Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(qqte @ 2016 06 28, 14:28)
smalsumas nugalėjo? biggrin.gif

Grynai,nes naudos tai jokios biggrin.gif

Pietauju nestuke.gif Kavos?
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 28, 16:33)
Grynai,nes naudos tai jokios  biggrin.gif

Pietauju  nestuke.gif  Kavos?

kavos drinks_cheers.gif
būsim dvi naujokės lentos lotuliukas.gif
Atsakyti
jungiuosi prie kavos, nu negaliu visai be spaudimo sėdžiu, pasirinkimas arba skrandis arba mieguistumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 28, 14:35)
kavos drinks_cheers.gif
būsim dvi naujokės lentos lotuliukas.gif

Aš tai greičiau kelmas nei lenta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jojo, kavos bigsmile.gif
su sausainiuku blush2.gif
Atsakyti
Nu ka ir as isbandziau lentuke. Su pavirpejimais 1.30 min.
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 28, 15:06)
Tai ir aš neperseniausiai nusikirpau  biggrin.gif Vis trumpyn ir trumpyn.Dabar visai trumpučiai.Tai vat paauginsiu dabar ir tada procedūra  biggrin.gif

o brangiai kainuoja priaugint? ne verciau naturalius atsiaugint, jei gerai auga blush2.gif nes foto kiek maciau, tavo veslus plaukai, turetu gerai augti ax.gif

QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 28, 15:06)
kad turbut dar ne i ligonine delioja biggrin.gif

siaip idomu, as gi tiek vezimu perejus biggrin.gif antro planuose nera ir nebus tongue.gif

odel tokia kategoriska del antro? As trecio ir neplanavau ir mintyse neturejau, dabar dziaugsmelis mano wub.gif kartais pagalvoju, kad ir ketvirtas butu nieko lotuliukas.gif
QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 28, 15:27)
Nu jidritvaimat,padariau aš tą lentą  lotuliukas.gif  turbūt būsiu trumpiausiai išbuvusi,pirmas kartas irnesakyk.gif Dabar jau reik rašyt?ar viską vakare?

bandos jausmas suveike hihihi.gif
Mano kava jau isgerta, ledai suvalgyti. Laukiu vakarienes, kepsiu vistu petelius. Pietu normaliu neturejau, tai badas, jau ę surio lazdeles sugrauziau prie arbatos ir dar kazko noriu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(TITA777 @ 2016 06 28, 15:44)
Nu ka ir as isbandziau lentuke. Su pavirpejimais 1.30 min.

oho thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 28, 16:33)
koks tau sportinis patiko labiausiai? smile.gif man dar kirba noras quiny isbandyt, toki crazy nusiziurejau biggrin.gif

hartan'as turbut, sunkus kai velnias, bet man tie visi lengvi tokie barskaliukai buvo

Papildyta:
QUOTE(smile_at @ 2016 06 28, 16:49)

odel tokia kategoriska del antro? As trecio ir neplanavau ir mintyse neturejau, dabar dziaugsmelis mano  wub.gif  kartais pagalvoju, kad ir ketvirtas butu nieko  lotuliukas.gif

nebenoriu tiesiog mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien seimas svarsto ismoku mamoms grazinima.
Daug vilciu neturiu, bet.. unsure.gif

kazkada esu bandziusi ta lento 30dienu issuki. Daugiausia isstovejau 1min 15 sek, jei gerai pamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 28, 14:49)
o brangiai kainuoja priaugint? ne verciau naturalius atsiaugint, jei gerai auga  blush2.gif  nes foto kiek maciau, tavo veslus plaukai, turetu gerai augti  ax.gif

bandos jausmas suveike  hihihi.gif
Mano kava jau isgerta, ledai suvalgyti. Laukiu vakarienes, kepsiu vistu petelius. Pietu normaliu neturejau, tai badas, jau ę surio lazdeles sugrauziau prie arbatos ir dar kazko noriu  doh.gif

Kokių noriu,tai apie 300 svarų. Vajėj,10 metų turbūt reiktų augint biggrin.gif Auga greit plaukai,bet paauga žemiau pečių ir stop.

Kiaušus valgysiu bigsmile.gif Turiu vištienos,bet marinuota buvo su majonezu,tai nenoriu.(Netinka smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 28, 15:51)
nebenoriu tiesiog mirksiukas.gif

Tai su norais zinai kaip buna, viena diena nori, kita jau nebe biggrin.gif o ypac su moteru norais irnesakyk.gif
kaip mane erzina, kai kas sako "bet gi tu norejai..." tas norejai pries 5 ar 10 metu buvo, tai ka, jau apsigalvot negaliu biggrin.gif
QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 28, 16:01)
Kokių noriu,tai apie 300 svarų. Vajėj,10 metų turbūt reiktų augint  biggrin.gif  Auga greit plaukai,bet paauga žemiau pečių ir stop.

Kiaušus valgysiu  bigsmile.gif  Turiu vištienos,bet marinuota buvo su majonezu,tai nenoriu.(Netinka smile.gif  )

o kokio ilgio nori priaugint? nepigus malonumas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 28, 15:22)
Tai su norais zinai kaip buna, viena diena nori, kita jau nebe biggrin.gif o ypac su moteru norais  irnesakyk.gif
kaip mane erzina, kai kas sako "bet gi tu norejai..." tas norejai pries 5 ar 10 metu buvo, tai ka, jau apsigalvot negaliu biggrin.gif

o kokio ilgio nori priaugint? nepigus malonumas  unsure.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi taip manau.Užeina,praeina,vėl užeina noras biggrin.gif

Tiksliai nepasakysiu koks ilgis(nepamenu),bet sakė kad supynus į kasą ir atmetus į priekį bus iki krūtinės kažkur kasa smile.gif Nenoriu kad labai jau ilgi būtų(iki šiknos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaškė: 28 birželio 2016 - 16:46