Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW tema

QUOTE(gretuxxx @ 2016 07 14, 11:36)
Tik nelabai sumastau prie kokios avalynes tas Martie nesiot, tai dar guli su etiketem.  biggrin.gif

Super graziai atrrodo,o spalva kokia grazi kelnyciu wub.gif kaip vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 07 14, 12:41)
Super graziai atrrodo,o spalva kokia grazi kelnyciu wub.gif kaip vadinasi?

Mauve, jei apie Martie. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 07 14, 12:49)
Mauve, jei apie Martie.  smile.gif

Aga. Ryder pardaviau. Kazkaip neprisijaukiau.
Man su smailianosiais graziausiai ziurisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 07 14, 12:14)
Pabandysiu kokia fotke sumeistraut.  biggrin.gif
Papildyta:
Martie 4 dydis su 93cm klubais ir 167cm ugiu.

Palyginimui Ryder 0 dydis.
[

blink.gif nu nieko sau!!!! Jums ryder 0 dydis atrodo taip, kaip man 2 dydis, plius mano klubai 1 cm mazesni. As i 0 tilpau, bet ziauriai viskas aptempta buvo.
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 07 14, 11:36)
Tik nelabai sumastau prie kokios avalynes tas Martie nesiot, tai dar guli su etiketem.  biggrin.gif

o kurios tvirtesnes medziagos , ryder?

Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 07 15, 00:08)
o kurios tvirtesnes medziagos , ryder?

Ryder
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 07 14, 20:54)
blink.gif nu nieko sau!!!! Jums ryder 0 dydis atrodo taip, kaip man 2 dydis, plius mano klubai 1 cm mazesni. As i 0 tilpau, bet ziauriai viskas aptempta buvo.

Atsimenu,kaip ir man Jus raset,kad klubai mazesni,o ryder pas Jus 2. Pas mane buvo 0 ir tikrai atrode kaip ant gretuxxx,ties kojom dar laisviau,tokia "garmoska" net pasidarydavo is priekio.. biggrin.gif
Dar karta isitikinu,kad labiau nuo figuros viskas priklauso negu nuo ismatavimu ax.gif
Atsakyti
Šiandien pasiimsiu šitą, visą žiemą sekiau - tai nėra dydžio, tai nuolaidos. Pagaliau turėsiu ir nežinau, ar taip labai jau džiaugiuosi - kai kuriuos norimus jcrew drabužius taip ilgai stebiu, kad galop man jie atsibosta net nenupirkti biggrin.gif

Dar laukiu juodo šito, reikės derint, kad neatrodyčiau kaip tamsta mokytoja lotuliukas.gif Taip pat ilgai sekiau.
Atsakyti
Sakykit merginos, gal jau kartojuosi su klausimu, bet jūs Pixie Pants nešat į valyklą ar skalbiat mašinoje? Nes ant etiketės parašyta Dry Clean ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 07 15, 13:33)
Sakykit merginos, gal jau kartojuosi su klausimu, bet jūs Pixie Pants nešat į valyklą ar skalbiat mašinoje? Nes ant etiketės parašyta Dry Clean  ax.gif  g.gif

Jei su oda tai kada mačiau Vinted'e - sugarbanojus ta oda. Gal kuri pakomentuos, jei be odos jūsiškės
Atsakyti
Be odos maniškės smile.gif Pixie Snap Front :>
Atsakyti

QUOTE(dewofsoul @ 2016 07 15, 14:33)
Sakykit merginos, gal jau kartojuosi su klausimu, bet jūs Pixie Pants nešat į valyklą ar skalbiat mašinoje? Nes ant etiketės parašyta Dry Clean  ax.gif  g.gif

As skalbiau, jau ne karta rolleyes.gif bet lyg ne tokios fainos pasidare unsure.gif
Atsakyti