Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Oho bet tai pavarot su lentute kai kurios thumbup.gif

Frofe o tai koks tas tavo ilgis?
siaip tai kai as laikau neilgus tai dazniau uz mb kerpuosi
kai auginu tada ne, bet va pavydziu kad greut tau auga

Man beje kai darau lenta mb nesako kiek laiko kol nepasileidziu, atseit taip saziningiausia ir darysiu tikrai kiek pajegsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 30 birželio 2016 - 20:52
man ir auga plaukai, iki užpakalio laisvai pati užsiauginti galiu, bet atsibodo tai kerpu iki juosmens
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 30, 20:54)
lenta 1min 21 sek  biggrin.gif  norejau bent iki 25sek isspaust, bet niekaip biggrin.gif ir taip paskutines 21sek virpejau kaip epuses lapas  biggrin.gif
vakariene - kefyro pakelis biggrin.gif tiksliau jo turinys, ne pakelis biggrin.gif

Aš tai lentą darau kol pajuntu kad pradeda virpėti ir baigiu, nes skaičiau kad virpant ir laikantis jau nebėra jokios prasmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2016 06 30, 21:08)
Aš tai lentą darau kol pajuntu kad pradeda virpėti ir baigiu, nes skaičiau kad virpant ir laikantis jau nebėra jokios prasmės  4u.gif

Nu nezinau mum trenere sake kad gerai kai virpi daugiau kcal sudegini raumuo dirba stipriau
siaip as nuo pradziu vurpu tai ka man nedaryt?
Atsakyti
As irgi kai darau lenta stengiuos neziuret i laikmati. Aisku kai pasidaro labai sunku jau ziuri, bet dar kokias 10 sek istempiu ir ziuredama blush2.gif

Nesumastau, ka daryti del sekancios lenteles, jungtis ar ne. iki savo tobulu 63-64 dar noreciau numest, ypac kad dar pilvas toli grazu nuo to, kurio noreciau sad.gif bet per tuos 6 men jau taip pavargau stengtis priduot minusa, paskutiniu metu motyvacija kazkur pabego, o ir sunkiai man vasara svoris krenta... bet ir apsileist nesinori, kai ataskaitos niekam nebeduosiu kazin kaip bus unsure.gif vnz., dilema... ziuresiu kaip rytoj susvies blush2.gif
Papildyta:
del lentos tai man rodos, as nevirpu visai schmoll.gif baigiasi mano lenta, kai per liemeni pradedu "luzt" ir nebeislaikau tiesiai... Del ranku, per treniruotes visada sakydavo alkunes tiesiai mezyn po savim, rankos i trikampi, tai taip ir darau
Atsakyti
tikra lentpjuve cia pas mus biggrin.gif
Atsakyti
As lentutes turbut nebedarysiu, man per kelenus kerta ji, o darau teisiklingai, pries veidrodi, pas mane ir taip kelenai ne auksiniai, pasaugosiu as juos geriau, dar ryt trenerio paklausio kodel skauda. Ryt pas mane bus pliusas, ir didelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 06 30, 21:50)
As lentutes turbut nebedarysiu, man per kelenus kerta ji, o darau teisiklingai, pries veidrodi, pas mane ir taip kelenai ne auksiniai, pasaugosiu as juos geriau, dar ryt trenerio paklausio kodel skauda. Ryt pas mane bus pliusas, ir didelis blush2.gif

O kojos suglaustos kai darai?skaiciau kad per kelenus kerta kai nesiglaustos..bet skirtumo nepastebejau pati biggrin.gif
o tu pvz sportuodama pritupimus, itupstus darai?
man kartais baisu daryt pratimus uzpakaliui nes irgi per kelenus kerta, bet kitakarta nieko..nesuprantu nuo ko priklauso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 30 birželio 2016 - 22:04
QUOTE(qqte @ 2016 06 30, 21:45)

Frofe o tai koks tas tavo ilgis?

nematavau biggrin.gif vos vos ilgesni nei iki peciu dabar. man tinka ir patinka tokie, bet jei uzleisciau su kirpimu, tai greit ataugtu.
QUOTE(agnieeeska @ 2016 06 30, 22:08)
Aš tai lentą darau kol pajuntu kad pradeda virpėti ir baigiu, nes skaičiau kad virpant ir laikantis jau nebėra jokios prasmės  4u.gif

tai as baigciau tada ne 40sek nesulaukus, nes virpet kazkiek jau tada pradedu, bet as manau, kad kol jegos ir raumenys leidzia, tol reikia laikyt smile.gif
Atsakyti

NoTa, 1 min ir 100g grudetos varskes
Labanaktis visoms
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

priduodu 0, bet nuo geguzes 15d., nuo šlaunies -1.5cm, nuo pilvo -5cm, nuo klubu -3cm (islipau is trizenkles zonos biggrin.gif ) thumbup.gif

sekancios lentutes tikslas 64kg + standresnis kunas cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
user posted image
Atsakyti