Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Magnuna @ 2016 07 04, 17:26)
Gielux - parašyk į Až kurioj Vilniaus pusėj gyveni  smile.gif  Jaučiu susirankiosiu keliauninkes ir pas Daredi susirinksim  4u.gif  kiek suskaičiuoju gaunasi 5 vienetai suaugusių (Daredi, Aš, Colomba, Erodė, Gielux)  ir vienas vaikas (Erodės Jomantas)  smile.gif

Magnuna, ar mes tilpsim??mano Jomis ne toks mažas...

Papildyta:
QUOTE(gielux @ 2016 07 04, 18:57)
Parašiau. Bet tik jei patogu ir jei telpu į ekipažą  unsure.gif nenoriu sudarinėt nepatogumų

Nepatogu kelnytes per galvą mautis... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 07 04, 18:06)
1,Magnuna, ar mes tilpsim??mano Jomis ne toks mažas...

Papildyta:

2,Nepatogu kelnytes per galvą mautis...  schmoll.gif

1,Man tas pats klausimas unsure.gif bo galvų štukių manau per daug. g.gif

2,Ir kai vaikai nu tą, aną ...į kaimyną blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 07 04, 19:10)
1,Man tas pats klausimas  unsure.gif bo galvų štukių manau per daug.  g.gif

2,Ir kai vaikai nu tą, aną ...į kaimyną  blush2.gif  lotuliukas.gif

[QUOTE]
Jei ką, tai trauksiu savo mašinuką, ryt pataisyti turi.
Atsakyti
Sveikos sveikos sveikos, tai gyvenate susitikimo nuotaikomis smile.gif gero jums susitikimo smile.gif lauksim įspūdžių ir nuotraukų smile.gif
kas klausėt iš kur aš, tai aš iš Panevėžio apskrities smile.gif man toli, plius tomis dienomis būsiu užimta ir ne namuose, tai niekaip smile.gif

Aist, noriu paklaust o ukrainoje šiaip viskas gražu ramu ir karo atgarsių jokių? unsure.gif

o čia į dėžutizmo temą. Radom gerą dėžutę bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif vis matuojamės ir nenusprendžiaM - tai ta uodega telpa ar netelpa....
va TELPA

user posted image

o va čia bral pasirodo NETELPA biggrin.gif

user posted image

4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 04 liepos 2016 - 18:42
Sveikos smile.gif
Gražus Aist reportažas ax.gif . Norėčiau tikrų ukrainietiškų barščių paragauti, o bilietų kainos į baletą tai išviso kosmosas bigsmile.gif . O kokios ten algos pas juos g.gif .
QUOTE(diinka @ 2016 07 04, 14:09)
  Oras Kaune šiandien fantastiškas, šviečia saulė, nekaršta  biggrin.gif

Tikrai g.gif , nes man tai be švarkelio buvo šalta biggrin.gif . Ir debesų nemažai, ir palijo biggrin.gif

QUOTE(gielux @ 2016 07 04, 15:47)
Su  vaivorykštėm, sėdim penktadienį pas tėvus sode, o ten mano katukas po krūmu užkastas prieš gerų 20 metų. Sakau savo merginom, čia mano Rainiuks, dabar ant vaivorykštės supas. Į ką mano 15-metė  pareiškė: mam, nusišneki, kokios dar vaivorykštės, jis ką, gėjus  doh.gif  lotuliukas.gif Visi aišku išlūžom  lotuliukas.gif o teip šuolaikiniai paaugliai supranta vaivorykštes  doh.gif  biggrin.gif

Nu bet tikrai daugumai vaivorykštė ir jos spalvos asocijuojasi su mažumomis doh.gif . Mama man skėtį buvo padovanojusi vaivoryštės spalvų (kažkaip nepagalvojusi), man tai kas - skėtis gražus, didelis. O MB neidavo po juo biggrin.gif

QUOTE(Erode @ 2016 07 04, 19:06)
Magnuna, ar mes tilpsim??mano Jomis ne toks mažas...

Papildyta:

Nepatogu kelnytes per galvą mautis...  schmoll.gif

Dar nepatogu ant lubų miegoti, nes kaldra krenta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ozis tupi man ant kelių! Garbė man neišpasakyta cool.gif

Grįžtant su Ieva iš baseino, matėm vaivorykštę

user posted image

O grįžus namo, parodėm močiutei (buvo likus su Brigita), ir ji mum parodė kur Tiga tupi wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 07 04, 18:10)
1,Man tas pats klausimas  unsure.gif bo galvų štukių manau per daug.  g.gif

Taigi Daredi sakė turi čielą katinų mamkų autobusiuką biggrin.gif sakė bagažinėje sėdynės atlenkiamos, tai mes ten Jomantą įtaisysim, bus bagažinės šefas, Daredi vairuos, aš rodysiu kur važiuoti, o likusios dainuosite biggrin.gif
Erode - o kokis tavo mašins? irgi iš didesnių?
Rine - Panevėžys irgi ne už kalnų marių 4u.gif Snaigytė kad dėžikes matuojasi thumbup.gif
Atsakyti
Maloniu sutikti zemliakiu 4u.gif as is Panevezio beje atrodo Sagyte irgi kilus is ten ania??? blink.gif
Siandien ilindau i sukne kuria pirkau pernai taio ir nebuvau uzsidejus nes prasipleciau nemazai... tai siandien koks geris buvo ja uzsidet ir susisegt.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 07 04, 19:40)

o čia į dėžutizmo temą.  Radom gerą dėžutę  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  vis matuojamės ir nenusprendžiaM - tai ta uodega  telpa ar netelpa....
va TELPA

Bet tai kaip patinka katėms dėžutės. Ir Grikiui tuo pačiu ax.gif . O maniškiams neįdomu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Visgi bijau, kad į Dinkines nevažiuosiu. unsure.gif Per naktį iš Lenkijos keliausiu autobusu į Vilnių ir būsiu Vilniuje apie 9h. O ketvirtadienį laukia kelionė į Kauno klinikas. Tai bijau, kad turėsiu praleisti... verysad.gif
Atsakyti
Giliukas laukia savosios, lauks kiek reikės.

user posted image

V-Rine dilema sunki smile.gif manau odiga telpa smile.gif

Atsakyti
Snaigutė wub.gif Duokit vaikui didesnę dėžutę, matot - netelpa.

Vaivorykštė koks gražus reginys wub.gif Nieko prieš kitos pakraipos žmones neturiu, bet vėliavos spalvas galėjo kitokias pasirinkti . Teko parke girdėti, eina du vyrai, jau suaugę, kaip tik vaivorykštė pakibo.Tai vienas ir sako žiūrėk. pe----tų vėliava doh.gif Tai kaip šnekės vaikai, jei suaugusieji ta nusigaruoja doh.gif
Giliuko kojytės murziukinės wub.gif
Atsakyti