Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 07 06, 21:18)
Gielux kokia grazute bigsmile.gif Malonu susipazinti 4u.gif

Man irgi malionu, kad į temą priėmėt.
Baik tu, iš tikro gielux sena tarka, tik švytėjo, nes prieš susitikimą kinkos drebėjo lotuliukas.gif bet viskas žiauriai gerai buvo wub.gif
Atsakyti
Ujujuuuj kaip pavydziu tokio smagaus susibegimo ! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 07 06, 21:22)
Tiksliai, nesusiskaičiavau biškį biggrin.gif

-----------

varške, spėju ir su bananais recepto - MB labai patiko, prašo padaryti  drinks_cheers.gif

Duosiu. 4u.gif
Sveikuoliški kekšiukai biggrin.gif
Varškės 3 pakiukai
2 dideli ar 3 maži bananai, sutrinti blenderiu.
4-5 šaukštai speltos ar avižinių (bet ne greito paruošimo) dribsnių.
Sėklos - pvz aguonos, sezamas, kokoso riešutai, saulėgrąžos - gali būti, gali ne. Po 1 v.š.
Sėlenos - 1-2 v.š. su kaupu.
100 g sviesto, ištirpinto,
Cukrus pagal Jūsų nuožiūrą - aš nededu, užtenka, kiek banane.
Galima įdėti vanilinio cukraus, cinamono - tinka, jei rūgštesnė varškė.
Jei labai skysta sumaišyta masė - beriu manų kruopų šaukštus 2, jei ne - neberiu. Jei skystoka masė, ir turite laiko - palikite masę subrinkti, tada sutirštėja.
Jei laiko nėra - įdėkite 2 šaukštus manų.
Jei varškė buvo sausoka, ir masė tiršta - įdėkite kiaušinį.
Kepame formelėse, arba kaip pyragą, kaip pageidausite. Formelėse iškepa per 25 min -30 min 160 laipsnių C įkaitintoj orkaitėj. Pyragas keps ilgiau - kokias 40 min.

Labai ačiū visoms už pasibuvimą. Diinkos katukai nerealūs ir Igis.
Ačiū Tomui už uogas, Rustei už dovanas, eilėraščius ir tatuiruotes.
Žodžiu, man buvo labai smagu.
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 06 liepos 2016 - 22:05
Labanaktis, mergytės 4u.gif ropoju ir aš lovon smile.gif jausmas toks, tarsi nedidelės atostogos buvo biggrin.gif gerai, kad dvi dienos ir savaitgalis 4u.gif
Busy - fain, kad smagiai pasibuvot 4u.gif
Atsakyti
Niu fainuolės kokios bigsmile.gif . Tikrai būrys didelis susiriko thumbup.gif
Varškės apkepo receptą nusirašiau ir aš 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Smagu girdėti, kad linksmai pasibuvote. thumbup.gif Malonu pamatyti realius atvaizdus naujokių- Gielux ir Daredi. 4u.gif Vilkros ir Zundytės foto jau kažkur anksčiau buvau mačiusi, tad panašiai taip ir įsivaizdavau. biggrin.gif Jaunimas labai simpatiškas, mažytės- kubilo undinėlės wub.gif Visi kiti veidai realiai pažįstami, gražiomis šypsenomis pasidabinę. drinks_cheers.gif Ačiū, kad pasidalinote nuotraukomis. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Aušta apniukęs ketvirtadienis unsure.gif , bet paskaičiau reportažo tęsinį, permečiau foto, šypsena iki ausų. Tikrai, kaip mini atostogos thumbup.gif Tikrai,iš kus Diinkai tiek drąsos priimti tokį būrį doh.gif Namukas nedidukas, bet tilpom visi.Laba faina buvo wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pas man darbe ant stalo garuoja mėtų arbata ir laukia Gielux desertas biggrin.gif pietums Rustės mėsos pyragas smile.gif , ryt prie arbatos nusimato Erodės kekšiukai ir Lisitėjos štrudelis, o pietums bus pyragėliai su mėsa ir užtepėlė biggrin.gif žodžiu balius tesiasi thumbup.gif

Na ir tradiciniais jau tapę vaizdeliai smile.gif dabar namuose visi keliai veda per dėžutę
user posted image
user posted image
user posted image
Mam, nefotografuok, aš dar nepasiruošusi
user posted image
Atsakyti
oi tas geruolis Grikis biggrin.gif jau tokiu angelišku žvilgsniu
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Matosi smagus susitikimas buvo smile.gif Ačiū už reportažą 4u.gif

Mano mazgiukai (greičiausiai abi merginos):

user posted image

user posted image

Dilema, kurią pasilikti tolimesnei globai ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, mielosios 4u.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 07, 06:02)
Tikrai, kaip mini atostogos  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Vakar buvo labai gera maža atostoga thumbup.gif
Ačiū visoms už kompaniją ir gerulę dieną 4u.gif

Einu kankintis su savo traktoriais ir jų padargais rolleyes.gif Adekvati planuoju būti kokį šeštadienį blush2.gif tada ir "pasimatysim" mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Grikis ir jo dėžutė thumbup.gif
Kruopa vien s prie vieno aš ryte be kavos biggrin.gif
Mažiukai kokie mieli.
Prisiminiau Diinkos rainą mažiukę wub.gif
Atsakyti