Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Rustė @ 2016 06 30, 11:52)
Merfe, lauksim foto!

Sveikos visos, pažadėjau foto, ruošiaus kambary padaryt, o vakar grįžtu, namai pilni svečiu biggrin.gif ir bebalkoniai kambariai "nugulti". Labai persiprašau merginos, bet nufotografavau balkone, o jis remonto įkarštyje, tai nekaip labai atrodo blush2.gif . Bet esmė matysis.
Čia seniau daryta nuotrauka taip, užtverta ertmė, atrodo iš šono
user posted image
Taip lystelė atsiremia į atversto lango apačią
user posted image
Taip įsistato į atversto lango viršuje (balkonas)
user posted image
bendras soninis vaizdas (balkonas)
user posted image
Labai prašau, tik negalvokit, kad "tokią konstrukciją" siūlau kaip patį puikiausią variantą doh.gif . Aš gerokai gluštelėjus, bet tikrai ne tiek lotuliukas.gif Tiesiog kai Gralis pas mane atvažiavo, nieko neradau. Langininkai, akis išpūtę, pasiūlė tinklelį nuo uodų...Gyvūnams pritaikytų, manau tada nedarė dar. Pamėginau atsisiųst iš Latvijos. Visiškas sh... Mėginau kitur paieškot, kiek pamenu, labai "įkando" kaina. O daryt kažką tai reikėjo.Taip va, laikinai, ir susigalvojau kaip padaryt, kad nenutiktų bėda. O paskui taip įpratom, kad taip rankos ir nebedaėjo. Čia, mielosios, " taupos variantas". Man pasiteisino. Katinas saugus. Daug kartų stebėjau nariuotakojų medžiokles. Atsistoja, bet tik tiek. Mėginau pažiūrėt ir išėmus "barjerą" Deja, kiša ir galvą ir koją...
Atsakyti
Merfe, man visai thumbup.gif sprendimas tie tavo basliukai. Rodysiu MB.
Atsakyti
Daredi - kol kas palnuokim taip - jeigu bus daugiau žmonių ir reikės didesnės mašinos, važiuosim su tavo. Jeigu bus mažiau žmonių tai važiuosime su mano odinėm sėdynėm smile.gif
Merfe - konstrukcija gerulė thumbup.gif
Tvirtesnio tinklelio yra pirkti Senukuose, ta prasme matuojamas tinklelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 07 01, 10:03)
Merfe, man visai  thumbup.gif  sprendimas tie tavo basliukai. Rodysiu MB.

Ot ilgai žvengs. Bet gi ieškojimuose gimsta atradimai lotuliukas.gif
Magnuna, kad senukuose tinklelio yra žinau. Dabar jau ir langų gamintojų yra, kurie padaro tinklelius katinam. Reikalas tik tas, kad tada langas turi būti atidarytas. Tinklelis nuo atversto lango bėdos neapsaugo. Nebus didelio skirtumo pakibs atviroj ertmėj ar apsaugotoj tinkleliu. Čia ir yra esmė, kad sprendžiam atverto 45 kampu lango bėdą g.gif
Aš tai važiuosiu senukuosna kokios spygliuotos vielos pirkt. Gaminsiu atitvarą namie....
Nius, tai ką, naują siurblį parsitempei. Nagi nagi, rodyk kaip kokybė?
user posted image

A tai ką, rimtai nebebus to, ant kurio mėgau važinėtis?! Nu, nežinau ar tu čia gerai sugalvojai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 01, 07:08)
lotuliukas.gif Moteriskes... hihihi.gif
Tai kodel tada rasai, kad Kingas gazdina katukus, jei jos is proto eina del jo demesio,a? bigsmile.gif  biggrin.gif

O kur foto??? Jo toks snukis mielas, as irgi eiciau kaip Tavo kates,,, lotuliukas.gif  bigsmile.gif

Padarysiu, kai iš dėžės išlys, nuėjo gult, su Taše ėmėsi. Vos numaldžiau čia.

Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2016 07 01, 07:22)
Jabas rytas  4u.gif
Erode - džiugu, kad Fogytė atsigavo  4u.gif  Mauro fintas visada būdavo atsigulti nekalta poza ir visi jo bijo  biggrin.gif  Kruopos su Mika Mauras negazdina, jos jį per daug myli ir gerbia kad jis jas gazdintų   smile.gif  Grikio irgi negazdina, kartais tik špypšteli, Grikis irgi klauso Mauro, o štai ankstesniam tėvukų katinui tai kliūdavo nuo Mauro psichologinio teroro  smile.gif

Vakar vakaro poilsis

Jetau, mamka lango neuždarius, nešoks katiniukai? Man dabar paranoja... Visur viską barikaduoju.
Gralis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Merfe, jis mano MB numylėtas - sako, čia tai katinas... O Kingas, kad ir glostos ir meilus, bet sako, kas čia per katinas, kad manęs bijo. O Tašė tai katė. Tašė apskritai visus vyrus dievina, šalia kelio eina, myli, ateina kasytis ir glostymų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 01 liepos 2016 - 11:33
Magnuna nežinau kas ten subiro... šiandien nežvenkit " kardiogramą padarė" liepė "siūsią " priduot ir dar kraują. Mano nuomone tik vienas rentgenas buvo į tą pusę, gavau nuskausminamųjų ir pirmadienį žiūrės....
Atsakyti
Erode - ne nešoka. Jiem tiesiog nėra poreikio šokti. Viską mato pro apatinius stiklus. Kadangi balkono dtiklai nėra sandarūs, pro plyšius oras įeina twi ir dėl gaivaus oro gūsio irgi jėra poreikio šokti, musiukus vabaliukus irgi pro plyšius apačioje ir šonuose gaudo. Kažkokio bortelio ant kurio galėtų užšokti irgi nėra. Prie draskyklės laikau vųsada bent du stiklus uždarytus kad nebandytų nuo draskyklės lipti - Kruopa bando kartais bet kadangi tiesiog nėra ant ko lipti tai ir pasibaigia viskas net neprasidėjus. Dėl viso pikto vienų nepalieku jeigu iš namų išeinu ir naktimis jei palieku stiklus atidarytus, prisegu tinklelį prie stiklų. Šiaip labai džjaugiuosi savo balkonu, puikus variantas kad yra stiklintas iki apačios - katinams tiesiog nėra poreikio šokti, iską ko reikia ir taip apačioje turi. Nešoka net jeigu ant uždarytų stiklų viršuje nutūpia kokia musė, manau jie iš apačios mato kad nėra ant ko užšokti. Juk ant sienos katinai irgi nešoka jeigu mato musę kur palubėje, nors aišku būna ir išimčių
Gralis vertiną naują siurblį biggrin.gif man rodks biškį per mažas Graliukui g.gif
Apus - aš biškį turiu problemų su sanariais, paveldėjau iš tėčio pusės. Tai vat, labai neblogai pastiprinti jungiamuosius sanarių audinius, tik nesijuok, želatina smile.gif aš perku paprastą maistinę želatiną, anksčiau pirkdavau pc, dabar perku cpecializuotise prieskonių parduotuvėse ir receptas toks - iš ryto šaukštą želatinos užpili trečdaliu stiklinės vandens ir palieki iki vakark išbrinkti. Parėjus po darbo užpili išbrinkusią želatiną jarštu vandeniu kad ištirptų ir išgeri, kad skaniau būtų galima sulčių dar įsipilti. Ir taip geri mėnesį. Po 4-6 mėnesių kartoji. Aš jau keletą metų vis pageriu, labai neblogai mano sanariai jaučiasi. Esmė tame, kad želatina gaminama iš kremzlių kurios ir yra sanarių jungiamasis audinys, taigi stiprini savo sąnarius ir endrą būklę gerini 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 01 liepos 2016 - 11:53
QUOTE(Erode @ 2016 07 01, 11:07)
Papildyta:
  Merfe, jis mano MB numylėtas - sako, čia tai katinas... O Kingas, kad ir glostos ir meilus, bet sako, kas čia per katinas, kad manęs bijo. O Tašė tai katė. Tašė apskritai visus vyrus dievina, šalia kelio eina, myli, ateina kasytis ir glostymų.

Erode, smagu, kad tiko boksiukas ir ačiū užu lauktuvę ax.gif
Gralis dėkoja 4u.gif Ale va, kaži kaip ten su ta "meila" būtų kai;
- tektų kompensuot santechnikui už dievai žin kokią detalę, staigiai nuknistą iš "lobių lagaminėlio" ir pakištą lyg ir po spinta, bet nerastą.
- nusipirkus teliką ir nusprendus ant sienos jį tvirtint vėliau ( ai, pabus pastatytas, paskui pakabinsim), susirinkt jį nuo žemės su sugrūsta matrica... Tobiš, nius, gedimas negarantinis...
- vartyti akis, kai apsaugą įvedinėjančiam atstovui vis nesiseka susijungt su pultu, o nuėjus koridoriun, matyti, kad laidelio įvadą, kai kas jaukiai čiaumoja, mandagiai padalinęs pusiau.
- atsikėlus ryte, apsimiegojus eit virt kavos ir mėgint išlaikyt lygsvarą, paslydus ant avinžirnių pamaišytų su aliejum, nes kažkada naktį jie mistiniu būdu išsiveržė ne tik iš spintelės bet ir iš maišelio, beigi paskelbę karą aliejui, nuvertė jį nuo sosto ir tuoj pat jam pasidavė.
- plaunant grindis (siurbiant, at šiaip ką darant gerokai pasilenkus) vožtis galva sienon, kad net žvaigždutės pabirtų, nes kai kas jaučiasi dar mažulyčiu ir nusprendžia, kad tavo nugara pati geriausia sopkelė poilsiui.
- kviesti meistrą "dukofkei" ir nevispročio balsu aiškinti, kad nulūžo kažkas, nes katinėlis užlipo... ant atidarytų durelių. Ir... ir... nieko neatsakyti į kvailą klausimą: jūs ką ten gepardą laikot? Neatsakyti, nes gi norisi, ka ans ateitų.
Taip, kad TB, gal geriau lai myli gražuolį Kingą. O bijot jis nustos, pamatysit biggrin.gif Tašiukė, kokia moteriškai gudri biggrin.gif Džiugu, kad Fogytei nieko rimto ir jau atsigauna banditavimui.
Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2016 07 01, 13:40)
Neatsakyti, nes gi norisi, ka ans ateitų

Šis damušė lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ir nepyk, kad juokiuosi, nors kompensacijai galėčiau papasakoti, ką my**imo būdu man sunaikinusi Zuzia, bet, tikiuosi, tau tokios kompensacijos neprireiks ax.gif

Bet televizorių, vadinasi, pakabinti reik kuo greičiau g.gif Pedras mūsuose turi maždaug 1/3 Gralio destrukcinių galių, bet jis turi krūvą kompanijos....
Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2016 07 01, 13:40)
- kviesti meistrą "dukofkei" ir nevispročio balsu aiškinti, kad nulūžo kažkas, nes katinėlis užlipo... ant atidarytų durelių. Ir... ir... nieko neatsakyti į kvailą klausimą: jūs ką ten gepardą laikot? Neatsakyti, nes gi norisi, ka ans ateitų.

Bože, Merfe, žvengiau balsu skaitydama, bet šitoj vietoj beveik nusivožiau nuo kėdės su ratukais lotuliukas.gif Gerai, kad viena, nei kolegų, nei klientų....
Mano silpna nervinė sistema ir plona pininginė neatlaikytų Gralio vojažų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2016 07 01, 11:10)
Daredi - kol  kas palnuokim taip - jeigu bus daugiau žmonių ir reikės didesnės mašinos, važiuosim su tavo. Jeigu  bus mažiau žmonių tai važiuosime su mano odinėm sėdynėm  smile.gif

Pasakei ir šventa mirksiukas.gif
Atsakyti
Merfe, tavo pasakojimą nusiunčiau ir MB ir kolegei, negaliu gi viena kikenti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 07 01, 12:52)
Šis damušė   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir nepyk, kad juokiuosi, nors kompensacijai galėčiau papasakoti, ką my**imo būdu man sunaikinusi Zuzia, bet, tikiuosi, tau tokios kompensacijos neprireiks  ax.gif
Bet televizorių, vadinasi, pakabinti reik kuo greičiau  g.gif  Pedras mūsuose turi maždaug 1/3 Gralio destrukcinių galių, bet jis turi krūvą kompanijos....

Baik, ko gi čia pykt? Ui, nea, jergutėliau aš tai dorai atjaučiu visus, katriem katukai kokiu tai būdu turtą naikina ax.gif
UHU, reikėtų kabint. Arba nežiūrėt kur drugelius rodo. Ne, vistiek geriau kabint, arba kaip nors nusipirkt tokį,jei sekcijoj kokioj vieta telikui yra, kad tasai visisškai be tarpų įsistatytų. Mes po drugelių gaudymo kai pirkom pastatomą, tai rinkomės, kad nepriekaištingai įsimontuotų reikiamon vieton. Ir dar prigręžėm prie sekcijos teliko stovo apačią doh.gif.
Ta dalis kur turi krūvą kompanijos doh.gif Net slabna pasidarė, pagalvojus apie panašius kompanjonus...

Daredi, širdele, nu ir ką darytum? Ant Graliuko gi etiketės "pavojingas silpnų nervų ir ribotas finansines galimybes turintiem sausanosiam" - nebuvo. Aš irgi tokio nebūčiau ėmus. Nesidžiaugiu tais vojažais, bet, kad nuo pirmos dienos taip. O aš to katino taip norėjau, taip laukiau ( nugriūkit, 7 mėnesius), kad auklėt... ai, nu nesigavo blush2.gif
Šponkiuk, che, che, che, taip sakant, pasikikenkit... kaip tikri lietuviai, ane? lotuliukas.gif Oi, pamišau pasakyt ačiū, kad vakar į knygas.lt nukreipei. Spavot nespalvoju, bet detektyvų užpirkau truputį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 01 liepos 2016 - 14:04