Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

labas vakaras, visos foto ne pas mane biggrin.gif

Ganėm su Vilkra merginas savo, nes vis kažkur susigalvodavo veiklos biggrin.gif

-------------

Buvo nerealiai faina susimatyti, džiugu, kad mano garbanė visas juokino lotuliukas.gif pagerintas vaikas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 07 06, 20:15)
Na va, nieks nelaukia verysad.gif
aš jau visus apėju, pamaitinau, akytes pavaliau tablėtytes sugirdžiau...galvojau kokią foto idėsiu g.gif  g.gif

O jei rimtai, tai labai labai noriu visom padėkoti už puikiai praleista duieną su nuostabiai šiltais žmonėm, ir lietus tikrai mūsų neišgasdinio. Taip pat didelis ačiū už lauktuves man ir katinam ir šunėm. Atskiras ačiū Magnunai už auskarus, kuriuos pati praktiškai atėmiau  blush2.gif

Laukiam laukiam nuo pat ryto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 07 05, 19:47)
Liepos penktą, prieš Dinkines
Susitiko dvi kaimynės
Gėrė alų, kleketavo
Savo katinus skaičiavo
Sakė balius didis bus
Kviečia mergas į svečius!
Tai bus balius neeilinis
Ryt, jau ryt bus tos Dinkinės!

Šiandien buvo pratęsimas "poemos" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dinkinių linksmas balius
Atėjo atskubėjo,
Mergaičių visas pulkas
Pas Dinką sugužėjo!

Diagnozę mes vieną
Kortelėj turim savo,
„Marazmikus katasius“
O gal kitokia tavo?

Per forumą bendraujam,
Suėjom pasėdėti,
Papasakot, pabūti
Pavalgyt, paplepėti...

Auginam keturkojus –
Kates, šunis ir pigus,
Šinšilus ir žuvytes,
Net iguanas Igius!

Koks oras mum nesvarbu
Į kubilą sulysim,
Pliuškensimės lig valiai
Gal šluotom net išskrisim!

Tai toks mūs subėgimas
Iš Lietuvos kraštų,
Puiki juk šventė mūsų,
Kai šitiek katinų!

Linkėjimai kas liko
Ir būti negalėjo,
Nereikia jum liūdėti
Kad šitaip va išėjo...

Gal kitąkart subėgsim
Į kitą šventę gausiai
Svarbiausia tegyvuoja
Ūsuoti mūs mieliausi!
Atsakyti
Išvažiuoja....
user posted image]user posted image[/URL]
user posted image

Atsakyti
Aš jau namie, jau spėjau šunį pavedžioti.
Dėkui visoms už puikią dieną, už naujus veidus, naujas pažintis, Diinkai už šiltą priėmimą atskiras didelis ačiū gaspadoriui už skanų maistą, už kubilą(kuriame nesimaudžiau,šalta juk)
Rustės ir Vilkros garbanės wub.gif reto linksmumo vaikai. wub.gif
Diena šiandien buvo labai trumpa. Žiūrėkit į foto ir pavydėkit, pačios kaltos, kad neprisijungėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Didelis pulkas. thumbup.gif Pagal apsirengimą nepasaysi kad liepos 6 diena. Ar išdrįso kuri nors lįsti į kubilą ?
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 07 06, 20:47)
Išvažiuoja....
user posted image

Komentaras:

Priekyje su šortais Vilkros Vaiva, su botais Rustės Ieva
Džinsiniu švarkeliu Erendira, jos sūnėnas Kristupas, geltonu megztiniu Lisitėja, su sarafanu Rustė, šalia Zundytė ir Vilkra.
Mėlyna striuke Erendiros Rūta, Nikuna pasikavojus, šviesi Magnuna, tamsiaplaukė Erodė, raudona bliuzele Daredi, Dinką pažinot, šviesi juoda palaidine gielux.

+ Erodes kavalieraitis, Dinkos Urtė undinė, Dinkos vyras, Zundytės sesuo, Vilkros Aistė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 07 06, 21:11)
Komentaras:

Priekyje su šortais Vilkros Vaiva, su botais Rustės Ieva
Džinsiniu švarkeliu Erendira, jos sūnėnas Kristupas, geltonu megztiniu Lisitėja, su sarafanu Rustė, šalia Zundytė ir Vilkra.
Mėlyna striuke Erendiros Rūta, Nikuna pasikavojus, šviesi Magnuna, tamsiaplaukė Erodė, raudona bliuzele Daredi, Dinką pažinot, šviesi juoda palaidine gielux.

+ Erodes kavalieraitis, Dinkos Urtė undinė, Dinkos vyras, Zundytės sesuo, Vilkros Aistė  smile.gif

ir dar Dinkos Ugnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 07 06, 21:18)
ir dar Dinkos Ugnė smile.gif

Tiksliai, nesusiskaičiavau biškį biggrin.gif

-----------

Magnuna, Ausius siunčia tau dideliausiąjį Maaauuuuu! jau koks apkepas skanus tai tu neįsivaizduoti.
mėgaujuosi čia sau apsipatenkinus (Mb nevalgo, razinos nepatinka), ateina bičas, užsikelia lapces man ant kelių ir kniaukia, tipo duok blink.gif gi jis nelipa nei ant kelių, nei išvis ko prašinėjo. Suėdė kiek daviau 4u.gif

Vuo koks skanus drinks_cheers.gif

Ir prašyčiau keksiukų su varške, spėju ir su bananais recepto - MB labai patiko, prašo padaryti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Daredi ekipažas irgi jau po namus išvežiotas smile.gif parsivedžiau Kruopą su Grikiu iš tėvukų biggrin.gif
Labai labai visoms ačiū už tokią smagią dieną, daug juoko, smagių plepesių ir skwnių valgių kupiną 4u.gif buvo labai gera vėl pas Diinką atvažiuoti, susitikti su tomis, su kuriomis jau esam matęsi ir džiugu buvo pamatyti naujus veidus thumbup.gif į kubilą lindom biggrin.gif kad jau prisiprašėm ir šeimininkws kubilą pašildė tai negalėjom neišbandyti biggrin.gif Vilkros ir Rustės garbanės mus linksmino, paskum dar ir Dianos anukytė prisijungė biggrin.gif Erodės ir Erendiros vaikinukai irgi šaunūs buvo 4u.gif Rūt jau neskiriu prie vaikų - ją jau laikau pilnateise mūsų susibūrimų nare biggrin.gif Vilkros Aistė labai simpatiška panelė 4u.gif žodžiu kaip ir visuomet buvo laaabai smagu ir gera 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir atskiras ačiū Lisitėjai ir Diinkai už mėtas - dar šiandien gersiu mėtų arbatą smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras😊
Diena šiandien prabėgo žaibo greičiu, nes kompanija ir nuotaikos tvyrojo nuostabūs. Labai smagu buvo susipažinti :-) ačiū už šiltą priėmimą!!
Atsakyti
Ruste - nu tai rašau tadu Ausiui apkepo receptą biggrin.gif
Apkepas vadinasi 'Visko po penkis' smile.gif
500 gr varškės
5 kiaušiniai
5 šaukštai cukraus
5 šaukštai manų kruopų
100 gr sviesto
1/2 stiklinės grietinėlės arba pieno

Manų kruopas užpilti grietinėle ar pienu pusvalandžiui. Varškę pertrinti per sietą. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi ir įmaišyti į varškę. Sviestą aš irgi pertrinu per sietą ir įmaišau į varškę. Sudėti manų kruopas. Kiaušinių baltymus išplakti su žiupsneliu druskos iki standžių putų, sukrėsti į masę ir atsargiai išmaišyti. Formą ištepti sviestu ir labarstyti džiūvėsėliais, sukrėsti mazę ir kepti 160 laipsnių temperatūroje apie 40 min. Skanaus Ausiuk biggrin.gif

Aš maisto irgi prisivežiau - skanūs bus ryt pietūs darbe biggrin.gif o desertui Gielux varškės desertą kirsiu biggrin.gif visi patiekalai buvo vieni už kitus skanesni o namų šeimininko keptos buvės po maudynių kubile buvo tiesiog tobula rolleyes.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 06 liepos 2016 - 20:38