Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW tema

QUOTE(Cocainna @ 2016 07 18, 13:08)
Cia jcrew nepildo jau antra diena,ar nesuseku? biggrin.gif

Pildo, bet labai mizernai
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 07 18, 07:14)
drinks_cheers.gif
man irgi ji labai patinka, kaip tik siandien prie dzinsu ja ir apsivilkau  smile.gif

ar rankovės nėra per plačios, foto atrodo platokos
Atsakyti
QUOTE(zanavyke @ 2016 07 18, 14:01)

man tai netrukdo tas ju platumas, ant manes panasiai ir ziurisi kaip foto, nenoreciau visai aptrauktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 07 18, 09:51)
Labas, čia man jos spalva ir modelis be galo patiko, bet dar tikrai nespėjau pranešiot. Mačiau, kad atsiliepimuose pirkusios skundžiasi, kad labai veliasi...
Dėvėsiu žiemą su grubiais auliniais virš kelių, o pūkams rinkti apsiginkluoju paprastu skutimosi peiliuku drinks_cheers.gif Su ugais, manau, gali būti per daug babiškas įvaizdis blush2.gif
Turėjau Campbell capri in bi-stretch cotton - labai fainos, bet pranešiojus išsitampo geru dydžiu, tad imčiau dydžiu mažesnes nei dėviu šiaip (čia kaip su Pixie).

Ačiū, o kokį jūs dydį sau ėmėte, jei pas mane apie 104 cm per klubus, tai kokį imti 8 ar 10 dydį?
Papildyta:
QUOTE(zanavyke @ 2016 07 18, 15:01)

Na, neplačios jos, viskas kaip tik, dukros dabar mylimiausia bliuskutė ir atrodo ne kaip pugūs eiliniai dryžuoti marškinukai, tas trikotažas toks kokybiškas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2016 07 18, 14:21)
Ačiū, o kokį jūs dydį sau ėmėte, jei pas mane apie 104 cm per klubus, tai kokį imti 8 ar 10 dydį?

Siūlyčiau imti 8, bet garantuoti negaliu smile.gif
Sau turėjau 12 d, kai klubai buvo 108-110 cm, tai buvo dydžiu didelės. Dėl to manau, kad jums 10 tikrai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 07 18, 17:28)
Siūlyčiau imti 8, bet garantuoti negaliu smile.gif
Sau turėjau 12 d, kai klubai buvo 108-110 cm, tai buvo dydžiu didelės. Dėl to manau, kad jums 10 tikrai nereikia.

Ačiū labai už patarimąsmile.gif o jas verta pirkti, kokybiškos, aš noriu į darbąsmile.gif tai pliusas jei nesilamdo.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 07 17, 10:50)
Stai del audinio ir as abejoju g.gif Turiu tokios sudeties megztini, tai po keliu devejimu atrode kaip ilgokai padevetas, o po skalbimo tiko tik po namus vaikscioti.
Modelis gal ir nieko prie ilgaauliu ir kaina patraukli. Tik suabejojau, nes ir daug atsiliepimu, kad prastai devisi medziaga.

Gal kazkas gyre tik ka gauta suknele, nespejo dar padeveti g.gif

Šita sudėtis tikrai ne kažką, turėjau tokį megztuką ir labai greitai burbulais nuėjo. Tokiais nenuimamais, kaip vientisas vėlinys unsure.gif Labai panašią suknelę iš Madewell nusipirkau už tokią pat kainą, tik grynos merino vilnos ax.gif

QUOTE(gretuxxx @ 2016 07 18, 10:17)
Panos, help.  biggrin.gif  Kaip vadinasi tas vasarinis megztukas, priekis megztas vilna, nugara medvilne su linu? Trumpom rankovem, priekis lygys, nugara ir rankoves dryzuotos. Pas mane baltas, kiek pamenu buvo ju ir tamsiai melynu. Tikrai ne pas viena spintoj guli.  biggrin.gif Pries kelis metus pirkom. Drauge uzklause, niekaip neatgaminudoh.gif

Jų visų spalvų sudėtys skirtingos biggrin.gif

QUOTE(Cocainna @ 2016 07 18, 12:08)

Isitikinau,kad jcrew vieni geriausiu sortu butent vyrisku(nei vienas zymiai brangesnis brand'as nesuliginamas) mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Tikrai, vyriški ir šortai, ir kelnės aukščiausiame lygyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 07 18, 22:51)
drinks_cheers.gif  Tikrai, vyriški ir šortai, ir kelnės aukščiausiame lygyje smile.gif

O kaip dydziai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2016 07 18, 18:22)
Ačiū labai už patarimąsmile.gif o jas verta pirkti, kokybiškos, aš noriu į darbąsmile.gif tai pliusas jei nesilamdo.

Glamžosi - ten gryna minkšta medvilė. Užtai labai malonios smile.gif Business casual stiliui tiks, grynai ofisiniui jos per kasdieniškos.
Atsakyti
Sveikos, kuri patikima tarpininkė dabar neatostogauja ir perka Jcrew?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 07 18, 12:10)
Pildo, bet labai mizernai

aga,pastebejau 4u.gif
uztat siandien padave,tai padave,spek sluoti,ale nieko gero neradau blink.gif nu arba dydzio ner...

Merginos,kokio man reiketu cocoono? 0 ar 00? g.gif Siandien yr 00 rozinis,metu spalva wub.gif Bet bijau jei mazas bus verysad.gif
Kiek daug kasmyru gerom kainom wub.gif
Atsakyti
Gal kuri pirkote savo mazosioms? https://www.jcrew.co...t...e&hash=row2
Kaip su dydziais?
Atsakyti