Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Oi Merfe - žvygčiodama nuslydau darbe po stalu lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tu ir pavarai biggrin.gif dar vienas talentas mūsų temoje thumbup.gif žiūrėk, nedink niekur o tai jau man refleksas išsivystė - pamatau kad tu kažką parašei ir jau nevalingai lūpos į šypseną tempiasi biggrin.gif ir negi manai kad važiuotume pas Diinką jei ten tokis drakonas-žmogėdra tupėtų biggrin.gif geras žinok, anas yra, vieną kartą net ir mus kadrino smile.gif galva kinkavo ir akį merkė, tipo come on girls biggrin.gif
Papildyta:
Diinka - pas man irgi mėtosi didelis tūlikas 4u.gif atvešiu 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Registruojamės su pernykšte foto. Naujų nėra, katinų irgi nėra.Apėjau visą kiemą, aplandžiojai visus krūmus, kur gulėti mėgsta - nėra .Kur juos biesas nunešė? g.gif

Mačiau Diinkos žvėryną gyvai, tikrai telpa visi, net mums vietos liko.
Katinai meilūs, šunytės thumbup.gif , o iguana terariume. Nesižaviu tokiais gyviais, bet radusi nepalikčiau žūti.

Merfe, bet jau tavo kūrybą skaityti, juokiuosi viena, gerai, kad niekas negirdi, o tai sakytų umn.gif
Atsakyti
O būna šitaip...
Susirenki siūlus, kurie atrodo jau neberas savo mezginio, nuneri tris pledus, kurių du randa namus, o trečias snaudžia ant Ievos lovytės. Pradėjus nerti ketvirtą pledą iš mažų gabaliukų, ima va ir nutinka, kad pledas pavirsta krepšiu biggrin.gif
Kiaurakrepšis su katinėliu. Gali būti ir be katinėlio, su sagom, užtrauktuku ar kokiu aksesuaru. Vienspalvis ar languotas, dryžuotas ar visiškai margas.
Dydis 30*30cm. Siūlai įvairūs, kai kurie prikelti antram gyvenimui.

user posted image

P.S. jei kuriai pasdabotų, parašykite, atsiųsčiau foto kokių turiu gatavų kvadratėlių, arba sutartume kokių norisi smile.gif

P.P.S. Ir dar kartą dėkui visoms, kurių man atiduoti siūlai virsta va tokiais dalykais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 28, 14:39)
Šiaip jei kas užmatysit papigiai didelį na tikrai didelį boksą- mielai priglausčiau,

Diinka, tai turi būt boksas transportavimui, ne metalinis narvas, ane? Patikslink prašau, gal galėsiu taip nors truputuką prisidėt prie tavo širdies blush2.gif Buvau užmačius, nuskuosiu, jei yra nugriebtau.
V-Rine, dėl knygų aš, žinok, vadovaujuosi principu; jei gali nerašyt- nerašyk lotuliukas.gif Kai tik atkeliavo Gralis pas mane, jis buvo įnikęs rašyt laiškus savo sesei biggrin.gif. Tai mano draugė savo dukrytei juos vakarais skaitydavo lotuliukas.gif
Lisitėja2, taigis, taigis, kad man tai kūryba būtų i aš pakikenčiau, ale man tai gi čia gyvenimas...
Pasikankinkit, mielosios, kai susigyvensiu su nuotykiu pati,- pasidalinsiu ir su jumis. Nuotykis : vėlyvas vakaras, šviesaus gymio dama, prabangiai blizgantys aukštakulniai, vakarui skirta suknelė ir.... konteineris - šiukšlių konteineris. Oi, pateisinsiu niką ir, nugriebus valandyte pasistengsiu parašyt, darbo dienos įkarštyje. Todėl, kad man, kažkodėl atrodo, jūsų reakcija į mano bėdą nebus teisinga...
che che che, lai tamistų kolegos galvoja, kad karštis net driežiukus veikia ypatingai.
Atsakyti
Nu, blin, Merfe, suintrigavai ir palikai. tai merfiškai lotuliukas.gif

Kad tu žinotai, kaip smagu pasiskaityt šmaikštumų, kai visą dieną dirbi, tarkim, su kultivatoriaus naudojimo instrukcija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 06 28, 15:25)
IGUANA !!!!!  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Taaaip ir as salia jo stovejau, va didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 28 birželio 2016 - 15:38
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 28, 14:46)
  ir negi manai kad važiuotume pas Diinką jei ten tokis drakonas-žmogėdra tupėtų  biggrin.gif geras žinok, anas yra, vieną kartą net ir mus kadrino  smile.gif  galva kinkavo ir akį merkė, tipo come on girls  biggrin.gif

Matai,Magnuna žmonių pomėgiai gi įvairūs būna. Štai nulėkė babytė iš Austarlijos "Pilidelpijon" ir, nieko nesakius, sutemus nuskuodė beigi susišėrė taikiai pakrantėj snaudusiam aligatoriui... O tas Igio galvos kinkavimas. Kažna a nereiškė :echeche, nai nai nai, o, kad būčiau tosios, kur prieš tai su reikalais atėjus buvo, nesurijęs - daba toookių gardžių padavė. O akį merkė, tobiš, suprask, atvaryk kitąmet, - pabadausiu kokią savaičikę prieš tai....
Ir, nepradėkit, kad ans tik žolytę rupšnoja i tetulyčių ni ni. Sakityt moku, su biologija, zoologija apsipažinus. Ale iš patiklaus amžiaus aš jau senokai išaugau. Ot tep.
Atsakyti
Niu, žinok, kad tą drakoną gniaužiau ne mažiau 4 kartų. Sakai, vis sotus ir sotus? 4 sutapimai g.gif biggrin.gif

Diinka, kaip praktiška motera kaip tik būt turėjus ano nešert iš anksto hihihi.gif

Žinokit, mūsų Juonis darosi labai smagus vaikas. Šiandien po procedūrų (akių lašų ir antibiotikų kupron) laikiau jį kol Rut narvą kuopė ir glosčiau, o tas orą minkė iš smagumo thumbup.gif Gaila, rūsy nekokios nuotraukos gaunasi
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 06 28, 15:29)
Kad tu žinotai, kaip smagu pasiskaityt šmaikštumų, kai visą dieną dirbi, tarkim, su kultivatoriaus naudojimo instrukcija  thumbup.gif

Oi, kultivatoriaus instrukcijos. Žinai kai kurias savo dienas keisčiau į jas...
Kaip suprantu, verti? Susijęs reikalas: labai labai seniai, buvau dar tik pradėjus dirbt. Šefas paprašė, kad per baliuką padėčiau susikalbėt su svečiais iš Vokietijos.( nius, buvo svečių iš ministerijos, tikrų vertėjų nenorėjo) Nekalbėjau laisvai, bet vis geriau nei nieko. Viskas prasidėjo gerai. Ale tie bestijos įsijautė ir ėmė baisingai tankiai malt. Jaučiu, kad nebelabai man te gaunasi. Atsisuku į šefą ir svečią iš ministerijos ir kuo maloniausiai sakau: "o dabar šypsokitės, nes aš jau nebesuprantu ką jis šneka". Tada mandagiai, beje vokiškai, atsiprašiau i pasakius, kad man labai jau metas išdidžiai išėjau. Visi šypsojosi. Susikalbėjo, aišku i be manęs. Ne derybos gi. Bet toj įstaigoj dirbau beveik 10 metų, nu nebuvo kokio vakarėlio, kad kas neprisimintų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 28 birželio 2016 - 15:54
QUOTE(Merfė @ 2016 06 28, 16:53)
Tada mandagiai, beje vokiškai, atsiprašiau i pasakius, kad man labai jau metas išdidžiai išėjau.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jau įsivaizduoju kaip jauteisi biggrin.gif
Atsakyti
Oi, Merfe, tu tik rašyk ir rašyk, o mes sėdėdamos darbe su malonumu skaitysim ir žvengsim biggrin.gif

Lisitėja, kaip pas tave ten gražu 4u.gif
Atsakyti
Ai, tai kas nenorėtų kokią dieną kitan kailin irnesakyk.gif, va, ir Aist kadatais sakėsi, norinti į maximos kasą (trumpam)... Aš ir kartais be kultivatorių apsieitau, bet šiaip savo darbą myliu.
O nuoseklius vertimus mečiau nes sunkiai suvaldomas procesas laiko atžvilgiu, ypač kai turi šeimą. Ir per visas vakarienes alkana lieki, nes visi mano, kad mandagu per jas šnekėtis doh.gif lotuliukas.gif

Bet va, apie kultivatorius kokioms kelioms savaitėms šį tą išmanau hihihi.gif
Atsakyti