Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

aš glosčiau bigsmile.gif (nuotrauka kažkur fb)
radau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 28 birželio 2016 - 13:35

QUOTE(Apus @ 2016 06 28, 14:25)
IGUANA !!!!!  blink.gif  blink.gif  blink.gif

aha biggrin.gif

QUOTE(Daredi @ 2016 06 28, 14:25)

Diinka, ir visa visa šita gyvunija gyvena pas jus namie? Jums su MB vietos dar yra

čia dar ne visi...šios dvi gražuolės - 3 mėn. rastos miške blink.gif didelės visų katinų (net ir kieminukų) draugės taip pat telpa....Taigi kas važiuojat su vaikais- galit sau užsiskaityt kelionę į zooo smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 06 28, 14:16)
ojezus  diiinka, kas čia toks baisus? jis gyvas?  unsure.gif ???????????//

Nebaisus, puikus thumbup.gif Gyvas ir glostėms biggrin.gif

Sulaukiau skambučio dėl Bitės. kažkokio nerišlaus, su "mias tūrim dar vien kačiūką ir šūniūką mažą" ir neaiškiu murmesiu, kai pasakiau kur atvažiuoti. Mat toli. skamburtuis nutrūko net neatsisveikinus. Na ir gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 28 birželio 2016 - 13:34
Na va, "naujokes " supažindinau su savo fauna...galėsiu vėl kurį laiką "nebespėti" su jum smile.gif

Erendira, aš ir tel. aiškinuosi mažai, tardau jau gyvai biggrin.gif

Erode, kaip Fogytė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 28 birželio 2016 - 13:53
va tokių roplių kaip nemėgstu. .... o tai ir terariumą turite įrengę? o jei ne paslaptis- tai jūs name gyvenat ar bute? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 28, 14:52)
Na va, "naujokes " supažindinau su savo fauna...galėsiu vėl kurį laiką "nebespėti" su jum smile.gif

Erode, kaip Fogytė?

Įspūdinga tavo fauna, tikrai bigsmile.gif

Aha, kaip Fogytė? Ką pasakė vetas?
Atsakyti
Diinka - rašyk ką ir kur reik paimti smile.gif susiorganizuosim kam arčiau bus 4u.gif
Erendira - aš galėčiau pas tave įdarbinti savo boksą smile.gif jis pas man retai naudojamas, guli sode palėpėje, va Maurą vežėm po priepuolio bo pabijojom kad į Grikio tašę nelys smile.gif žodži su visam atiduoti nenorėtau bet galiu pas tave įdarbinti, tegul darbuojasi ir naudos duoda 4u.gif pasijamsiu ir galėsiu perduoti tau kai pas Diinką važiuosime smile.gif
Atsakyti
Diinka, jėzau marija, panela švinčiausia... turėčiau gi pasakyt nai nai kokis Igis. Ir sakau: pagarbiai pasitraukus nuo ekrano. Pšeprašom, bet mane ilgokai gaivint reiktų jei tokis grožis romantiškai pažvelgtų pro langelį...
...."Gyvas ir dar kaip ..panos neduos sumeluoti, ne viena glostė ...." ,- su gailiu ilgesiu prisiminė Diinka panas. Geros buvo ir Igis ilgai sotus...
Keisiu niką. Ką ten aš su savo radiniais, net įskaitant princą su nukleištais kroksais... Diinka, tik nepapyk, gelbėč ir aš ir degu ir šinšiliukus, net Iguaną ( na pastarąją tik tuo atveju jei ji toli nuo manęs nenueitų kol pas mane besivoliojančią renbrigada atvažiuotų). Bet nežinau kaip ir kur dėčiau. Aš tiesiog turiu nemalonią, ko gero, fobiją pelių- roplių ir gyvatinių rūšims... net ungurio ir vėgėlės nesu ragavus lotuliukas.gif Nuo vaikystės ir dabar taip pat, man net filmukai su peliukais žalčiukais, smaugliukais nėra gražūs...O kai Gralis man į kavą įmetė labai bjaurią, mano akim žiūrint, pelytę, kurią nuo kažkokio nesusipratėlio gavo dovanų, tai mane ištiko nežin kas. Net dabar nupurto prisiminus. Žinot gal tokias mažas aksomines pelytes? pilkos būna, geltonos, raudonos. Jų uodega tokia plika. Nu,žodžiu. Mažas Gralis buvo nesvietiškas banditas. Dabar didelis, - todėl recidyvistas.t.y. linkęs nusikalsti pakartotinai... Taigi pasidėjau kavos puodelį, ruošiausi darban. Kava jau pravėsus. Nieko negalvodama gurštelėjau. Ir tas jausmas... ta uodega prie lūpų. doh.gif Aš siaubingai klykdama šveičiau puodelį į sieną, vienu šuoliu paisiekiau palangę, tiesa, pakeliui nuversdama ir sudaužydama toršerą ir nutraukdama užuolaidą. Mama atlėkė į kambarį galvodama, kad aš mažų mažiausia tris kart visom pozom užkritau ant dalgio, kurį ruošėmės vežt į sodybą. Tuo tarpu ašei stovėjau ant palangės nuniokotam kambary ir į klausimą kas???? tesugebėjau keistai išlement - pelė, rodydama į bjaurią dėmę, puodelio šukes, kavos balą ant kilimo ir kavos tirščiais aplipusį Gralio žaislą... galiu pasakyt tik tiek, kad mamos savo vaikam, tegul ir suaugusiem, tokių žodžių neturėtų sakyt schmoll.gif
Oi, merginos, aš kai parašiau praeitą savaitę dėl transporterio, tai tik Erodė sakė, kad jai reiktų. Taip ir pažadėjau. O aš jį tik vieną turėjau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 28 birželio 2016 - 14:17
QUOTE(diinka @ 2016 06 28, 14:31)
Taigi kas važiuojat su vaikais- galit sau užsiskaityt kelionę į zooo smile.gif

Tai va būsima veterinarė pas tamstą į praktiką ir planuoja biggrin.gif

jau vien dėl Džiabdžiabo verta biggrin.gif (Simpsonuose viena Mardžės seserų irgi augina iguaną, tokiu va vardu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 06 28, 14:59)
va tokių roplių kaip nemėgstu. .... o tai ir terariumą turite įrengę? o jei ne paslaptis- tai jūs name gyvenat ar bute?  unsure.gif

taip...verkė mano ilgai svajotas minkštas kampas... biggrin.gif gyvenu ne bute,bet sodo namelyje....pusrūsis- virtuvė valgoimasis- 22 kv, + vonuios kambarys ir alia katilinė, 1 aukštas 1 kambarys apie 30 kv...bet su visokiais vikruntasau, židiniu (žiauriai daug vietos atima) su Igiu, ir globojamais katinais...sudrąskytom durim (gi net medines bandėm įsitaisyti) 2- as aukštas 25 kv - miegamasis- galiu pasigirti- lova 2x2 m dar vioena išsipildžiusi svajonė biggrin.gif + birbė+ šinšilos ir degučiai smile.gif ...paklausit kur gyvena mano katinai? - visa bendra teritorija- virtuvė- laiptinė ...ir kiemas smile.gif...vis dar svaigstiu apie vienkiemį biggrin.gif

QUOTE(Merfė @ 2016 06 28, 15:14)

...."Gyvas ir dar kaip ..panos neduos sumeluoti, ne viena glostė ...." ,- su gailiu ilgesiu prisiminė Diinka panas. Geros buvo ir Igis ilgai sotus...

brungioji- jis visiškas žoliaėdis, nors su tamstos niku....ką aš žinau, gal kokį galiuką pirštelio ir paragautų g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 28, 14:30)
taip...verkė mano ilgai svajotas minkštas kampas... biggrin.gif  gyvenu ne bute,bet sodo namelyje....

nu esmėj pagarba didžiausia... smile.gif 4u.gif biggrin.gif aš vienam katinui ryžausi ir naktimis nemiegojau ilgai smile.gif tai ką čia daugiau ir bepridurt, tik pagarba smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Merfė @ 2016 06 28, 14:14)
. Nieko negalvodama gurštelėjau. Ir tas jausmas... ta uodega prie lūpų. doh.gif

lotuliukas.gif
knygas tau rašyt reikėtų smile.gif
o maniškė katinaitė neina nei prie puodukų nei prie lėkščių jei valgau ar kavą geriu (nu lovoj kur), esmė atstumu tolimu pamačiusi šiuos indus, bijo kad nenusidegintų..... nors nėra nudegusi galvoju, tai iš kur ji žino kaži kad ten karšta.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2016 06 28, 15:14)
  Diinka, tik nepapyk, gelbėč ir aš ir degu ir šinšiliukus, net Iguaną ( na pastarąją tik tuo atveju jei ji toli nuo manęs nenueitų kol pas mane besivoliojančią renbrigada atvažiuotų).
    Oi, merginos, aš kai parašiau praeitą savaitę dėl transporterio, tai tik  Erodė sakė, kad jai reiktų. Taip  ir pažadėjau. O aš jį tik vieną turėjau.  blush2.gif

perskaičiau romaną iki pabaigos, pasijuokiau iš širdies, ačiū 4u.gif
dėl transporterio viskas gerai- va įdėsiu Erodei lauktuvių dar vieną katę...ir bus tvarka smile.gif Šiaip jei kas užmatysit papigiai didelį na tikrai didelį boksą- mielai priglausčiau, turėjau skolintą- Guziką jame auginau, ir dėžutė ir maisyelis ir vandenukas tilpo....o man kartais tenka (neduok D) nešiotis katinus į darbą...tai vargsta jie tam mažam boksiukę.... šiaip pas mane tašyčių prisikaupė- galėčiau į boksą keisti (Na laukinukams nelabai tašytės tinka sad.gif

Beje Erode, jkei vis dar mėtosi pas tave nereiklalingi katiniški WC, mielai priglausiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti