Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Vyra paguldziau lenta daryt biggrin.gif cha as ilgiau isbuvau biggrin.gif
Atsakyti
Prisiduodu:
40s lentutes,
vakarienei 100g grudetos varskes su saukst. medaus, kava su pienu

smile at, aciu del drauges, verysad.gif
smagu del shopinimosi, as tai per pora dienu kruva pinigu isleidau vien tik maistui, keliems buitiniams daiktams ax.gif didelio shopinimosi nenusimato verysad.gif

bandysiu ir as su vyru parungtyniauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 28, 15:35)
būsim dvi naujokės lentos lotuliukas.gif

As ir pirma karta ja dariau, 1min23s, galejau ir ilgiau daryt, bet kaip pirmam kartui uzteks smile.gif
Atsakyti
varau begt, tik niekaip nenusprendziu i kuria puse biggrin.gif
Atsakyti
Vakarienei 0.5l kefyro ir vos ne vos 50sek lentos
Atsakyti
suvirskinsiu vakariene, eisiu ir as lenta daryt. kazi, kiek isspausiu biggrin.gif

man atrodo, bet kokia, net ir labai maza fizine veikla duoda naudos. tikrai didesnes, nei sedejimas ant sofos.

baigiasi mokslo metai, baigsis mano kasdienis ejimas darban. vien pirmyn/atgal 6 km gaudavos.. eisiu palei upe bigsmile.gif
Atsakyti
vakariene 2 kiausu baltymai ir 200gr islandisko lieso jogurto, 1m:10s lenta.

Atsakyti
Prisiduodu
vakarienei salotos su ozkos suriu ir kava su pienu, nu ne i tema ingredientu buvo bet nieko tinkamesnio kavinej nebuvo

Lenta 58 s.
Atsakyti
mes ir su vyru lenta darėm, jis,ilgiau biggrin.gif
Aš išspaudžiau 48s

vak-200g varškės su graikišku jogurtu
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 28, 19:26)
mes ir su vyru lenta darėm, jis,ilgiau biggrin.gif
Aš išspaudžiau 48s

Ar tiesiom rankom darei? As tiesiom, bet man rodos sulenktom yra sunkiau daryt, ryt bandysiu sulenktom g.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 06 28, 19:32)
Ar tiesiom rankom darei? As tiesiom, bet man rodos sulenktom yra sunkiau daryt, ryt bandysiu sulenktom g.gif

kaip atrodo tiesiom rankom ? nesu macius g.gif
Atsakyti
O tai vienos vienaip daro, kitos kitaip? Sakyciau reik vienodai visoms, nes as irgi manau, kad sulenktom sunkiau
Atsakyti