Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Erode @ 2016 06 30, 21:39)
Ainu ir nesirodo, mamka tingi.

Mamkai atostogai mirksiukas.gif poryt savaitgaliui Kijevą bandysim patyrinėt, o kitą savaitę į gimtąjį pajūrį lėksim. Žinant mūsų "sėkmę", kita savaitė prie Baltijos turėtų būt ištisai lietinga, gal net kokia šlapdriba, galit nevažiuot. rolleyes.gif Ainu su Čija atostogauja pas giminaites kaimuke.
Atsakyti
Ruste, liūdžiu kartu su tavimi... console.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 30, 23:17)
Kingas... Nu ką, pasakysiu, merginos. Imperatorius ten, ne Karalius. Teroristų teroristas. Magnun, prisiminiau Tavo katinuką. Juodąjį Maurą.
Jis nieko nedaro. Atsisėda ir sėdi šalia, nieko nedaro. O jos kažkodėl nervinasi...  unsure.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Žodžiu, pas mus yra taip - Kingas laksto po namus nuo 0,00 iki 8,00, gasdina katukus, Fogi ir Nika draugauja su Kingučiu, jis juk geras katinas. Pati mačiau, žinokit, eina katės ir abidvi uodega Kingui per snukį brauko - o čia juk yra gerai, ar ne? Ir Fogi sako jam - mmhhrrrmiau...MatytTaveGeriau...
O Tašė... Tašė kaip visada - Tašė yra opozicija.  lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif Moteriskes... hihihi.gif
Tai kodel tada rasai, kad Kingas gazdina katukus, jei jos is proto eina del jo demesio,a? bigsmile.gif biggrin.gif

O kur foto??? Jo toks snukis mielas, as irgi eiciau kaip Tavo kates,,, lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 01 liepos 2016 - 06:09
Jabas rytas 4u.gif
Erode - džiugu, kad Fogytė atsigavo 4u.gif Mauro fintas visada būdavo atsigulti nekalta poza ir visi jo bijo biggrin.gif Kruopos su Mika Mauras negazdina, jos jį per daug myli ir gerbia kad jis jas gazdintų smile.gif Grikio irgi negazdina, kartais tik špypšteli, Grikis irgi klauso Mauro, o štai ankstesniam tėvukų katinui tai kliūdavo nuo Mauro psichologinio teroro smile.gif
Giliukas kokį baseiną turi bigsmile.gif
Apus sėkmės tai pas gydytojus 4u.gif turiu omeny dėl kelių biggrin.gif dėl durnumo, tai tegul negydo biggrin.gif o tau ar pačios kelių virnelės pabiro ar problema su sąnariais, turiu omeny sąnarių jungiamieji audiniai?
Erendira - jeigu turėsi kokį reikalą pro mane važiuoti, skambtelk 4u.gif įsimečiau boksą bagažinėn 4u.gif

Vakar vakaro poilsis
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Apus, sėkmės pas gyduoklius 4u.gif
Kruopa elegantiškai guli wub.gif
Grikis kaip maišas nuvirtęs lotuliukas.gif
Karšta visiems.Aš savo bomžiuko nematau per dienas, rytą atlekia, pavalgo ir vėl laukan. Rytą, kai šunis vedžiau, mačiau tupi prie upės.
Visiems gero penktadienio 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
labas rytas labas rytas smile.gif
lija smile.gif
vakare turėjom piknikauti tai kaži ar lietutis nesugadins planų smile.gif
taigis vakar kai visada išėjom su savo panele į balkoną pakvėpuoti o ir girdim kažkas virš galvų ant turėklų nagus galanda. Užvertėm galvą- ogis kaimynėlis mūsų smile.gif smile.gif bet išdidinus nuotrauką matosi kad kaimynėlio snukučiui labai ne kažką, ta prasme toks jausmas kad akys išvarvėję visos ir net snukutis sulipęs unsure.gif bet kai žinant kokie žmonės ten gyvena tai katinas dar neprastai atrodo. tai vat jums- katinas baigia amžių nugyvent, laipo turėklais beveik 4 aukšte ir ką jūs jam....
nu lubos negražios...sutinku... bet kai šitie atviri balkonai tai vis nulyja smile.gif

user posted image

o čia maniškė stebi aplinką smile.gif neišsigąskite- ten tik galvą ikiša smile.gif pati ne nepralystų smile.gif

user posted image

o mėgstamiausia vieta va po kėdute- taip ramiai sėdžiu ir aplinką stebiu.... ir tai vienos nelabai paliekam, nors man atrodo šiaip proto turi ir nešoks tikrai, bet o maž netyčia... tai sėdi kartu dažniausia su kažkuo smile.gif jau net uošvis MB sakė- marti ne sodus ravi o su katinu balkone sėdi bigsmile.gif biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Pas mus dėžutė, kurią jumečiau ant grindų kad kitą dieną išmesti, panašu apsigyveno namuose ilgam nes dabar Grikiui yra žaislas Nr. 1 smile.gif po 10 kart per dieną tą dėžę apsimauna smile.gif
user posted image
Snaihytė savo valdas apžiūrinėja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 01 liepos 2016 - 08:20
Labas rytas 4u.gif

Magnun, tik nesakyk, kad Grikis šita dėžute savo prašmatniąją taliją maskuoja :hhihi:

Pro šalį važiuot neplanavau ax.gif tai gal kai į Dinkines važiuosim? rolleyes.gif

Šiandien išvis geriau būč nesikėlusi - taip tragiškai keičiasi slėgis, kad tiek kavos aš neišgeriu verysad.gif Bet lova ir pora katinų ant pilvo, galvos ir kitų vietų tai padėtų, manau g.gif lotuliukas.gif

Šeštadienį išleidžiu į naujus namus Bitę, sekmadienį tikiuosi paleisti iš karantino Jonuką. Kažkodėl man atrodo, kad jis bus ir už Bitę, ir už Kamanę - jau toks elektrovenikas, vakar vos susitvarkiau narve - kaip žuviukas slidus, tik šmurkšt ir gainiokis po rūsį biggrin.gif O jau murkalius - bus magistras, ne mažiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 01 liepos 2016 - 08:45
Erendira - drinks_cheers.gif tai pas Diinką ir priduosiu tau boksą biggrin.gif
Grikis tai įtariu pečius dėžute platina biggrin.gif
Bitei - geros kelionės į namus ir ilgo ir laimingo gyvenimo savo namuose 4u.gif
Išleisto iš karantino Jonyčio nuotraukų labai lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

Grikio naujas žaislas biggrin.gif

Teisingai Sbaigute, reik savo valdas apžiūrėti... biggrin.gif

O man jau prasideda savaitgalis, važiuojam su bendradarbiais į sodybą su pirtim ant ežero kranto.....ir pagaliau baigsis švenčių maratonas, nes birželį neturėjau nei vieno "laisvo" savaitgalio biggrin.gif gal ir nieko...tik ir namai ir daržai apleisti blush2.gif

ūkį palieku kaimynei. mamytė puikiai rūpinasi mažiais, tai ramu

Gero visom savaitgalio, iki pirmadienio 4u.gif

Beje dar dėl maisto

paraugsiu kibiriuką agurkėlių ir trešnių senobinių geltonai rausvų- didžiulis medis, užteks visiem, dar ir namo galėsit vežtis 4u.gif nair žadėtos gril bulvytės...gal dar sparnelį kokį suorganizuosiu....
Atsakyti
Grikio ne žaislas čia... taliją/gorsetą matuojasi...ir jis lieknas nori būt smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Visoms, kurios planavo su manim važiuoti į Diinkines: vakar nuvažiavau pripildyti kondicionieriaus ir pasirodo, kad ne freono trūksta, o nebeveikia kompresorius. O tai pakankamai brangus malonumas. Kada aš jį prisiruošiu remontuoti , nežinau. Todėl jei važiuojam su mano auto, komforto nebus. Jei norim komforto reikia kito auto.

Giliukas jau namie, baigėsi rūgpienių kaimas? biggrin.gif
Snaigutė po kėde - saugu ir viską matau smile.gif
Giliukas, Kruopytė wub.gif

Apie tas apsaugas. Visai patiko tiklelis su didesniais kvadratais. Tokio tai norėčiau ant vieno balkono lango, kad galėčiau pilnai atidaryti. Kaži jis brangus ir ar pas mus būna g.gif
Vakar buvau Ikejoje ir pagaliau nupirkau lovelį Mėtos bliūdeliams. Radau ir Magnunos rekomenduotą ir dar kitokį. Vakar Mėta bandė su lapcia stumdyti vandenį, tai viskas tan lovelin ir išsilaistė, o ne ant grindų. Dabar nebebegiosiu virtuvėn vien nuo garso stumdomo vandens ax.gif Kaip gerai, kad jums parašiau...
Atsakyti