Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 01, 09:52)
super, daugiausiai nuritus is visu, turbut busi !!!! nu nebeaugink tik ziema vel visko atgal  biggrin.gif

eik tu? rimtai? g.gif ne smile daugiausia?

ne ne, vsio, ka daugiausia sau leisiu, tai tik palaikyt svori, jokiu priaugimu daugiau schmoll.gif paciai nusibodo smaukytis pirmyn- atgal, pirmyn- atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 07 01, 08:55)
eik tu? rimtai? g.gif  ne smile daugiausia?

ne ne, vsio, ka daugiausia sau leisiu, tai tik palaikyt svori, jokiu priaugimu daugiau schmoll.gif  paciai nusibodo smaukytis pirmyn- atgal, pirmyn- atgal doh.gif

nu dar neprisidave, tai ir parasiau turbut smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ai bet as ir rezervo daugiausia turejau, tai lengviau ir krenta ( palyginus, kad valgau tikrai normaliai) smile.gif jauciu jei priartesiu prie 70 tai ojoj man bus, del kiekvieno gramo teks pavargt
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 07 01, 09:47)
as tiesinu retai, ta prasme su znyplem, gaila plauko, nes gi taip nudegina ten. iprastai uztenka iskart slapius su fenu isdziovint , tai buna tiesus, tik kad pusti smile.gif tada suvilgau delnus su plauku zele, pasiglostau save biggrin.gif tai nebunu pasiputusi labai, bet plaukai buna vistiek daugmaz tiesus smile.gif

Aš tiesinu visada jei kažkur einu. Man jei galva netvarkinga tai kažkokia tragedija blush2.gif Neišeisiu į gatvę nesusitvarkius smile.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 01, 09:54)

iki 09.01

1. Spaliuke29
iki 10.01

NoTa

Atsakyti
Sveikos, merginos essen.gif Noriu ir aš į Jūsų būrį jungtis smile.gif Gal trumpai supažindinsit ką kam priduoti reikia? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

na ka, siandien svarstykles rode 65,3 (-200 g) net su naktiniais biggrin.gif
Del sekancios lentutes vis dar mastau, ir norisi ir ne, nu vnz, iki vakaro pagalvosiu dar blush2.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 30, 21:45)
tikra lentpjuve cia pas mus  biggrin.gif

prajuokinai biggrin.gif pacios i lentas kad tik nepavirstume su tiek lentuciu lotuliukas.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 01, 06:49)
priduodu 0, bet nuo geguzes 15d., nuo šlaunies -1.5cm, nuo pilvo -5cm, nuo klubu -3cm (islipau is trizenkles zonos biggrin.gifthumbup.gif

thumbup.gif kaip sauniai krenta apimtys. Man per liemeni 75 dabar, tai vezlio greiciu judu sad.gif

QUOTE(Frofesorė @ 2016 07 01, 08:55)
eik tu? rimtai? g.gif  ne smile daugiausia?

ne ne, vsio, ka daugiausia sau leisiu, tai tik palaikyt svori, jokiu priaugimu daugiau schmoll.gif  paciai nusibodo smaukytis pirmyn- atgal, pirmyn- atgal doh.gif

smile irgi apie 6 kg nukrate sioj lentutej drinks_cheers.gif nuo sausio jau virs 13 kg cool.gif

Merginos, kurios nori svori mest - junkites i lentute bet kuriai datai, tik tiksla koreguokit pagal tai, kiek laiko turesit 4u.gif man tai tikrai jokio skirtumo ar 2 ar 3 men, kaip tik man rodos, jei tikslas mazas, kad trumpas laikas geriau - susikoncentruoji ir numeti. Kas nespes -bus gi ir kita lentele, be tik noro lieknet butu na ir pastangu aisku ax.gif

Skaito mano maze zurnala taip juokingai, tai ant nugaros atsigula zurnala i virsu iskelia ir varto, tai ant pilvo apsivercia ir toliau varto lotuliukas.gif jau gal 15 min taip biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

-200 gr.

Nuo lentutes paatostogausiu. Dabar butu gerai per vasara islaikyti ta svori.
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 07 01, 10:41)
Merginos, kurios nori svori mest - junkites i lentute bet kuriai datai, tik tiksla koreguokit pagal tai, kiek laiko turesit  4u.gif man tai tikrai jokio skirtumo ar 2 ar 3 men, kaip tik man rodos, jei tikslas mazas, kad trumpas laikas geriau - susikoncentruoji ir numeti. Kas nespes -bus gi ir kita lentele, be tik noro lieknet butu na ir pastangu aisku  ax.gif

Noras yra, bet rezultato nulis verysad.gif Nenori man tas svoris kristi. Ir mane toks pyktis ima, kad doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 01, 07:52)
tai jeigu iki rugsejo nezadi mest svorio kam tau ta lentele ?pradesim rugseji nauja ir isirasysi  g.gif

As nuo rugpjucio mesiu, dabar liepos menesi atostogos man bus biggrin.gif poilsis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 01, 09:48)
Noras yra, bet rezultato nulis verysad.gif Nenori man tas svoris kristi. Ir mane toks pyktis ima, kad  doh.gif

Bet tai tada nepades, ar lentute 2 men ar 3 4u.gif
O vien noro tikrai neuztenka, jei uztektu - nebutu storu zmoniu sad.gif reikia rasti savo lieknejimo rakta. Man kazkada stebuklingai padejo mityba stiklines principu. Laikiausi saziningai menesi, per ji nukrito 4 kg, paskui gruodis, visos sventes, tos stiklines nebeimanoma buvo laikytis, bet nukrite kg negrizo, buvo netgi dar nukrite siek tiek rolleyes.gif
Arba cia jau pas tave svorio riba, nuo kurios metimas ir islaikymas didele kaina, kuria klausimas ar verta moketi sad.gif
Papildyta:
QUOTE(..Serena.. @ 2016 07 01, 09:50)
As nuo rugpjucio mesiu, dabar liepos menesi atostogos man bus biggrin.gif poilsis smile.gif

Nebus, kad po atostogu menesio grisi is kur pradejai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2016 07 01, 10:22)
Sveikos, merginos  essen.gif Noriu ir aš į Jūsų būrį jungtis smile.gif Gal trumpai supažindinsit ką kam priduoti reikia? smile.gif

labas, tai junkis į Spaliukes lentelę, rašyk svorį, ūgį, tikslą ir datą rinkis iki kada 09.01 ar 10.01
QUOTE(smile_at @ 2016 07 01, 11:23)
Bet tai tada nepades, ar lentute 2 men ar 3  4u.gif
O vien noro tikrai neuztenka, jei uztektu - nebutu storu zmoniu sad.gif reikia rasti savo lieknejimo rakta. Man kazkada stebuklingai padejo mityba stiklines principu. Laikiausi saziningai menesi, per ji nukrito 4 kg, paskui gruodis, visos sventes, tos stiklines nebeimanoma buvo laikytis, bet nukrite kg negrizo, buvo netgi dar nukrite siek tiek  rolleyes.gif
Arba cia jau pas tave svorio riba, nuo kurios metimas ir islaikymas didele kaina, kuria klausimas ar verta moketi sad.gif
Papildyta:
Nebus, kad po atostogu menesio grisi is kur pradejai?  biggrin.gif

Serena ir taip ledinė, gali paatostogauti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 07 01, 11:23)
Bet tai tada nepades, ar lentute 2 men ar 3  4u.gif
O vien noro tikrai neuztenka, jei uztektu - nebutu storu zmoniu sad.gif reikia rasti savo lieknejimo rakta. Man kazkada stebuklingai padejo mityba stiklines principu. Laikiausi saziningai menesi, per ji nukrito 4 kg, paskui gruodis, visos sventes, tos stiklines nebeimanoma buvo laikytis, bet nukrite kg negrizo, buvo netgi dar nukrite siek tiek  rolleyes.gif

Man atrodo, kad man jau riba. Kas, kad noriu dar. Valgau tvarkingai. O pusbad=iu tikrai negyvensiu.
Jau ir taip didelis darbas padarytas.
QUOTE(lera* @ 2016 07 01, 11:28)
Serena ir taip ledinė, gali paatostogauti cool.gif

Tu irgi ledas wub.gif
Atsakyti