Tad keiciant viesbuti, tikrai neturetumet prarasti avanso wink.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2016 06 28, 13:18)
Kalniukai dirba 10-12 ir 14-16 val. Kasdien baseine vyksta vandensvydis, darts`ais zaidzia,popiet futbolas,bet ten daugiau vyresniems. Pliaze tinklinis. Gala nakties nera kiek suprantu. Bent jau stenduose nemaciau. Alkoholiniai gerimai visi vietiniai, sprite,cola,fanta irgi vietine. Tik mini bare originalios skardines. Lobby bare yra Smirnof degtine.Man minusai: smelis juroje,krastovaizdis joks. Mes pirma karta Alanijos puseje,tai po Kemero puses nelabai mums vaizdas. Siaip man viskas tinka. Viskas atitinka siumetini musu biudzeta. As adekvaciai ivertinau sio viesbucio kaina, nes juk negali sumoketi 700€ maziau ir gauti tai,ka gavai pernai Amaroj marine.
Ar grizciau? Ne. Grisim i Kemero puse.

kodėl nepatinka smėlis jūroje? bigsmile.gif man tai kaip tik pliusas:) nereikia jokių vandens batų ax.gif
Jei išmestų vėl tokią kainą- 215 eurų savaitei žmogui- aš grįščiau ten net nedvejodama biggrin.gif

Kokteilius gi daro kokius tik nori g.gif kokio paprašai-tokį ir padaro. Jei ne lauko bare prie restorano, tai tame bare, kuris yra viduje. Labai skanūs spalvoti nealkoholiniai kokteiliai (alkoholio aš nevartoju ). Vyras ragavo alkoholinius. Gal ir vietinės gamybos, bet nesiskundė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2016 06 29, 08:28)
kodėl nepatinka smėlis jūroje?  bigsmile.gif  man tai kaip tik pliusas:) nereikia jokių vandens batų ax.gif

Man nepatinka... Jis ne purūs - toks purvinas atrodo ir bjauriai lipnus... Aišku ir jūra suresne nei Baltijos, gal todėl ir tas smėlis toks... Išlipus pirmiausia ko noris - nusiplaut druskas ir smelius... Kemere, kur akmenukai - tos problemos neber smile.gif . Bet aišku, kiekvienam savo... Vat ko TR ilgiuos - tai grynai Palangos, Nidos smeliuko...
Atsakyti
QUOTE(eduardic @ 2016 06 29, 01:43)
Nepanikokit.visi ivikiai viksta Stambule arba Ankaroj.tai labai toli nuo kurortu.O kurortose kolkas kaip ir buvo,ramu!dabar europoj neka saugiau,Belgija,Prancuzija.aisku nerimas yra.bet panikoti manau tikrai nereikia.

Nesusprogti aš bijau, nes tai labai maža tikimybė, palyginus kiek žmonių žūsta pasaulyje ir kiek iš jų procentaliai susprogdinami. Bijau, kad Turkijai ir taip sunku, o tokie pasirodymai + neprideda.
kadangi, šįkart jau ataka buvo nukreipta į oro uostą (turistus), o ne policija, kaip ankstesni sprogimai, belieka 'pajuokauti' kurortuose ir Turkija užsidarys, kaip ir Egiptas.
O Turkijoj man labai gerai cool.gif

Dėl oro uostų, aš skridau per gazipaša (alanya), tai toks vietinės reikšmės su vienu nusileidimo taku. niekas nieko netikrino, ir vandeni kibirais nešti galėjai ir vežimėlis netilpo pro 'rengena', tai netikrino, nors ir metalinių mašinėlių prikrautas buvo. Tik plančetės reikėjo įjungti.

Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 06 29, 07:55)
Man nepatinka... Jis ne purūs - toks purvinas atrodo ir bjauriai lipnus...  Aišku ir jūra suresne nei Baltijos, gal todėl ir tas smėlis toks... Išlipus pirmiausia ko noris - nusiplaut druskas ir smelius... Kemere, kur akmenukai - tos problemos neber smile.gif .  Bet aišku, kiekvienam savo... Vat ko TR ilgiuos - tai grynai Palangos, Nidos smeliuko...

kažkaip man nepasirodė purvinas smile.gif nemaniau, kad turkijos viešbučiai specialiai priveža akmenukų, kad išsprestų šitą smėliuko "problemą" biggrin.gif , kaip kad rašot, kad "Kemere tos problemos nebėr" ax.gif visada buvau tikra, kad būtent smėliuko atsiveža, kad išsprestų akmenų problemą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2016 06 29, 08:28)
kodėl nepatinka smėlis jūroje?  bigsmile.gif  man tai kaip tik pliusas:) nereikia jokių vandens batų ax.gif
Jei išmestų vėl tokią kainą- 215 eurų savaitei žmogui- aš grįščiau ten net nedvejodama  biggrin.gif

Kokteilius gi daro kokius tik nori  g.gif  kokio paprašai-tokį ir padaro. Jei ne lauko bare prie restorano, tai tame bare, kuris yra viduje. Labai skanūs spalvoti nealkoholiniai kokteiliai (alkoholio aš nevartoju ). Vyras ragavo alkoholinius. Gal ir vietinės gamybos, bet nesiskundė.  biggrin.gif

Ir man aktualu nealkoholiniai kokteiliai! A nemokamai daro? Nu brač, gerai tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2016 06 29, 06:44)
Mes vakar irgi sumokėjom viską iki galo ir čia tik pist! Aš galvoju, kad gal dabar kaiptik bus dar budresni visi, oro uostuose ypač. Merginos, kurios skridot paskutinėm dienom, ar padidėjęs saugumos Antalijos oro uoste? Ar toks pat balaganas kaip prieš 5 metus?
Papildyta:
Vyras mane apramino, sako 60 mln.per metus keliauja per Stambulo oro uostą, kad tai tik atsitiktinumas, viskas vyko ne viduje, o prie įėjimo, reiškia apsaugos veikia. Manau, dabar jau tikrai, kad Turkijoje bus dar saugiau, nei bet kur kitur, nes bus visi 100 kart budresni.Kad tik budrumas per mėnesį neišgaruotų biggrin.gif

Mes irgi vakar susimokėjom galutinai už kelionę... neramumas yra... bet ką darysi... aš irgi bandau mąstyti taip, kaip Jūsų vyras biggrin.gif gal palengvės...
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2016 06 29, 08:33)
Ir man aktualu nealkoholiniai kokteiliai! A nemokamai daro? Nu brač, gerai tada smile.gif

aha, nemokamai smile.gif pvz.lauko bare prieini ir pasakai, kad nori "raudono su geltonu" biggrin.gif kadangi aš pavadinimų nežinau, tai spalvą pasakydavau ir sumaišydavo ax.gif
o iš kitos pusės to baro, ruošia tikrą turkišką kavą (kam atsibosta ta silpna kava, gali gerti jų stiprią smile.gif
Atsakyti