Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW tema

QUOTE(Lyn @ 2016 07 17, 09:54)
Kai cia isgyre kazkas paemiau - bet nzn -gal sueis ziema su ugg ar kaip kokia tunika su timpom. Medziaga atrodo nepatikimai

Stai del audinio ir as abejoju g.gif Turiu tokios sudeties megztini, tai po keliu devejimu atrode kaip ilgokai padevetas, o po skalbimo tiko tik po namus vaikscioti.

QUOTE(Cocainna @ 2016 07 17, 11:33)
As ir atsimenu,kad kazkas minejo del jos,bet taip ir neuzsisakiau... atsimenu,kad atsiliepimas buvo,kad siaureja i apacia..

Modelis gal ir nieko prie ilgaauliu ir kaina patraukli. Tik suabejojau, nes ir daug atsiliepimu, kad prastai devisi medziaga.

Gal kazkas gyre tik ka gauta suknele, nespejo dar padeveti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 07 17, 10:50)

Tai,kad ten nebuvo gyrimo visiskai biggrin.gif Neatsimenu kas,parase,kad tiesiog nusipirko uz gera kaina,silta suknele,tai buvo gal menesio begyje wink.gif Gyre,kad kaina maza ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 07 16, 22:45)
Sakykit, o kaip realiai ta megzta jcrew suknele Cable turtleneck sweater-dress?

Sudetis man rodos tokia, kuri prastai devisi ax.gif

https://cdna.lystit....205-normal.jpeg

Is Jcrew as nei vieno megztuko neturiu , kad prastai nesiotusi rolleyes.gif prastesni pasitaike tik is Factory , jau net neziuriu i juos schmoll.gif

Ta suknele visai nieko atrodo wub.gif nesigailiu , kad emiau rolleyes.gif raudonas , tai net dvi sugebejau uzsisakyti doh.gif ir dar samanine turesiu.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 07 17, 11:50)
Stai del audinio ir as abejoju g.gif Turiu tokios sudeties megztini, tai po keliu devejimu atrode kaip ilgokai padevetas, o po skalbimo tiko tik po namus vaikscioti.
Modelis gal ir nieko prie ilgaauliu ir kaina patraukli. Tik suabejojau, nes ir daug atsiliepimu, kad prastai devisi medziaga.

Panasu kad tokia sudetis ir bus. Na uz tokia kaina sueis, pasiliksiu.
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2016 07 15, 19:57)

Noriu pagirti šią bliuską Striped T-shirt with back zipper. Labai faina, gerai skalbiasi,  pirkau dukrai, tai sugebėjo ir skalbimo masinoje iskalbti, kas keisciausia, kad odai nepakenke ir nesusitrauke, 10 balu:)

https://www.jcrew.co...r...e&hash=row7

drinks_cheers.gif
man irgi ji labai patinka, kaip tik siandien prie dzinsu ja ir apsivilkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 07 18, 07:14)
drinks_cheers.gif
man irgi ji labai patinka, kaip tik siandien prie dzinsu ja ir apsivilkau  smile.gif

Gal dydį galite pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 07 16, 22:45)
Sakykit, o kaip realiai ta megzta jcrew suknele Cable turtleneck sweater-dress?

Sudetis man rodos tokia, kuri prastai devisi ax.gif

https://cdna.lystit....205-normal.jpeg

QUOTE(Lyn @ 2016 07 17, 09:54)
Kai cia isgyre kazkas paemiau - bet nzn -gal sueis ziema su ugg ar kaip kokia tunika su timpom. Medziaga atrodo nepatikimai

Labas, čia man jos spalva ir modelis be galo patiko, bet dar tikrai nespėjau pranešiot. Mačiau, kad atsiliepimuose pirkusios skundžiasi, kad labai veliasi...
Dėvėsiu žiemą su grubiais auliniais virš kelių, o pūkams rinkti apsiginkluoju paprastu skutimosi peiliuku drinks_cheers.gif Su ugais, manau, gali būti per daug babiškas įvaizdis blush2.gif

QUOTE(Daivute_DV @ 2016 07 17, 11:46)
merginos gal kuri nors turite Campbell trouser in bi-stretch cotton ? https://www.jcrew.co...p;bmUID=lnbl311

Kokie būtų atsiliepimai? su 104 cm per klubus koki dydid reiketu imti? 8 ar 10 dydi?

Turėjau Campbell capri in bi-stretch cotton - labai fainos, bet pranešiojus išsitampo geru dydžiu, tad imčiau dydžiu mažesnes nei dėviu šiaip (čia kaip su Pixie).
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2016 07 18, 08:50)
Gal dydį galite pakomentuoti?

bliuskutes J.CREW turiu 2 d, megztuku ivairiai ir XS ir S d, tai sios man XS dydis tiko (mano krutine 75 A, su didesne gal jau S d. reiktu g.gif )
Atsakyti
Panos, help. biggrin.gif Kaip vadinasi tas vasarinis megztukas, priekis megztas vilna, nugara medvilne su linu? Trumpom rankovem, priekis lygys, nugara ir rankoves dryzuotos. Pas mane baltas, kiek pamenu buvo ju ir tamsiai melynu. Tikrai ne pas viena spintoj guli. biggrin.gif Pries kelis metus pirkom. Drauge uzklause, niekaip neatgaminu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 07 18, 10:17)
Panos, help.  biggrin.gif  Kaip vadinasi tas vasarinis megztukas, priekis megztas vilna, nugara medvilne su linu? Trumpom rankovem, priekis lygys, nugara ir rankoves dryzuotos. Pas mane baltas, kiek pamenu buvo ju ir tamsiai melynu. Tikrai ne pas viena spintoj guli.  biggrin.gif Pries kelis metus pirkom. Drauge uzklause, niekaip neatgaminudoh.gif

https://www.google.l...7s combo sweate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 07 18, 10:49)

Aciu. bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Cia jcrew nepildo jau antra diena,ar nesuseku? biggrin.gif

Siaip dar visai noreciau pagirti siuos sortukus vyriskus. Maniskis labai patenkintas,taso ir taso,vieni geriausiu is jcrew,labai kokybiski,plonyciai,puikiai tinkami ir prie polo marskiniu ir prie paprastos maikes su kedais thumbup.gif
Isitikinau,kad jcrew vieni geriausiu sortu butent vyrisku(nei vienas zymiai brangesnis brand'as nesuliginamas) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 18 liepos 2016 - 12:12