Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW tema

O jus viska, kas dry clean, nesat i valykla? Simta metu skalbdavau kelnes su vilna ir nieko. Aisku, palto nerizikuociau, bet galvoju paskalbt pati turimus megztukus. Tarkim merino vilnos kt firmu drabuzius galima skalbt skalbyklej 30 laipsniu, tai ko jau jcrew negalima g.gif ar po to verksiu?
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 09 20, 16:39)
O jus viska, kas dry clean, nesat i valykla? Simta metu skalbdavau kelnes su vilna ir nieko. Aisku, palto nerizikuociau, bet galvoju paskalbt pati turimus megztukus. Tarkim merino vilnos kt firmu drabuzius galima skalbt skalbyklej 30 laipsniu, tai ko jau jcrew negalima  g.gif  ar po to verksiu?

Megztukus tai aš skalbiu. Tiek merino, tiek kašmyrą. Šilkines bliuzeles irgi. Tik su tuo sijonu bijojau rizikuoti, o kelnės net nežinau, man išsiskalbus negražai išsilygina.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 09 20, 17:39)
O jus viska, kas dry clean, nesat i valykla? Simta metu skalbdavau kelnes su vilna ir nieko. Aisku, palto nerizikuociau, bet galvoju paskalbt pati turimus megztukus. Tarkim merino vilnos kt firmu drabuzius galima skalbt skalbyklej 30 laipsniu, tai ko jau jcrew negalima  g.gif  ar po to verksiu?

Ne daugiau 20 lapsniu, nes kitaip bus daug asaru
Atsakyti

Megztukai , silkinukes graziai skalbiasi , o vat Pixe kelnes kazkokios nefainos paliko po skalbimo unsure.gif
Atsakyti

Aš dažniausiai nešu valyti i jau aptartą Paulini. Vieną kartą šilko programa išskalbiau šilkine bliuskute, tapo nenešiojama, visa tapo dėmėta, spalvos išplaukė. Nuo to laiko tempiu i valyklą.
Nešdavau i valyklą ir savo mėgstamiausią suknelę https://www.jcrew.co...p;bmUID=l94utnv. Tačiau pastaruosius kartus parsinešdavau tokią pačią, kaip išnešiau, nešdavau tik dėl prakaito kvapo. Supykau, išskalbiau su skalbimo mašina ir liuks, tobula, nei kvapo, nei lyginti nereikia.
Čia kaip kurie rūbai.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 09 20, 20:07)
Nešdavau i valyklą ir savo mėgstamiausią suknelę https://www.jcrew.co...p;bmUID=l94utnv. Tačiau pastaruosius kartus parsinešdavau tokią pačią, kaip išnešiau, nešdavau tik dėl prakaito kvapo. Supykau, išskalbiau su skalbimo mašina ir liuks, tobula, nei kvapo, nei lyginti nereikia.
Čia kaip kurie rūbai.

o geras zinosiu, kad sita galima skalbt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2016 09 20, 21:27)
Megztukai , silkinukes graziai skalbiasi , o vat Pixe kelnes kazkokios nefainos paliko po skalbimo  unsure.gif

Turiu jas dvi. Vienos pasitraukė vos vos, bet po nešiojimo atgavo savo formą. Kitos sutrumpėjo 6 cm blink.gif Skalbiau 30 laipsnių temperatūroj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 09 20, 20:07)
Aš dažniausiai nešu valyti i jau aptartą Paulini. Vieną kartą šilko programa išskalbiau šilkine bliuskute, tapo nenešiojama, visa tapo dėmėta, spalvos išplaukė. Nuo to laiko tempiu i valyklą.
Čia kaip kurie rūbai.

Aš vis į šią suknutę pasidairau, kokį dydį su kokiais išmatavimais dėvit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 09 21, 14:28)
Aš vis į šią suknutę pasidairau, kokį dydį su kokiais išmatavimais dėvit?  4u.gif

Savo išmatavimų dabar neparašysiu, nešioju 0 dydį. Kadangi jcrew suknelių turiu ne vieną, tad visų turimų sukneliu (pas mane jos beveik visos tinkamos i ofisą) dydžiai vienodi.
Atsakyti
Gal kuri jau turi sunkiai ir be nuolaidos pagaunama tippi bee? mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 22 rugsėjo 2016 - 14:04

kaip del dydžio STADIUM-CLOTH MAJESTY PEACOAT?
Jei perku 2 -4 marškinukų,šio kokio dydžio reiktų žiūret? Metaus tarp 2 -4..kaip tą vieną išsirinkt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2016 09 24, 08:04)
kaip del dydžio STADIUM-CLOTH MAJESTY PEACOAT?
Jei perku 2 -4 marškinukų,šio kokio dydžio reiktų žiūret? Metaus tarp 2 -4..kaip tą vieną išsirinkt? biggrin.gif

As marskinukus perku 0, majesty pirkau 2 tai puikiai. Tad manau jums 4 reikia.
Atsakyti